انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نوشتن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 20236 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رامین

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
راهنمایی برای نوشتن سیستم عامل
« : 11 مهر 1389، 08:55 ب‌ظ »
نمیدونم جای درستی دارم این مطلب را بیان میکنم یا نه ولی می پرسم

دوستانی که حرفه ای هستند راهنمایی کنند ;D

من این ترم برنامه سازی سیستم برداشم که استادش به ما گفت باید 1 پروژه هم تحویل بدید که 10 نمره هم داره حالا این پروژه نوشتن سیستم عامل با زبان اسمبلی هستش :o :'( ](*,)

حالا من نمیدونم برا اینکار باید از کجا شروع کنم چی باید بخونم چی بایدبلد باشم.حالا اگه کسی از دوستان میتونند راهنمایی کنندکه کلا باید چیکار کنم ممنون میشم

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: راهنمایی برای نوشتن سیستم عامل
« پاسخ #2 : 11 مهر 1389، 11:12 ب‌ظ »
نمیدونم جای درستی دارم این مطلب را بیان میکنم یا نه ولی می پرسم

دوستانی که حرفه ای هستند راهنمایی کنند ;D

من این ترم برنامه سازی سیستم برداشم که استادش به ما گفت باید 1 پروژه هم تحویل بدید که 10 نمره هم داره حالا این پروژه نوشتن سیستم عامل با زبان اسمبلی هستش :o :'( ](*,)

حالا من نمیدونم برا اینکار باید از کجا شروع کنم چی باید بخونم چی بایدبلد باشم.حالا اگه کسی از دوستان میتونند راهنمایی کنندکه کلا باید چیکار کنم ممنون میشم

:o  :o  :o  :o  :o

فک کنم منظورش این بوده که یه Bootloader بنویسید بیارید وگرنه سیستم عامل که :o  :-X  :P

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #3 : 11 مهر 1389، 11:14 ب‌ظ »
احتمالا شما از ژاپن تشریف دارید بعد واسه اینکه به ایرانیا بفهمونید چقدر سطح علمی پایینی دارن رفتین فارسی یاد گرفتین اومدید اینجا تاپیک زدین!:D
بابا مگه میشه واسه پروژه سیستم عامل تحویل داد!!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین yaser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
« پاسخ #4 : 11 مهر 1389، 11:18 ب‌ظ »
سلام
اگه منظور از درس برنامه سازی سیستم همون درس اسمبلی باشه که شما نیازی نیست که سیستم عامل بنویسید! کافیه دستورات زبان اسمبلی رو یاد بگیرید و پروژه تون رو انجام بدید اگه می خواهید این کار رو تو اوبونتو و لینوکس انجام بدید فکر می کنم این کتاب مناسب باشه.

http://www.adinebook.com/gp/product/9643547876
ولی اگه درس به عنوان درس ازمایشگاه سیستم عامل هست باز هم موارد مورد نیاز به شما گفته می شه!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #5 : 11 مهر 1389، 11:20 ب‌ظ »
احتمالا شما از ژاپن تشریف دارید بعد واسه اینکه به ایرانیا بفهمونید چقدر سطح علمی پایینی دارن رفتین فارسی یاد گرفتین اومدید اینجا تاپیک زدین!:D
بابا مگه میشه واسه پروژه سیستم عامل تحویل داد!!!!

آره بابا پس چی که میشه٬ لینوس تروالدز هم استادشون همین پروژه رو براشون تعیین کرده بود که لینوکس رو نوشت (هسته منظورمه!)٬ اصلا اگر این پروژه نبود ما الان لینوکسی نداشتیم.

تازه مگه اینا چیشون از لینوس کمتره؟! سطح علمی دانشگاه؟! سطح علمی استاد؟! سطح علمی دانشجو؟! هوش؟! و یا پشتکار؟! کدومش آخه؟! :o

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #6 : 11 مهر 1389، 11:26 ب‌ظ »
با حرف های پیروزان به این نتیجه رسیدم که باید منتطر هسته ای به نام رامینوکس باشیم...
من میگم یه خاطر کیفیت آسفالت هست وگرنه هنر نزد ایرانیان است و بس(؟؟؟؟) :D

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #7 : 11 مهر 1389، 11:35 ب‌ظ »
سلام به بچه ها؛

آخه چرا اینجوری با این دوست تازه وارد برخورد می کنید؟!!!!!!! :oops: من اگه بودم با این حرفا درس رو رها می کردم!!!!!!!

رامین جان به این سایت سر بزن ( نمی دونم رفتی یا نه ) :

http://www.barnamenevis.org/forum/

اونجا تا دلت بخواد برنامه نویس هست و می تونن راهنماییت کنن. به نظرم درخواستت رو باهاشون در میون بذار.

امید وارم موفق باشی.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
سلام به بچه ها؛

آخه چرا اینجوری با این دوست تازه وارد برخورد می کنید؟!!!!!!! :oops: من اگه بودم با این حرفا درس رو رها می کردم!!!!!!!

