انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهای آزادی؟  (دفعات بازدید: 2441 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
پاسخ : بهای آزادی؟
« پاسخ #15 : 04 خرداد 1402، 11:08 ق‌ظ »
فقط حجم زیادی بازی کامپیوتری روز :)
اون هم عموما نه بخاطر آزادی که بخاطر سخت‌افزاری که داشتم و همیشه ضعیف‌تر از چیزی بود که اون بازیا رو اجرا کنه.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
« پاسخ #16 : 04 خرداد 1402، 03:49 ب‌ظ »
من در قبال ازادی که دبیان بهم داده
فتوشاپ رو فقط بقیه رو جایگزین پیدا کردم
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #17 : 04 خرداد 1402، 09:45 ب‌ظ »
سلام
من تقریبا کل دوران جوانی (یعنی عموما  از ۲۰ تا ۳۰ سالگی) ام رو از دست دادم. زندگی عادی که می تونستم داشته باشم رو هم از دست دادم. کلی فرصت شغلی رو هم از دست دادم چون حاظر نبودم روی پروژه های غیرآزاد کار کنم. حتی دختری که دوستش داشتم رو هم از دست دادم چون از شهرمون رفت و تنها راه ارتباطی اش اینستاگرام و نرم افزارهای غیر آزاد بود! و کلی پول هم از دست دادم چون خیلی از سخت افزارهایی که می خریدم با لیبره لینوکس یا حتی لینوکس سازگار نبودند و همیشه فروشنده ها پس نمی گرفتند! و خیلی محرومیت ها و تبعیض های دیگه توی دانشگاه که باعث می شد کلی نمره از دست بدم و آدم های احمق تر بالاتر از من قرار بگیرند. راستی سی دی های همراه کتاب های آموزشی رو یادم رفت. هیچ وقت نتونستم ازش استفاده بکنم چون یا فایل exe بودند یا فلش. موارد بیشماری هست که آزادی خواهی باعث محدودیت من شده و من اجازه می دادم سرکوب بشم تا فراموش نکنم اولویتها چه چیزهایی هست. حالا اینا فقط درباره نرم افزار آزاده سایر جنبه های دیگه هم هست.
نه به کانفورمیسم!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #18 : 04 خرداد 1402، 10:38 ب‌ظ »
سلام
من تقریبا کل دوران جوانی (یعنی عموما  از ۲۰ تا ۳۰ سالگی) ام رو از دست دادم. زندگی عادی که می تونستم داشته باشم رو هم از دست دادم. کلی فرصت شغلی رو هم از دست دادم چون حاظر نبودم روی پروژه های غیرآزاد کار کنم. حتی دختری که دوستش داشتم رو هم از دست دادم چون از شهرمون رفت و تنها راه ارتباطی اش اینستاگرام و نرم افزارهای غیر آزاد بود! و کلی پول هم از دست دادم چون خیلی از سخت افزارهایی که می خریدم با لیبره لینوکس یا حتی لینوکس سازگار نبودند و همیشه فروشنده ها پس نمی گرفتند! و خیلی محرومیت ها و تبعیض های دیگه توی دانشگاه که باعث می شد کلی نمره از دست بدم و آدم های احمق تر بالاتر از من قرار بگیرند. راستی سی دی های همراه کتاب های آموزشی رو یادم رفت. هیچ وقت نتونستم ازش استفاده بکنم چون یا فایل exe بودند یا فلش. موارد بیشماری هست که آزادی خواهی باعث محدودیت من شده و من اجازه می دادم سرکوب بشم تا فراموش نکنم اولویتها چه چیزهایی هست. حالا اینا فقط درباره نرم افزار آزاده سایر جنبه های دیگه هم هست.
نه به کانفورمیسم!
با صراحت کلامت حال کردم ،
فقط این الان تعریف از آزادی بود یا تخریب !؟

