انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهای آزادی؟  (دفعات بازدید: 2442 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ : بهای آزادی؟
« پاسخ #30 : 06 خرداد 1402، 06:57 ق‌ظ »
آقا نرم‌افزار یک ابزاره، قرار نیست که زندگی شمارو خراب کنه
اگه از ترس جاسوسی اینستاگرام نصب نمی‌کردی خب اون دسترسی‌ای نمی‌گیره واسه چهارتا دایرکت!

من که حس می‌کنم سرکاریه، یا حداقل اغراق‌آمیزه

ببینید یک موضوعی هست که شماها در نظر نمی گیرید این هست که من طرفدار جنبش نرم افزار آزاد ام ولی شما فقط کاربر «لینوکس» و نرم افزارهای اوپن سورس هستید. شما به خاطر کیفیت نرم افزار هست که ازش استفاده می کنید ولی من به خاطر کیفیت زندگی. این مثل تفاوت یک وگان و یک گیاهخوار هست! برای یک گیاهخوار(وجترین) گیاهخواری یک سبک تغذیه ای هست ولی برای یک وگان یک فلسفه و یک سبک زندگی!
شاید فکر کردن به سورئالیسم بتونه کمک کنه منظورم بهتر درک بشه.
البته من سبک زندگیم رو به هر کسی نه توصیه می کنم و نه ترویج.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #31 : 06 خرداد 1402، 10:35 ق‌ظ »
نقل‌قول
برای یک گیاهخوار(وجترین) گیاهخواری یک سبک تغذیه ای هست ولی برای یک وگان یک فلسفه و یک سبک زندگی!
من ۱۴ ساله ویجیترین هستم ، نه بخاطر تغذیه یا بیماری یا توصیه پزشکی... بخاطر فلسفه زندگی و انتخاب آزاد اینکه چی بخورم ، و وگان رو افراطی میدونم .

بنظر من ، در کل ، وقتی یک ایدئولوژی میشه هدف و من باید خودم ، وجودم و انسانیتم رو به نسبت اون ایده تغییر بدم و تنظیم کنم ، تا اون زمان چه نرم افزار آزاد چه دین و مذهب هیچ فرقی با هم ندارن و من مجبور به نمایشی افراطی از آزادی میکنن ، توجه کنید که "مجبور به آزادی" و نمایشی از اون ،
درحالی که بالاترین کرامت شناخته شده تا به امروز خود انسان هست ، و تنها مقدس خود انسانه و تنها معبود و هدف خود انسان ، پس وقتی من این ایده ها رو در هدف و مسیر رشد و کمال خودم مصرف کنم ، و نه مثلا رشد نرم افزار آزاد ، وقتی که من هدف باشم نه ایدئولوژی ، اون زمان هست که هم خودم به هدفم نزدیکتر میشم هم میتونم کمکی کوچک به اون ایدئولوژی بکنم .

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #32 : 29 خرداد 1402، 11:17 ق‌ظ »
امسال و سال پیش، سرمدرسه خیلی اذیت شدم، تمام کتاب‌ها برپایه ویندوز، آفیس و نرم‌افزارهای ادوبی هست.
البته همچنان سر خیلی چیزا دارم اذیت می‌شم، مثلا دوربینای خونمون فقط نرم‌افزار ویندوز داره و تحت‌وبش هم فاجعه هست.

نقل‌قول
من خودم الآن یه ویروس در ویندوز ۱۱،۱۰ دوتا از اقوام هست که وقتی فلشو می‌زنی به سیستم یه پوشه خودکار کپی میشه توش، در صورتی که در دبیان اینجوری نیست، ویروس کش ویندوز ۱۱ هه هم آپدیته و هنوز ویروس داره ؛/ !
خب این که با فلش عادی امکان پذیر نیست.
یه نوع ویروسه که یه فولدر روی فلش می‌سازی و تمام فایل‌ها رو روی اون کپی می‌کنه و بعد اوت فولدر رو مخفی می‌کنه، بعد هم یه فایل بت با اسم و شکل فلش روی دایرکتوری اصلی فلش می‌سازه که اون فولدر رو باز می‌کنه و یه سری دستور دیگه هم برای بقیه کارها توش داره، مثل تکثر یا جاسوسی و...

