انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اجرای مخفیانه اوبونتو از طریق فلش  (دفعات بازدید: 4547 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
با سلام
آقا ما هر چی فکر کردیم نتونستیم عنوان درست حسابی واسه این مشکلمون پیدا کنیم. شاید دوستان یه کمکی بکنن.
بهر حال ماجرا از این قرار است :
فرض کنید یک کامپیوتر قدیمی از نوع پنتیوم 3 بدون سی دی رام در اختیار داریم.
تنها امید ما هم دو پورت USB موجود در پشت کیس برای نایل شدن به اهداف شوم مان است ;D

حالا این اهداف شوم چیه ؟؟؟
من  قصد دارم اوبونتو رو رو این سیستم البته جوری که هیچ کسی متوجه نشه داشته باشم.
با خودم گفتم بهترین راه حل اینه که اوبونتو رو فلش قرار بگیره اما یه مشکلی وجود داره این کامپیوتر امکان بوت از طریق فلش یا USB  رو نداره.
اپدیت بایوس مادربورد هم اصلا عملی نیست
حالا من چی کار کنم؟؟؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: اجرای مخفیانه اوبونتو از طریق فلش
« پاسخ #1 : 11 مهر 1389، 04:38 ب‌ظ »
در اینطور موارد نه تنها از دست شما بلکه از دست هیچ کس دیگری کاری بر نمیاد٬ چون با محدودیت سخت افزاری مواجه هستین و نه نرم افزاری که بشه کلکی چیزی سوار کرد!

تازه اگر امکان بوت از روی USB هم وجود داشت به علت USB 1 بودن دو پورت مذکور تقریبا از لحاظ عملی کار با سیستم ممکن نبود.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #2 : 11 مهر 1389، 04:58 ب‌ظ »
شاید با cdrom اکسترنال بشه کاری کرد ;)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 مهر 1389، 05:36 ب‌ظ »
یِعنی با این سیستم نمیشه یه اوبونتوی رو فلش رو اجرا کرد؟( به خاطر USB 1  بودن ؟ ) حالا به غیر از این مشکل
دیروز من یه چیزی به ذهنم رسید.
این سیستم یه فلاپی درایو سالم داره.
قبلا یه بار لینوکس رو فلش نصب کردم ( البته نه روی سیستم مورد نظر ) اون موقع بجای اینکه فلش قابل بوت باشه فقط رو کامپیوتر خودم بالا میومد.
اخه این یارو گراپ چیه رو سیستمم نصب شد و از مسیر فلش لینوکس رو بوت میکرد.
حالا من فکر میکنم تنها چیزی که لازم دارم بوت کننده گراپ که اگه بشه اونو رو فلاپی نصب کرد و لینوکس رو فلش کارا تموم شه.
ولی نمیدونم اگه من با سیستم خودم اوبونتو رو رو فلش نصب کنم روی همون سیستم هم بالا میاد یا نه ؟
با ویندوزی که روی هارد کامپیوتر دیگه هست نمیشه روی سیستم دیگه ای بوت شد حالا نمیدوم لینوکس هم این طوریه یا نه ؟
سختی این کار اینه که باید مخفیانه باشه .
هر چیزی که بخوام ببرم تو اون سیستم از طریق یه فلش باید باشه با خودم نمی تونم یه فلاپی قابل بوت ببرم.
اونجا می تونم مثلا رو فلاپی گراپ رو نصب کنم.(البته چه جوریشو نمیدونم )
این تئوری به ذهن من رسید ولی من بلد نیستم این کارا رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #4 : 12 مهر 1389، 07:24 ب‌ظ »
وقتتو تلف نکن!
p3 ها از روی یو اس بی بوت نمی شن. پی یه هارد اکسترنال بگرد یا یه سی دی رم یا یه همچین چیزی. اگه دنبال کارهای هک و کرک هستی که باید راهشم خودت پیدا کنی اما اگه سیستم مال خودته بعد از نصب اوبونتو هم تازه اول مشکلاتته: سیستم یا توان نصب رو نداره یا اگرم داشته باشه سرعت اونقدر پایینه که می بری! خودت خسته می شی!
میز کار گنوم به درد p3 ها نمی خوره!
این از این!
بعدش ..... آها
یه سیستمی هست به اسم DLL یا یه همچین چیزی که حجمی معادل 2 مگابایت داره و طراحی شده برای سیستم های قدیمی. می تونی از اون استفاده کنی و یا یه نسخه مینیمال  ( توی دبیان بهش می گن نت اینست ) زحمت بکشی و بعد یه دسکتاپ فوق العاده سبک مثل lxde براش پیدا کنی و کم کم برنامه های مورد نیازتو روش سوار کنی!
دنبال یه همچین چیزائی باش!
من یه تجربه هائی با نصب از روی هارد اینترنال دارم که خیلی جالب هستن. یه جائی دربارشون مفصل نوشتم ( یه جائی توی یه سایتی یا بلاگی یادم نیست ) اونا رو هم بخونی برات مفیده.
راستی اون تئوریت هم عملی نیست ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #5 : 12 مهر 1389، 08:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
پی یه هارد اکسترنال بگرد

هادی جون هارد اکسترنال هم بالاخره باید از طریق USB وصل شه دیگه!