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #19 : 04 خرداد 1402، 10:52 ب‌ظ »
من یه دوره ای داشتم افراطی میشدم ، جوری که خودم و مجبور میکردم سیستم فایلم و از NTFS عوض کنم به EXT4 که روش فقط اوبونتو داشته باشم یا سوسه ، درحالی که دوس داشتم روی ویندوز مایا اجرا کنم با فتوشاپ و حال کنم ،
خوب یمدتی گدشت و فهمیدم این رفتار فراطی هست و اگه من فتوشاپ و دوس دارم گیمپ برای من فتوشاپ نمیشه حتی اگه بهتر یا کاملتر هم ازش باشه ، بعدش تصمیم گرفتم که با درکی که از نرم افزار آزاد و حق کپی رایت بدست آوردم ، هردو رو کنار هم و هرکدوم رو در جایگاه خودش داشته باشم ، بر اساس نیاز .

خوب البته مقدار زیادیش هیجانات نوجوانی بوده ، اینکه آدم یچیزی پیدا میکنه که خیلی کمالگرایانه و درست بنظر میاد ، و اجتماعاتی پیدا میکنه که میتونه توشون عضو بشه و پذیرفته بشه ، اینکه استدلال قدرتمند و قابل دفاعی در اجتماعات مربوطه و مباحث داشته باشه ، همه اینها تاثیرگذار هستن روی اینکه شخص توی زمینه ای افراطی بشه . یه مثال شبیهش میتونه مثل کسانی که یهویی میفهمن که یه چیزی هست به اسم زمین‌تخت‌گرایی و کتابی از دلایل برای دفاعیات دارن و جامعه ای که منتظره اون‌ها رو بپذیره ، پس با جفت‌پا می‌پرن توش . البته منظورم این نیست که شخصی که توی متن باز افراطی میشه شبیه هست به کسی که عضو زمین‌تخت‌گرایان میشه ، خیر منظورم شباهت رویداد هست نه شخصیت ها .

ولی ممکنه در مسیر به این نتیجه برسید که ، خوب متن باز عالیه سر جای خودش ، غیرمتن باز هم خوبه سر جای خودش .
دوره ای که من از ویندوز ویستا لذت بردم ، یا از بازی های ویندوز ، یا از توسعه بازی روی ویندوز ، یکی از بهترین دوره های زندگیم بوده ، همون اندازه عالی مثل زمانی که شروع کردم به شخصی سازی های کی دی ای .

آفلاین سودو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #20 : 05 خرداد 1402، 02:07 ق‌ظ »
حواستون باشه دربارۀ مبهمی چون «متن‌باز» حرف نمی‌زنیم، موضوع آزادی نرم‌افزار و بهایی هست که دادین پاش و آیا ارزششو داشته براتون و باهاش اوکی‌این یا نه.

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
« پاسخ #21 : 05 خرداد 1402، 02:17 ق‌ظ »
سلام
نه به کانفورمیسم!

حالا من از این همه چیزی که وقف آزادی نرمافزار کردی قدر دانی میکنم ولی فکر نمیکنی از دست دادن ارتباط با ادما یکم زیاده رویه
قضاوت منو ببخشید پیشاپیش

