این جور سوالا قبلا جوابش داده شده و مطرح کردنش هم وقت تلفی خالصه و هم باعث میشکه اگه یا تازه کار یا کسی که از گنو لینوکس استفاده نمیکنه اینو بخونه فکر کنه که حتما بدرد کار دیگه ای بجز برنامه نویسی نمیخوره وگرنه این طرفی که این همه سال ازش استفاده نمیکنه اینو مطرح نمیکرد. کسی اگه دنبال این سوال باشه حتما هزارتا جوابای قبلی را هم خونده و متوجه میشکه دیگه گنو لینوکس مثل ده سال قبل نیست و بسیاری از کارای یک فرد عادی تو اون حتی راحت ترم هست. اگه قبول نکرد، نه دانستگی و لج خودشه یا مثل زوزمیتیا، اپل زامبیا و ... زامبیه
بنظرم باید اصلا اینجور سوالا حذف شه.
در واقع این دید بسیار قدیمی در مورد سیستمعاملهایی غیر از ویندوز، از کجا میاد؟
از ده سال قبل تا حالا بیار بسیار درباره این حرفا بحث شده و دلیل موندگاریش اظحار نظر افرادی هست که با یک نصب آرچ فکر میکنن حرفه ای هستن و با یک مشل ول میکنن
چطور میشه بهبودش داد؟
نباید بهبودش داد، باید رفعش کرد.
شاید موارد زیر مسخره بیاد ولی اثر گذاریه بالایی داره
اگه دارید چیزی را از روی یک پی دی اف، عکس، سایت و .... با ظبط فیلم آموزش میدید سیستم عاملتون گنو لینوکس باشه
با انجام پروژه های گرافیکی در گنو لینوکس و نشون دادن نمونه کارات در سایت های مختلف (زیر عکس ها هم نوشته باشع با نرم افزار مثلا گیمپ در گنو لینوکس)
گذاشتن نماگرافت های قشنگ و بروز در سایت های مختلف،
استفاده از فرمت های آزاد مثل 7z, odt, svg, xcf و .... که باعث میشه نفوذ نرم افزار های انحصاریی که مختص ویندوزن کم شه
استفاده از libreoffice (کمی سخته ولی باز خوبه)
استفاده از هر جایگزین آزاد(مرور گر آزاد، پی دی اف خوان، پلیر، مدیریت فایل فشرده، ویرایشگر و ........ حتی اگه در ویندوز یا مک باشی)
بازی کردن در گنو لینوکس و استریم کردنش (اکیدا بازیه خوش بر و رویی باشه)
یک کار غیر اخلاقی هم میشه کرد که بری در وبلاگ کسایی که با یک روز اسنفاده از گنو لینوکس بد میگن، لقب بی عرضه، خنگ، و ... (انواع تخریب های شخصیتی) بدی ولی باید در جایی باشه که تعداد گنو لینوکسی ها برابر باشه یا گنو لینوکسی ها بیشتر باشن چون در زومیت و بقیه سایت ها و انجمن های دزر نمیشه چنین کاری کرد.
هر کار ساده ای که به طرف نشون بدی که داری کاری با گنو لینوکس میکنی که مردم دیگه با راینشون میکنن و حتما نشرش بده یا حداقل در وبلاگت بگو من فلان کارو در گنو لینوکس کردم، شاید مسخره باشه ولی راهکار همینهیک نمونش خودم چندین سال پیش که اصلا با گنو لینوکس آشنا نبودم در یوتیوب داشتم یه فیلمی را میدیدم که طرف زد یه فایل فشرده (با اینکه rar بود) را با 7z استهراج میکرد برای نصب یک نرم افزار، من برام واقعا جالب بود که این طرف از یک نرم افزار دیگه بغیر از winrarی که در همهی سیستم های ویندوزی نصبه استفاده کرد و بلافاصله رفتم 7z نصب کردمویرایش: اصلی ترین دلیلی که نباید اینجور سوال ها مطرح شه اینکه یک مشت نفوذی بعدا میان تاییدشم میکنن.
حتی اگه اذیت بشم، ولی یه ویندوز خام که تا حالا به اینترنت هم وصل نشده هم داشته باشم روی سیستم زیاد موضوع مهمی برای بنده نیست.