من که همون اول گفتم اگه هیچ مشکلی هم برای بوت شدن از روی USB نبود، چون USB 1 هست پورتش، کار با سیستم عامل ممکن نبود، چون ماگزیمم سرعت USB 1 معادله 1465 کیلوبایت در ثانیست و اینو با 60 مگابایت در ثانیه USB 2 یا بسیار بالاتر از اون 600 مگابایت در ثانیه USB 3 مقایسه کنید. تازه USB 2 که 60 مگ در ثانیست ماگزیمم سرعتش، اغلب بین 5 تا 15 مگابایت در ثانیه کار میکنه (بسته به کیفیت فلش) دیگه USB 1 که اخرش 1.4 مگ درثانیست رو خودتون حساب کنید!
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1389، 09:00 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #6 : 12 مهر 1389، 08:53 ب‌ظ »
سلام؛

چرا مسئله رو سخت می کنید؟

دوستان به مغز های خودتون فشار نیارید، 1 راه داری فقط 1 راه اونم اینه که بری و یه سی دی رام قدیمی گیر بیاری، و کار خودت رو اه بندازی، مگه چشه که قید سی دی رام رو زدی؟

می دونید اصلا این موضوع پیش پا افتاده اینقدر بحث نداره، ما هم کامپیوتر پنتیوم 3 داشتیم، می دونیم چی به چیه... !!!!

یه سی دی رام آسوس ( هم سن سیستم خودتون ) که مد شده پیش ما راننده مینی بوس ها بجای پخش ازش استفاده می کنن گیر بیار؛ 5 هزار تومن خرجت میشه، نمی خوای برو یه دی وی دی پاتا ( PATA ) گیر بیار 30 تومن خرجش میشه.

اگه که هم می گید پیشنهاد من سخته که به کارتون برسید دوستان، و پیشنهادات جالب انگیز بدید.

با تشکر از نظرات سازنده.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #7 : 13 مهر 1389، 12:02 ق‌ظ »
چرا مسئله رو سخت می کنید؟
عزیز دل انگیز این هنر ماست!  \\:D/
حرف Pyruzan  عزیز درباره هارد اکسترنال کاملا درسته!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 13 مهر 1389، 09:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
پی یه هارد اکسترنال بگرد

من که همون اول گفتم اگه هیچ مشکلی هم برای بوت شدن از روی USB نبود، چون USB 1 هست پورتش، کار با سیستم عامل ممکن نبود، چون ماگزیمم سرعت USB 1 معادله 1465 کیلوبایت در ثانیست و اینو با 60 مگابایت در ثانیه USB 2 یا بسیار بالاتر از اون 600 مگابایت در ثانیه USB 3 مقایسه کنید. تازه USB 2 که 60 مگ در ثانیست ماگزیمم سرعتش، اغلب بین 5 تا 15 مگابایت در ثانیه کار میکنه (بسته به کیفیت فلش) دیگه USB 1 که اخرش 1.4 مگ درثانیست رو خودتون حساب کنید!

سلام Pyruzan عزیز؛

البته سیستمی با اون قدمت فکر نکنم بتونه سرعتای بالای 2 تا 3 مگ در ثانیه رو درک کنه!!!!! و ابونتو هم اینقدر وجدان داره که باهاش راه بیاد و مثل بلا نسبت ویندوز نیست که قدرت زیادی رو طلب کنه برای اجرا.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #9 : 13 مهر 1389، 09:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
پی یه هارد اکسترنال بگرد

سلام Pyruzan عزیز؛

البته سیستمی با اون قدمت فکر نکنم بتونه سرعتای بالای 2 تا 3 مگ در ثانیه رو درک کنه!!!!! و ابونتو هم اینقدر وجدان داره که باهاش راه بیاد و مثل بلا نسبت ویندوز نیست که قدرت زیادی رو طلب کنه برای اجرا.

سلام رو ماهت محمد جون

اره٬ تا یه فلاسک چایی دم کنه و بشینه پایه فیلم و تا تموم شدن فیلم٬ فلاسگ چای رو هم تموم کنه٬ اوبونتو بالا اومده! ;)

اگه منظورت اوبونتو با این گنومه که من با تجربه ای که دارم میگم عملی نیست٬ در واقع اینقد طول میکشه بالا اومدن و اجرای برنامه ها که ادم بی خیال میشه. ولی اگه منظورت اینه که توی کنسول بیاد و بدون محیط گرافیکی بخواد کار کنه قصش جداست. البته استفاده از ویندو منجرهای خیلی سبک هم ممکنه.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 13 مهر 1389، 10:08 ب‌ظ »
نقل‌قول
پی یه هارد اکسترنال بگرد

سلام Pyruzan عزیز؛

سلام رو ماهت محمد جون

اره٬ تا یه فلاسک چایی دم کنه و بشینه پایه فیلم و تا تموم شدن فیلم٬ فلاسگ چای رو هم تموم کنه٬ اوبونتو بالا اومده! ;)

اگه منظورت اوبونتو با این گنومه که من با تجربه ای که دارم میگم عملی نیست٬ در واقع اینقد طول میکشه بالا اومدن و اجرای برنامه ها که ادم بی خیال میشه. ولی اگه منظورت اینه که توی کنسول بیاد و بدون محیط گرافیکی بخواد کار کنه قصش جداست. البته استفاده از ویندو منجرهای خیلی سبک هم ممکنه.