خودم تازگیا فهمیدم چطور کار می‌کنه اینو گفتم که بگم روی دبیان هم می‌تونه اتفاق بیفته.
پ.ن: احتمالا براش یه پست بسازم.
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1402، 11:55 ق‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #33 : 29 خرداد 1402، 05:47 ب‌ظ »
دقیقا مبنا کتاب ها بر ویندوز ده هست و ایراد همینه
مثلا تو رشته شبکه و نرم افزار که خودم هستم هیچکس نمیدونه گنو چیه فقط همه یه اسمی از لینوکس شنیدن
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #34 : 29 خرداد 1402، 07:10 ب‌ظ »
مثلا تو رشته شبکه و نرم افزار که خودم هستم هیچکس نمیدونه گنو چیه فقط همه یه اسمی از لینوکس شنیدن
باز اگه نرم‌افزارها یه چیزی شبیه هم بودن می‌شد تحمل کرد ولی حالا که دارم فکر می‌کنم تمام زجرهای پارسال داره یادم میاد، تقریبا هفته‌ای یه بار لینوکس یا ویندوز از نو نصب می‌کردم تا تکالیف رو انجام بدم.
البته همچنان خیلی از نرم‌افزارهایی که بهشون نیاز دارم رو ندارم یا از جایگزین‌های داغون استفاده می‌کنم.
مثل برنامه‌های دوربین، اودین سامسونگ، مودمای جینیس، نرم‌افزارای فلش نوکیا، نرم‌افزار تلویزیون و…
فکر کنم بهش نرم‌افزارهای زیادتری میاد.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #35 : 29 خرداد 1402، 08:34 ب‌ظ »
pinhole یک نرم افزار دوربین خوبه
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #36 : 30 خرداد 1402، 06:12 ق‌ظ »
باز اگه نرم‌افزارها یه چیزی شبیه هم بودن می‌شد تحمل کرد ولی حالا که دارم فکر می‌کنم تمام زجرهای پارسال داره یادم میاد، تقریبا هفته‌ای یه بار لینوکس یا ویندوز از نو نصب می‌کردم تا تکالیف رو انجام بدم.
البته همچنان خیلی از نرم‌افزارهایی که بهشون نیاز دارم رو ندارم یا از جایگزین‌های داغون استفاده می‌کنم.
مثل برنامه‌های دوربین، اودین سامسونگ، مودمای جینیس، نرم‌افزارای فلش نوکیا، نرم‌افزار تلویزیون و…
فکر کنم بهش نرم‌افزارهای زیادتری میاد.
مثلا معلم تکالیف منو با فرمت svgقبول نمیکرد فقط ai و همین بد بود حتی دریای ما مثلا یادگیری ویندوز بود که بازم باید نصب میکردیم
من نمیگم ویندوز یاد ندن
اتفاقا باید اونم بلد بود
ولی باید حداقل یکی توزیع های گنو رو یاد بدن
شامل دستور ها و...
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین NADKARO

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • FREE
« پاسخ #37 : 30 خرداد 1402، 06:54 ب‌ظ »
حس و حال بهتر داشتن... از دست دادن محدودیت.
N G - N M - N S - N B

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #38 : 30 خرداد 1402، 08:39 ب‌ظ »
کاش بفهمین وقتی می‌گم «بها» یعنی چیزِ مثبتی که از دست دادین!

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #39 : 30 خرداد 1402، 08:40 ب‌ظ »
بیاین بگین در ازای آزادی چی از دست دادین؟
برای نمونه، من خودم رامِ جی‌اس‌آی زدم رو گوشیم و از هدفون و هندزفری و اسپیکرِ بلوتوثی محروم شدم!
روی رایانه قیدِ نرم‌افزارِ خوبِ ویندوزیِ اسکچاپو به امیدِ بلندر زدم (و بلندرم سنگینه برای سیستمِ من!).
راستی به لطفِ برنامه‌نویس ۱۲ سالۀ جمعمون، مشکلِ ادواتِ بلوتوثی حل شد.

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #40 : 12 تیر 1402، 04:44 ب‌ظ »
بنده کل ویندوز رو فدای اوبونتو کردم (‌در اصل سیستم ) هرچند  سیستمم دوال بوت هست اما اصلا نمیرم تو ویندوز  با اوبونتو هم زیاد کاری ندارم فقط عشقم خطه فرمانه  :) :) :) :) :)
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #41 : 12 تیر 1402، 07:25 ب‌ظ »
بنده کل ویندوز رو فدای اوبونتو کردم (‌در اصل سیستم ) هرچند  سیستمم دوال بوت هست اما اصلا نمیرم تو ویندوز  با اوبونتو هم زیاد کاری ندارم فقط عشقم خطه فرمانه  :) :) :) :) :)
اوبونتو کار ندارید بعد خط فرمان روی هواس پس ؟  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com