رامین جان به این سایت سر بزن ( نمی دونم رفتی یا نه ) :

http://www.barnamenevis.org/forum/

اونجا تا دلت بخواد برنامه نویس هست و می تونن راهنماییت کنن. به نظرم درخواستت رو باهاشون در میون بذار.

امید وارم موفق باشی.

سلام محمد جون

اولا که ما یکم شوخی کردیم تا فضا عوض شه و یکی مثه شما میاد میبینه یه لبخندی هم بزنه!

ولی این آقا رامین ما نه گذاشته نه ورداشته میگه استادمون گفته باید سیستم عامل بنویسیم! نکرده یه کلمه ای مثل خیلی ساده٬ خیلی ابتدایی٬ بسیار پیش پا افتاده یا ... بذاره بعدش محض احتیاط!

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
ولی این آقا رامین ما نه گذاشته نه ورداشته میگه استادمون گفته باید سیستم عامل بنویسیم! نکرده یه کلمه ای مثل خیلی ساده٬ خیلی ابتدایی٬ بسیار پیش پا افتاده یا ... بذاره بعدش محض احتیاط!
یا للعجائب! خوب مگه چه اشکالی داره؟ استاد لینوس اینا هم بهشون گفته بود برن یه سیستم عامل بیارن که حالا شما داری ازش استفاده می کنی!
تازه بعضی استادای ایرانی سخت گیرترن! میگن برین دوتا سیستم عامل بیارین یا بعضی مواقع هم که از ***من*** دانشجو راضی نباشن می گن سه تا!
تازشم با زبان اسمبلی می نویسیم! ما اصرار داشتیم همینطوری صفر و یکا رو توی ***نوت پد*** بریزیم تا بشه سیستم عامل ولی این استاده می گه دیگه نمیخواد رو کم کنید! اونقد استاد متواضعیه!!!
دانشجوهای ما تقریبا هر ده روزی یه سیستم عامل می نویسن واسه اینکه فقط خودشونو گرم کنن!
حسودیت می شه؟ تو دانشگاه ***ما*** اینجوریه!!!
هی این بیسوادا گیر الکی میدن!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #10 : 12 مهر 1389، 03:46 ب‌ظ »
اولا که پروژه رو میدن که خودتون انجام بدید.
ثانیا درس برنامه نویسی سیستم که انجام یک سری کارهای سیستمی با زبان اسمبلی هست هیچ موقع پروژه ای به اسم نوشتن یه سیستم عامل نداره. نوشتن یه سیستم عامل حتی ابتدایی در توان هیچ یک از استاد های ایران نیست چه برسه به یه دانشجو! اونم یه نفری!
Godisnowhere

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #11 : 12 مهر 1389، 03:57 ب‌ظ »
اولا که پروژه رو میدن که خودتون انجام بدید.
ثانیا درس برنامه نویسی سیستم که انجام یک سری کارهای سیستمی با زبان اسمبلی هست هیچ موقع پروژه ای به اسم نوشتن یه سیستم عامل نداره. نوشتن یه سیستم عامل حتی ابتدایی در توان هیچ یک از استاد های ایران نیست چه برسه به یه دانشجو! اونم یه نفری!

بفرما٬ مشاهده کردید؟! بعد میگین چرا اینجوری برخورد میکنید!

+1 فاراب جان.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #12 : 12 مهر 1389، 04:35 ب‌ظ »
بفرما مشاهده کردید! بعد میگین چرا اینجوری برخورد میکنید!
1+ پیروزان جان :D:D:D:D

آفلاین رامین

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #13 : 12 مهر 1389، 05:41 ب‌ظ »
والا این استاد اینجوری به ما گفته البته باید درگروه های 4 تایی این کار رو انجام بدیم.استادشم اگه میخوایید اسمشو بگم ولی اگه نگم بهتره یهو آشنا در بیاد
گفته 1 چیزایی در حد داس 1 ذره جمع و جور تر

و گفته اگه نمیخواهید میتونید 1 آنتی ویروس یا 1 چیزی مثل پارتیشن مجیک بنویسید بیارید (با  سی شارپ) البته گفته چون اینا ساده تر نمره کمتری داره ](*,)

ولی دستتون درد نکنه همتون با حال جواب داده بودید کلی خندیدم(ما هم اینا را بش گفتیما ولی خوب...) :D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #14 : 12 مهر 1389، 06:38 ب‌ظ »
به استاد محترم بفرمایید این موضوعات خیلی ساده است بهتر نیست یک سیستم عامل بهتر از apple و اون هم با صفر و یک بنویسید!!!!

این کارهایی که استادتان فرموده اگر انجام بشود گره شما به عنوان نوابغ معرفی خواهد شد اون هم در سراسر دنیا.

کتاب Operating Systems Design and Implementation را یک نگاه بیندازید منظورم را متوجه می شوید.

تورلدز یک سال طول کشید هسته اولیه لینوکس را, آن هم شبیه یونکس بنویسد (البته اصلا از کدهای یونیکس استفاده نکرده است) و شما فقط ۴ ماه فرصت دارید.