خب من دچار مشکل جدی برای استفاده از لینوکس شدم به خاطر همین درایور nouveau
گُنَه کرد در بلخ آهنگری؛ به شوشتر زدند گردنِ مِسگری!
شما رفتی سختافزاری خریدی که فروشندهاش جوابت رو نمیده، تقصیرش رو میاندازی گردن لینوکس؟
دوستان عزیز اومدن ساپورت از گرافیک منو متوقف کردن و ورژن های قبلی هم حذف کردن از مخازن چون ساپورتش تموم شده بود
اصلاً از ابتدا پشتیبانیای از اون مدل کارت گرافیک وجود نداشته. دلیلش هم انحصارگرایی و بیمسئولیتی شرکت سازنده و سهلانگاری و بیمبالاتی خریدارانشه… مثل اینه که من برم سیمکارت TD-LTE ایرانسل بخرم برای گوشیم و شاکی بشم که چرا شیائومی پشتیبانی نمیکنه ازش. هم ایرانسل انحصارگراست که روی باند ۴۲ خدمات TDD رو میده؛ هم من اشتباه کردم که رفتم سیمکارتی خریدم که رو گوشیم کار نمیکنه. تنها کسی که اینجا تقصیری نداره شیائومیه. همینطور که در مورد شما، تنها کسی که کارش بدون اشکال بوده، لینوکسه!
منم اومدم الان ویندوز ۱۰ استفاده می کنم و واقعا راضیم از اینکه بعد از ۱۰ سال برگشتم به ویندوز
بله. مازوخیسم همهجا وجود داره
پورسه های بسیار سخت و دشوار لینوکس اینجا خیلی راحت تر اتفاق می افته مثل نصب نرم افزار و آپدیتش
البته این مورد مازوخسیم نیست… بیسوادیه! نصب نرمافزار در گنو/لینوکس با یک دکمه و بهروز رسانیها بدون دکمه انجام میشن! بر عکس ویندوز که هیچ روش قابل قبولی برای نصب برنامه نداره و توش سگ میزنه، گربه میرقصه!
و یه عده هم نونشون تو اینه چیزایی مثل SNAP و فلت پک راه نیوفته
آره، چون هر بار که کسی اسنپ نصب نمیکنه بهشون پول میدن… میدونی؟