سلام، درمورد اینکه گروه چیه فکر کنم نگم بهتره چون دقیق نمیدونم و جناب دراگون معمولا توضیح خفن تری میده
این مشکلی که پیش اومده و از این رو که همه پرونده هارو با R- تغییر دادی پس باید باز همه پرونده هارو تغییر بدی به کاربرت، مشکلی نداره
سلام، یعنی یه کاربر داشتی و پرونده هاش رو به کاربر دیگه که تازه ساختی انتقال دادی؟
عادیه و لازمه مالکیت پرونده هارو به کاربر جدید بدی
sudo chown -R user:user /home/user
بجای اون سه تا user نام کاربر جدیدت رو قرار بده، اون -R هم برای اینه همه پرونده های در پوشه ها هم این دستور براشون اعمال بشه
[masihabia@masiha313 ~]$ sudo su
[sudo] password for masihabia:
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masiha313:313 /home/masiha313
chown: cannot access '/home/masiha313': No such file or directory
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masiha313:313 /home/masihabia
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masihabia:masihabia /home/masiha313
chown: invalid group: ‘masihabia:masihabia’
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masihabia:313 /home/masiha313
chown: cannot access '/home/masiha313': No such file or directory
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masihabia:masiha313 /home/masihabia
chown: invalid group: ‘masihabia:masiha313’
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masiha313:masiha313 /home/masihabia
chown: invalid group: ‘masiha313:masiha313’
[root@masiha313 masihabia]# sudo chown -R masiha313:masiha313 /home/masihabia
ولی طبق این چیزی که میبینم یعنی دستور آخری که وارد کردی باید درست شده باشه، یعنی اول کاربر رو اشتباه دادی ولی با دستور آخر درستش کردی، اگه تو این روند خطایی نگرفتی پس اصولا باید بتونی به کاربرت وارد شی! یه خاموش روشن کن ببین چی میشه، و خروجی این دستور هم قرار بده
ls -l /home/
ویرایش: در آخر اون دستور 313 قرار ندادید ولی در دو اسم دیگه 313 قرار دادید، مطمئن هستید درست انجامش دادید؟ دقت کنید جلوی /home/ باید دقیقا پوشه همون کاربری باشه که در دو نام قبلی قرار دادید، و اگه نام کاربری رو اشتباه یا نام کاربر دیگه ای رو وارد کنید طبیعی هست که نتونید ورود پیدا کنید، چون مالک اون پرونده ها دیگه کاربر شما نیست، زیادی پیچیدش کردم((: خلاصه ببین اشتباهی صورت نگرفته باشه
خلاصه: وقتی کاربری ایجاد میکنید:
مثلا من کاربری بنام ali ایجاد میکنم و پوشه این کاربر میشه:
/home/ali
و نام کاربری و گروه کاربری من میشه ali
و طبق این چیز برای تغییر مالک پرونده باید دستور زیر رو وارد کنم:
sudo chown -R ali:ali /home/ali
این به صورت پیش فرض اینطور هست مگه اینکه شما تغییری درش انجام دادید.
ولی شما اینکارو نکردید و نام کاربری با پوشه کاربر متفاوت هست و در خط های بالاتر هم بنظر میرسه خطا داده و همین موضوع رو بهش اشاره کرده، البته نوشته گروه درست نیست که این ممکنه بخاطر توزیع شما باشه، هرچند اکثر توزیع ها نام گروه کاربر همون نام کاربر هست ولی اگه چیزی بجز دبیان اوبونتو و.. دارید ممکنه نام گروه چیز دیگهای مثل user باشه