انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار نکردن صحیح هات کی ها و کلید های میانبر در اوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 748 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین terebi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام  ):P

من خیلی با محیط لینوکس و اوبونتو نا آشنا هستم و کاملاً تازه کار هستم برای همین احتمالاً مشکلم خیلی چیز پیش و پا افتاده ای هست اما واقعاً داره اذیتم میکنه. دیروز اوبونتو 22.10 رو نصب کردم و یه مشکل داره که برای انجام هر کاری سر راهم هست اونم درست کار نکردن کلید های میانبره، برای مثال ctrl رو با هر کلید دیگه ای که بزنم حالت کپیتال همون حرف رو مینویسه و درست کار نمیکنه (یه نمونش Ctrl + A هست وقتی این رو میزنم انتظار دارم که متنم رو کامل سلکت بکنه اما در عوض با حروف بزرگ A رو مینویسه (کاری که تو ویندوز به کلید شیفت انجام میدادم)) یا اینکه کلید سوپر اصلاً کار نمیکنه.

سپاس فراوان
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1402، 11:47 ق‌ظ توسط terebi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چیدمان صفحه‌کلیدت رو چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین terebi

• Newbie
  • *
چیدمان صفحه‌کلیدت رو چیه؟
سلام

ميشه راهنماييم كنيد از كجا متوجه بشم ؟

منظورتون اين هست ؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
مطمئنید که اشتباهی به جای کلید ctrl، کلید shift رو فشار نمی‌دید؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین terebi

• Newbie
  • *
مطمئنید که اشتباهی به جای کلید ctrl، کلید shift رو فشار نمی‌دید؟
سلام، بله من با هر دو امتحان کردم و جفتشون فقط حروف رو بزرگ تایپ میکنند، حتی Tab رو هم که میزنم (میخوام alt+tab کنم که بین تب ها جا به جا بشم) هیچ اتفاقی نمیفته، Tab رو وقتی که فقط بصورت خالی میزنم بین گزینه های موجود در صفحه ای که داخلشم سویچ میکنه. از داخل آپشن یه نگاه به هاتکی ها هم انداختم و درست بودن اما فقط انگار یا رفته روی یه حالت قفل یا بطور کلی یکسری از دکمه های کیبورد منو اشتباهی شناخته ؟ شایدم چیز دیگه ای باشه واقعاً نمیدونم

آفلاین terebi

• Newbie
  • *
درود‌‌‍
دوستان بعد از بازنصب اوبونتو و تغییرش از ورژن ۲۲٫۱۰ به ۲۲٫۰۴ LTS هیچ تغییری رو مشاهده نکردم و کیبوردم هنوز اونجوری کار میکرد. متوجه شدم که مشکل از کیبوردم بود و نمیدونم درست باشه که اینو بگم یا نه ولی انگار لینوکس رو سا‍‍‍‍‍‍‍‍پورت نمیکرد. کیبوردم برندش xp-product بود.یکسری دستور رو (تو اینترنت دیدم) رو که با کلید فانکشن + اف ها بودن و چیزای دیگه امتحان کردم و باز هم اتفاقی نیفتاد. در نهایت با عوض کردن کیبورد مشکل حل شد.
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1402، 11:49 ق‌ظ توسط terebi »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
تا حالا چنین چیزی ندیده بودم.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن