انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اسنپ , خوب یا بد؟  (دفعات بازدید: 2784 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
پاسخ : اسنپ , خوب یا بد؟
« پاسخ #15 : 11 خرداد 1402، 04:14 ب‌ظ »
average linux user یه ویدئو گذاشته راجبش برو ببین
کلا هرچی ارچ بیس باشه بده
Its The legendery alireza138812

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #16 : 11 خرداد 1402، 04:16 ب‌ظ »
آره، یه ویدیو پنجاه سال پیش گذاشته، ویدیو های جدیدترو ببینی میبینی که خیلی عالی شده.
این جمله دوم هم داره اذیتم میکنه یکم، ذهنم هنگ کرد (:

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #17 : 11 خرداد 1402، 04:30 ب‌ظ »
تسک منیجر رو باز کن اند تسک رو بزن  \\:D/ \\:D/

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #18 : 11 خرداد 1402، 05:25 ب‌ظ »
گارودا آرچ بیس نیست، با lfs عه ولی مدیر بسته اش پکمنه.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #19 : 11 خرداد 1402، 07:06 ب‌ظ »
نه بیسش آرچه.

Garuda Linux is an appealing Arch Linux based Distro with BTRFS (modern filesystem), Linux-zen kernel, auto snapshots, gaming edition and a lot more ...

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #20 : 12 خرداد 1402، 09:09 ب‌ظ »
چون دیدم بحث اسنپه این رو بگم!
اوبونتو یه جوری شده که حس می‌کنم سیاست‌گذار اصلیش شاهکار بینش‌پژوهه!

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #21 : 12 خرداد 1402، 09:42 ب‌ظ »
اوبونتو هنوز هم توزیع عالی هستش

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #22 : 13 خرداد 1402، 12:26 ب‌ظ »
اسنپ باعث میشه برنامه نویس بهتر و سریعتر بتونه دولوپ کنه. اصولا الان همه چیر در درنای برنامه نویسی بر اساس container هست.
خوشبختانه از ورژن های بعدی کل ابونتو اسنپ بیس میشه. یه جورایی مثل مک میشه
اسنپ ۹ تا خوبی داره و یه بدی
چند سال پیش که کلی بحث کردیم و اساتید به شدت با سواد این سایت ضد اسنپ بودن همه این موراد رو بنده پیش بینی کردم.
آش ادمین های این سایت در تحمیل خواسته های متعصبانه خودشون اونقدر شور شد که اومدن ویکی برای حذف ابونتو نوشتن!
الان هم که حکم دادن ابونتو از دست رفته!
نه برادر من شما سعی کنید که تغییر تجاری رو بپذیرید.
بزرگترین مشکل لینوکس اینه که برنامه نویس برای اپ های کاربردی نداره. چرا؟ یکی از دلایلش همین وابستگی دیپندسی ها به دیسترو هست که این مشکل با اسنپ و فلتپک تا حد خوبی حل میشه
بیایید یک بار قبول کنید که برنامه های deb و rpm دورشون گذشته و از نظر امنیت و سرعت بروزرسانی روی دیستروهای مختلف مشکل دارند.
Godisnowhere

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #23 : 13 خرداد 1402، 12:42 ب‌ظ »
اسنپ باعث میشه برنامه نویس بهتر و سریعتر بتونه دولوپ کنه. اصولا الان همه چیر در درنای برنامه نویسی بر اساس container هست.
خوشبختانه از ورژن های بعدی کل ابونتو اسنپ بیس میشه. یه جورایی مثل مک میشه
اسنپ ۹ تا خوبی داره و یه بدی
چند سال پیش که کلی بحث کردیم و اساتید به شدت با سواد این سایت ضد اسنپ بودن همه این موراد رو بنده پیش بینی کردم.
آش ادمین های این سایت در تحمیل خواسته های متعصبانه خودشون اونقدر شور شد که اومدن ویکی برای حذف ابونتو نوشتن!
الان هم که حکم دادن ابونتو از دست رفته!
نه برادر من شما سعی کنید که تغییر تجاری رو بپذیرید.
بزرگترین مشکل لینوکس اینه که برنامه نویس برای اپ های کاربردی نداره. چرا؟ یکی از دلایلش همین وابستگی دیپندسی ها به دیسترو هست که این مشکل با اسنپ و فلتپک تا حد خوبی حل میشه
بیایید یک بار قبول کنید که برنامه های deb و rpm دورشون گذشته و از نظر امنیت و سرعت بروزرسانی روی دیستروهای مختلف مشکل دارند.

البته اضمحلال(نمی‌دونم املاش درسته یا نه) اوبونتو از زمانی شروع شد که هی خواست بره سراغ چیزهای مختلف و هی درجا زد، یه مدت هم خوب کار کرد و دوباره همه رو داد قاطی باقالیا. دیگه خودت استادی و بهتر از من می‌دونی قطعا، گوشی موبایل، Display Server اختصاصی، حتی یونیتی. ولی نتیجه این شد که باز برگشت به همون تنظیمات کارخانه. حالا اسنپ هم آمد که اون هم خودش یه سری موافق و مخالف داره طبیعتا.
این که شبیه مک بشه به قول خودت ۹ خوبی داره ۱ بدی، شاید بزرگترین بدیش هم اینه که همه‌چی رو میخواد داخل یه پکیج بریزه که خب شخصا خیلی این رو نمی‌پسندم. اگر دلیلم هم میخوای بدونی این که من الان سه ساله کاربر مک او اسم، همین که همه چی رو یه جا قرار داده، علیرغم راحت کردن کارم، شدیدا هم باعث شده هارد کم بیارم. یه لاجیک پرو و یه آفیس کلا باعث شده هارد پر شه.
این مسائل هم هست که یقه خیلی‌ها رو می‌گیره.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #24 : 13 خرداد 1402، 03:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
تحمیل یعنی اینکه اوبونتو فایرفاکس را از مخزن اصلیش حذف کرد تا کاربر مجبور به استفاده از فایرفاکس نسخه اسنپ شه یا ppa اونو اضافه کنه. این تشبیه شما به تحمیل کمی خنده داره. من میام در ویکی روش حذف اسنپ و بسته هاشو میزارم تا به کاربر تحمیل کنم حذفشون کنه. از نظر خودتون اصلا ربطی به کلمه تحمیل داره؟
تا جایی که من یادم میاد در بیشتر اوقات خود کاربر میومد و می‌گفت می‌خوام اسنپو حذف کنم و ما لینک ویکی را براش میزاشتیم یا انتخاب می‌کرد که اسنپو داشته باشه یانه.
همین الآن هم بیشتر نرم افزار های اسنپ در مخزن خود اوبونتو هست. ولی بسیاری از بسته های مخزن اوبونتو در اسنپ نیست. بسیاری از بسته های مخزن apt اوبونتو بروز تر یا مشابه بروزی بسته های اسنپن و معماری های بیشتری را پوشش میدن.
هرچند اصلا این بحثا مهم نیست، نرم افزار آزاده و  تعداد زیادی هم توزیع با فلسفه های مختلف داریم که کاربر خودش میتونه انتخاب کنه. من بهینه بودن چند برابری رو به سرعت توسعه کمتر ترجیح میدم.
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1402، 03:29 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 13 خرداد 1402، 11:20 ب‌ظ »
حتا اگه بپذیریم نیازی که موجود ایجاد اسنپ، فلت‌پک و امثال این‌ها شده نیاز معتبریه، این‌ها قطعاً پاسخی اشتباه به اون نیازن که به زودی خواهیم دید که ضعف ساختاریشون چه افتضاح‌های امنیتی‌ای رو به بار خواهد آورد.
باز چیزهایی مثل نیکس و گیکس پاسخ‌هایی درست‌تر به این نیاز هستن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #26 : 14 خرداد 1402، 03:29 ق‌ظ »
چرا قضیه رو پیچیده میکنید ؟
کسی دوست داشته باشه از اوبونتو استفاده می‌کنه اگر نه کلی توزیع هستن که اینجوری نیستن چرا از اونجا استفاده نکنیم ؟
به هر دلیلی اوبونتو تصمیم بر استفاده تمام و کمال از اوبونتو گرفته خب راحته قضیه چرا لقمه رو دور سر بچرخونیم حتی زحمت حذف اسنپ رو بکشیم کلا ازش استفاده نمیکنیم
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #27 : 14 خرداد 1402، 10:18 ق‌ظ »
چرا قضیه رو پیچیده میکنید ؟
کسی دوست داشته باشه از اوبونتو استفاده می‌کنه اگر نه کلی توزیع هستن که اینجوری نیستن چرا از اونجا استفاده نکنیم ؟
به هر دلیلی اوبونتو تصمیم بر استفاده تمام و کمال از اوبونتو گرفته خب راحته قضیه چرا لقمه رو دور سر بچرخونیم حتی زحمت حذف اسنپ رو بکشیم کلا ازش استفاده نمیکنیم
1+
ولی اوبونتو مثل اینکه جدیدا مشکلات دیگه ای هم داره

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #28 : 14 خرداد 1402، 10:48 ق‌ظ »
۱- وجود راهنمای حذف اسنپ از ابونتو در این سایت اشتباهه و باعث مشکل در هسته ابونتو مخصوصا برای تازه کارها میشه. وقتی شما کاربرها رو به این سمت میبرید معلومه که در ذهنشون این موضوع ایجاد میشه که اسنپ بده.
۲- شما الان هر نرم افزاری رو بخواین دولوپ کنید، باید DevOps کار کنید و پایه اون هم کنتینر هست. حتی یه سایت ساده باید containerize بشه در سال ۲۰۲۳. قبول کنید دوره استفاده از کتابخانه های مشترک برای برنامه ها گذشته. من خودم معتقد به استفاده بهینه از منابع هستم اما کتابخانه مشترک شما رو به دیسترو وابسته نگه میداره که باعث عقب نشینی برنامه نویس های اپلیکیشن های کاربردی لینوکس میشه. این همه نرم افزار رها شده بس نیست؟  سرانجام banshee چی شد؟
۳- بیزینس مدل مک بر پایه فروش تحمیلی هست. یعنی شما گوشی یا مک ۲۵۶ مگ هارد میخرید اما کمه و به شما اجازه افزایش storage نمیده که بیشتر پول بدید و حجم بالاتر بخرید و جیبتون رو خالی کنه. این مقایسه اینجا اشتباهه. اما بدون شک راهبرد مک برای حمایت از توسعه دهنده های نرم افزار بهتره. فلسفه مک برای اپ ها کلا disk image هست که حتی از اسنپ هم غیربهینه تر هست در استفاده از منابع مشترک چون اسنپ باز یه سری چیزهای رو مثل gnome بصورت مشترک استفاده میکنه بین اپ هاش.
۴-اینجا انجمن ابونتو هست و متعلق به کسی هم نیست. اگر کسی مخالفتی با سیاست هاش داره خب یه انجمن بزنه برای خودش و کلا اونجا هر کاری خواستن بکنن. مثل مینت. اما اینجا میاید سم پاشی میکنید و باعث میشید کاربرها زده بشن و فکر کنن ابونتو بده.
۵- دوستان عزیز ابونتو نسخه سرور الان بیشترین سهم رو در همه سرورها داره و اگه توی دنیا خیلیا لینوکس رو میشناسه بخاطر سیاست های موفق اون در نسخه دسکتاپ بوده. این که همش بکوبیدش باعث پیشرفت نمیشه.
Godisnowhere

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #29 : 14 خرداد 1402، 01:57 ب‌ظ »
ببخشید اون آمار مورد چهارم که گفتید رو از چه منبعی می‌فرمایید؟
جدی دارم می‌پرسم، منظورم صحت و سقم صحبت شما نیست.