Pyruzan جون بازم سلام؛

می دونی در هر صورت فکر نکنم زیاد اختلافی با لود از روی سی دی به عنوان لایو داشته باشه، مگه سرعت یه سی دی رام چقدره؟ و اینکه هیچ گاه شاهد نیستیم که سی دی رام با حداکثر سرعت خودش دیسک لایو ابونتو رو بخونه، همیچن نم نم شروع می کنه به خوندن و لود کردن، حالا بحث اجرای ابونتو از روی هارد اکسترنالی که با این سیستم کار کنه هم به همین شکله.

من این رو در حالی می گم که خودم ابونتو ی 8.04 رو روی سیستم های قدیمی با 256 مگ رم و 64 مگ کارت گرافیک راحت اجرا کردم با همون سی دی رام آسوسه بود که قصه ش رو گفتم. حالا یه کمی کند بود اما خوب با تمام توان کار راه انداز بود.
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1389، 10:09 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
Pyruzan جون بازم سلام؛

می دونی در هر صورت فکر نکنم زیاد اختلافی با لود از روی سی دی به عنوان لایو داشته باشه، مگه سرعت یه سی دی رام چقدره؟ و اینکه هیچ گاه شاهد نیستیم که سی دی رام با حداکثر سرعت خودش دیسک لایو ابونتو رو بخونه، همیچن نم نم شروع می کنه به خوندن و لود کردن، حالا بحث اجرای ابونتو از روی هارد اکسترنالی که با این سیستم کار کنه هم به همین شکله.

من این رو در حالی می گم که خودم ابونتو ی 8.04 رو روی سیستم های قدیمی با 256 مگ رم و 64 مگ کارت گرافیک راحت اجرا کردم با همون سی دی رام آسوسه بود که قصه ش رو گفتم. حالا یه کمی کند بود اما خوب با تمام توان کار راه انداز بود.

محمد جون نمیخوام بحث بیخود کنم یا روی حرفم بیخود پافشاری کنم٬ اما اولا ۲۵۶ مگ رم و کارت گرافیک ۶۴ کجا و پنتیوم ۳ کجا! سیستمی که شما میفرماید هنوزم سیستم قابل قبولی برای انجام کارهای روزمره به حساب میاد (سیستم یکی دوتا از دوستام و پسرداییم که اتفاقا همه کاری هم باهاش میکنه همینه) و حداقل جزو سری های نخست پنتیوم ۴ اینتل یا Athlon XP (یا حالا سمپرون) ای ام دی هست.

دوما سرعت CDROM خیلی بیشتر از USB 1 هستش٬ 40x سرعت CDROM معادله ۶ مگابایت در ثانیه هستش و این یعنی ۴ برابره ماگزیمم سرعت USB 1!

در هر حال بحث ما بی فایدست چون این دوستمون نمیتونه از USB 1 بوت کنه و استفاده از CDROM هم به دلایلی که توی پست اول توضیح دادن براشون مقدور نیست.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 14 مهر 1389، 02:41 ب‌ظ »
با سلام مجدد
 :o
از زحمات و راهنمای هاتون ممنونم
البته لازم شد یه مواردی رو در رابطه با سیستم مورد نظر بیان کنم
روی این سیستم یه WIN XP با نرم افزار های افیس و فتوشاپ 7 و 8 نصبه که با سرعت نسبتا خوبی اجرا میشن . این از این...
احتمالا اوبونتو روی این سیستم جواب خواهد داد
اون فرضیه فلاپی دربارش فکر کردین ؟
به نظرتون عملی میشه؟
بنا به شرایط نمیشه این تجهیزات رو به اون PC  وصل کرد تازه با کلی منت و خواهش گفتن که میتونی با خودت فلش بیاری.
ممنون

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #13 : 14 مهر 1389، 02:57 ب‌ظ »
شما بجای اوبونتو از لوسید پاپی ( lucid puppy ) بهره بگیرید .
سبک − پشتیبانی از فارسی − سازگار با p1  حتی
برای بالا آوردن usb شاید این کمک کند ( نخست باید با فلاپی بالا آورده و سپس دستور بوت را به usb بفرستید )
http://linuxgazette.net/116/okopnik1.html
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1389، 03:06 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
« پاسخ #14 : 14 مهر 1389، 04:17 ب‌ظ »
فکر کنم این لیتک به دردت بخورد!

http://www.linfo.org/make_linux_boot_floppy.html