انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دیدن ویدئو از پیپد  (دفعات بازدید: 2487 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
دیدن ویدئو از پیپد
« : 22 فروردین 1402، 04:18 ب‌ظ »
درود.

دوستان یه سوالی برام پیش اومده، وقتی‌ که ما یه ویدئو رو از پیپد یا سرویس‌های مشابه میبینیم، واتچ تایم برای تولید کنندهٔ محتوا حساب می‌شه یا نه!؟

خودم که آزمایش کردم، ویو برام حساب نکرد، ولی‌ مطمئن نیستم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : دیدن ویدئو از پیپد
« پاسخ #1 : 22 فروردین 1402، 06:53 ب‌ظ »
اهمیتی داره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1402، 08:25 ب‌ظ »
اهمیتی داره؟
بله، با این کار شرایطی که برای دیدن ویدیوش تعیین کرده رو داریم نقض می‌کنیم، نه شرعی هست نه انسانی، رسماً دزدیه و داریم بدون پرداخت هزینه دیدن محصولش به هر نحوی، از محصولش استفاده می‌کنیم.
اگه کسی توی پلتفرم انحصاری فعالیت می‌کنه، دلیل بر این نمی‌شه که حقوقش رو نقض کنیم.

چه بخوای، چه نخوای حکومت‌های سرمایه داری روی اینترنت تسلط زیادی دارن و باهاشون نمی‌شه مبارزه کرد، این وسط تنها اتفاقی که می‌افته ضررمالی به خودمونه، قرار نیست گوکل یا یوتویوب ورشکست بشه، دودش توی چشم خودمون می‌ره.
قطعاً می‌شه راهی پیدا کرد که هم از سرکشی گوکل درامان باشیم هم اینکه به حقوق هم احترام بگذاریم، اون دیگه برمی‌گرده به هنر برنامه‌نویسان گنو.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1402، 08:39 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1402، 09:11 ب‌ظ »
بنظر من داره،  فکر میکنم شخصی که سالها ویدیو میذاره با دیدن ریزش بازدید هاش انگیزه اش هم بریزه

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #4 : 22 فروردین 1402، 11:11 ب‌ظ »
درود.

دوستان یه سوالی برام پیش اومده، وقتی‌ که ما یه ویدئو رو از پیپد یا سرویس‌های مشابه میبینیم، واتچ تایم برای تولید کنندهٔ محتوا حساب می‌شه یا نه!؟

حساب نمیکنه !
و این کار باعث عدم حمایت از محتوا میشه
حمایت هم نشه محتوا نمیبینید
لطفا لطفا از یوتیوب ببنید فقط یا کلا استفاده نکنید اگر قوانین رو قبول ندارید
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 23 فروردین 1402، 08:34 ق‌ظ »
اون‌چیزی که غیرانسانی و غیراخلاقیه، نقض حریم شخصی انسان‌هاست که به دست گوگل انجام می‌شه و افرادی که برای یوتوب تولید محتوا می‌کنن هم شریک جرمشن!
من طبیعتاً نمی‌خوام از کسی که داره به طور غیراخلاقی بهم حمله می‌کنه حمایت کنم و هر کاری از دستم بربیاد هم برای ضربه زدن بهش انجام خواهم داد!
خیلی هم خوشحال می‌شم هیچ کدوم از این افرادی که با نقض حریم شخصی مردم انگیزه می‌گیرن، دیگه انگیزه نداشته باشن. چون هرچی کم‌تر کار کنن، حریم شخصی‌های کم‌تری نقض خواهد شد!
از لحاظ شرعی هم اگه داری می‌گی، کسی که حریم شخصی این همه آدم رو نقض می‌کنه، مفسد فی‌الأرضه و باید علیهش جهاد کرد!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #6 : 23 فروردین 1402، 12:04 ب‌ظ »
اون دیگه شرایط گوگله.
توی خط‌مشی‌هاش به وضوح نوشته که ازتون جاسوسی می‌کنم، اون کسی که تولید محتوا می‌کنه و اون کسی هم که می‌ره و می‌بینه این شرایط رو پذیرفته.
اگه کسی دزدی می‌کنه، باید ازش دزدی کرد!؟
کسی که به این جرایم رسیدگی می‌کنه یه مرجع قانونیه، اگه داره کاری خارج از شرایطش انجام می‌ده، می‌تونی مدارکت رو به یه دادگاه تحویل بدی و شکایت کنی.

گوگل به من می‌گه که اگه وارد خونه‌ی من شی، ازت دزدی می‌کنم، حالا یا وارد می‌شم یا نمی‌شم و می‌دونم که از خیلی‌ها دزدی کرده، این دلیل براین می‌شه که منم ازش دزدی کنم؟

پ‌ن: آدرس جادی، فامیلات و بقیه دوستان و آشنایانت که یوتویوب دارن رو توی اخبار بزار بریم بر علیهشون جهاد کنیم و گوگل رو ور شکست کنیم:)
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1402، 12:28 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 23 فروردین 1402، 02:26 ب‌ظ »
خب داریم می‌گیم شرایطش اشتباهه دیگه. کسی هم که این شرایط رو به ما تحمیل کنه، عوضیه و من بدم نمی‌آد عوضی‌ها رو گوشمالی بدم!
مرجع قانونی چیه دیگه؟ خود وجود «قانون» نقض کرامت انسانیه

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1402، 05:35 ب‌ظ »
درود.

فکر نمیکنم

درمورد جاسوسی گوگل هم بگم که توی قوانینش نوشته و همه به وضوح ازش اطلاع دارن. کسی اگه مشکلی نداره خب بره از همون یوتیوب ببینه. و اگر مشکل داره بنظرم کلا نبینه.
اون محتوا تحت شرایط خاصی و در پلتفرمی با قوانین خاص تولید شده، انتشار و نمایشش در جاهای دیگه درست نیست، اگه نمیخوایید گوگل ازتون جاسوسی کنه، کلا نبینین خب 🤷‍♂️

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 24 فروردین 1402، 09:43 ب‌ظ »
صحبت اینه که گوگل حق این رو که چنین قوانینی برای استفاده از محتوا بذاره نداره. بیش‌ترین چیزی که در محدودهٔ اختیاراتشه، گذاشتن قانون برای انتشار محتوا روی بن‌سازه‌اشه!
استفادهٔ آزادانه از محتوا، جزو حقوق بدیهی بشره و هیچ‌کس با هیچ‌منطقی حق جلوگیری ازش رو نداره! چنین کاری جنایت علیه بشریته!

آنلاین 13Mahdi84

• Full Member
  • *
  • ارسال: 187
  • Arch-Gnome
« پاسخ #10 : 24 فروردین 1402، 10:03 ب‌ظ »
صحبت اینه که گوگل حق این رو که چنین قوانینی برای استفاده از محتوا بذاره نداره. بیش‌ترین چیزی که در محدودهٔ اختیاراتشه، گذاشتن قانون برای انتشار محتوا روی بن‌سازه‌اشه!
استفادهٔ آزادانه از محتوا، جزو حقوق بدیهی بشره و هیچ‌کس با هیچ‌منطقی حق جلوگیری ازش رو نداره! چنین کاری جنایت علیه بشریته!
میشه درباره ی رضایت نداشتن ناشر محتوا هم توضیح بدین
اگه منتظر بمونیم که یکی ظهور کنه واسه کمک کردن به ما و بهتر کردن دنیا،
هیچ وقت این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خودمون دست به کار بشیم و به هم دیگه کمک کنیم

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #11 : 25 فروردین 1402، 01:01 ق‌ظ »
صحبت اینه که ناشر محتـا هم حق این رو که چنین قوانینی برای استفاده از محتوا بذاره نداره.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #12 : 25 فروردین 1402، 01:59 ق‌ظ »
ابن کار شما دزدیه
خیلی راحته نمیدونم چرا پیچیده میکنید
قوانین یه پلتفرم رو قبول ندارید
خب استفاده نکنید
چرا به اون تولید کننده محتوا اسیب میزنید
حتما باید برید دوره های پولی بکنن تو پاچه تا ارزش یوتیوب رو درک کنید
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 25 فروردین 1402، 01:13 ب‌ظ »
ساده است. اگه رضایت نداری کسی محتوات رو ببینه، منتشرش نکن! استفادهٔ شخصی از محتوای منتشر شده، جزو حقوق پایهٔ انسانیه!

ابن کار شما دزدیه
مفاهیم رو جابه‌جا نکنید. کسی که از محتوایی استفادهٔ شخصی می‌کنه، فقط داره از حقوق بدیهیش استفاده می‌کنه. کار گوگل که داده‌های اون شخص رو می‌دزده دزدیه!

پلتفرم می‌تونه برای استفاده ازش قانون بذاره. مثلاً‌بگه کاربرهای من حق ندارم ویویدی خشونت‌آمیز بذارن روم. ولی اصولاً‌ چنین حقی نداره برای من که کاربرش نیستم و فقط می‌خوام یه ویدیو رو ببینم قانونی بذاره. این موضوع فقط اخلاقی نیست، حتا قانونی هم هست. کاربر بوتوب کسیه که اون‌جا حساب داره. شما حق ندارید برای کسی که اصلاً عضو سایت شما نیست قانون تعیین کنید!

خب استفاده نکنید
حقمه، استفاده می‌کنم. هرکسی رو هم که بخواد حقم رو ازم بگیره، تیکه‌پاره می‌کنم!

چرا به اون تولید کننده محتوا اسیب میزنید
وات ده هل؟ باز هم دارید مفاهیم رو جابه‌جا می‌کنید! کسی که ویدیویی رو می‌بینه چه‌طور به تولیدکنندهٔ محتوا آسیب می‌زنه؟؟؟؟
این تولیدکنندهٔ محتواست که با گذاشتن محتواش روی جایی که به بیننده آسیب می‌زنه، داره بهشون آسیب می‌زنه!

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
« پاسخ #14 : 26 فروردین 1402، 10:31 ب‌ظ »
ابن کار شما دزدیه
خیلی راحته نمیدونم چرا پیچیده میکنید
خب استفاده نکنید

خلاصه حرف ها و نظر آقای بهزادی اینه:
هر شخصی که محتوایی توی اینترنت گذاشت همه آزادانه میتونن و حقشونه که ازش استفاده کنن، اونم هر طوری که دلشون بخواد.
منتشر کننده اون محتوا هم غلط کرده که راضی نیست، اصلا عددی نیست که بخواد برای استفاده کننده شرط و شروط بذاره! اگرم نمیخواد، خب اصلا محتوایی تولید نکنه.

کش دادن این بحث هم نتیجه خاصی نداره. نظرشونه دیگه، ظاهرا تغییر هم نمیکنه نظرشون.