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #22 : 05 خرداد 1402، 04:56 ق‌ظ »
لطفا  درست نقل قول کنید. اگرم منظورتون کله فرسته فرده بازم لازم نیست کلشو نقل قول کنید، دیگه حد اکثر سه خطش و در خط آخر نقل قولتون .... بزارید. برای یک فرسته دو سه خطی، ده خط را نقل قول نمی‌کنند!
در موبایل این نقل قول های اضافی خیلی اذیت میکنه
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1402، 06:40 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #23 : 05 خرداد 1402، 05:52 ب‌ظ »
حالا من از این همه چیزی که وقف آزادی نرمافزار کردی قدر دانی میکنم ولی فکر نمیکنی از دست دادن ارتباط با ادما یکم زیاده رویه
قضاوت منو ببخشید پیشاپیش
راستش نه! زمان بچگی ما به ما نشون می دادند که دوستت رو عوض کن نه عقیده ات رو! و ما اینطوری بزرگ شدیم
من دنبال هماهنگی و هم راستایی بین فلسفه، تفکر وعمل ام واگر اینطور نبودم شیرازه و سلامتی فلسفی ام از هم می پاشید. آزادی سبک زندگی منه و محدود به دوتا نرم‌افزار نمی شه ونمی خوام برای یک رابطه زندگی خودم رو خراب کنم.
من کلا آدم سخت گیر و بی رحمی هستم حتی نسبت به خودم. نمی گم کارم درسته ولی خودم احساس بدی ندارم و عموما حس نمی کنم که ضرر کردم.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #24 : 05 خرداد 1402، 06:20 ب‌ظ »
سلام
من تقریبا کل دوران جوانی…
عجیب‌ترین متنی بود که تا الان در انجمن خوندم!
آقا نرم‌افزار یک ابزاره، قرار نیست که زندگی شمارو خراب کنه
اگه از ترس جاسوسی اینستاگرام نصب نمی‌کردی خب اون دسترسی‌ای نمی‌گیره واسه چهارتا دایرکت!

آفلاین م.حسن

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 307
  • Lalo Salamanca
    • گیتهاب من
« پاسخ #25 : 05 خرداد 1402، 06:48 ب‌ظ »
سلام
من تقریبا کل دوران جوانی…
عجیب‌ترین متنی بود که تا الان در انجمن خوندم!
آقا نرم‌افزار یک ابزاره، قرار نیست که زندگی شمارو خراب کنه
اگه از ترس جاسوسی اینستاگرام نصب نمی‌کردی خب اون دسترسی‌ای نمی‌گیره واسه چهارتا دایرکت!
من که حس می‌کنم سرکاریه، یا حداقل اغراق‌آمیزه
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1402، 07:13 ب‌ظ توسط Jason »
بیزار از دوپامین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #26 : 05 خرداد 1402، 07:29 ب‌ظ »
ربطی به جاسوسی نداره. استفاده از ابزار مالکیتی، توهین به شخصی وجودی انسان‌هاست و حتا اون‌ّا رو از مقام انسان خارج می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #27 : 05 خرداد 1402، 08:26 ب‌ظ »
ربطی به جاسوسی نداره. استفاده از ابزار مالکیتی، توهین به شخصی وجودی انسان‌هاست و حتا اون‌ّا رو از مقام انسان خارج می‌کنه.
نظرت دربارۀ این چیه؟
https://www.f-droid.org/packages/me.austinhuang.instagrabber/

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
« پاسخ #28 : 05 خرداد 1402، 08:49 ب‌ظ »

به آزادی و آزادی نرم افزار احترام قائلم و حتی از شما هم تو انجمن خیلی یاد گرفتم اما وقتی درمورد مقام انسانیت صحبت میشه کرک و پر برا آدم نمیمونه. چون 45 سال قبل درمورد مقام انسانیت یه چیزایی گفته شد و نتایج جالبی نداشت
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1402، 08:50 ب‌ظ توسط chandlerbing »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #29 : 06 خرداد 1402، 12:37 ق‌ظ »
نظرت دربارۀ این چیه؟
https://www.f-droid.org/packages/me.austinhuang.instagrabber/
متأسفانه دیگه کار نمی‌کنه

به آزادی و آزادی نرم افزار احترام قائلم و حتی از شما هم تو انجمن خیلی یاد گرفتم اما وقتی درمورد مقام انسانیت صحبت میشه کرک و پر برا آدم نمیمونه. چون 45 سال قبل درمورد مقام انسانیت یه چیزایی گفته شد و نتایج جالبی نداشت
دلیل واضحش رو محمد توضیح داده توی چشن روز آزادی نرم‌افزار ۱۴۰۰:
https://democracydarkar.com/episode0020
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن