سلام
من دبیان پایدار گنوم نصب کردم، اما خیلی از امکانات گنوم از جمله گوشه های داغ، تنظیمات داک یا حالت تاریک که توی اوبونتو یا منجارو بودش برای من نیستش!! باید چیکار کنم؟
درود بر همگی
توزیع هایی که نام بردین از گنوم خام استفاده نمیکنند و اون رو دستکاری کردن و امکاناتی رو که نام بردین بهش اضافه کردن ولی دبیان از گنوم خام استفاده میکنه و اون چیز هایی که گفتین رو خودتون باید اضافه کنین امکاناتی مثل حالت تاریک یا گوشه های داغ فک کنم بخاطر قدیمی بودن دبیان پایدار باشه مطمئن نیستم.
این مراحل رو طی کنید(اگر مشکلی داشت دوستان اصلاح کنند)
۱-اول سیستم رو بروزرسانی کنید
sudo apt update
۲-بعد این دو نرم افزار رو نصب کنید
sudo apt install gnome-shell-extensions
sudo apt install gnome-tweaks
۳-حالا میتونید از این سایت افزونه های مورد نیازتون رو نصب کنید:
https://extensions.gnome.org/برای نصب دستی افزونه ها این مراحل رو طی کنید
۱-افزونه ی مورد نظرتون رو دانلود کنید(تصور اول.در کادر اول نسخه ی گنوم خودتون رو انتخاب کنید و در کادر دوم نسخه ی افزونه"پیشنهاد میشه جدید ترین نسخه رو انتخاب کنید")
۲-فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنید
۳-پوشه(دایرکتوری) به دست آمده رو تو مسیر زیر کپی کنید
~/.local/share/gnome-shell/extensions
اگر دایرکتوری extensions وجود نداره اون رو ایجاد کنید
۴-به دایرکتوری ی کپی شده برین و فایل metadata.json رو با یک ویرایشگر متن باز کنید
۵-متن جلوی uuid رو کپی کنید (متن داخل کوتیشن خود کوتیشن نیاز نیست)
۶-اسم دایرکتوری که در مسیر بالا کپی کرده بودین (دایرکتوری همون افزونه ی دانلود شده) رو به متن جلوی uuid تغیر بدین(متنی که کپی کردین رو بجای اسم دایرکتوری قرار بدین)
۷-یک بار از حساب خودتون خارج بشین تا تغیرات اعمال بشن بعد نرم افزار gnome extensions رو باز کنید و افزونه ای که اضافه کرده بودین رو فعال کنید
اگر مشکلی بود بگین