انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز ؟!  (دفعات بازدید: 1062 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نصب ویندوز ؟!
« : 26 خرداد 1402، 04:22 ب‌ظ »
سلام
شاید عنوان عجیبی به نظر بیاد . بعضی دوستان من رو یک متعصب نرم افزار ازاد شاید بدونم از نظر خودم هم هم به حریم خصوصی ، امنیتم و از همه مهم تر ازادی نرم‌افزار برام خیلی اهمیت داره مشکلی هم تا الان وجود نداشته با جامعه نرم افزار ازاد حال میکنم جزو کوچیکی ازش خودم رو میدونم و... خوب این حرف ها برای این بود که در جامعه کنونی ادم هایی هستند که یک فرد که خودش رو کسی که چیزی از کامپیوتر میدونه و ویندوز نداره ، گرافیستی که فتوشاپ بلد نیست ، کسی که گوگل کروم نداره ، کسی که از اینستاگرام استفاده نمیکنه و هر گونه انسانی که داره خلاف مسیر این لوله فاضلاب شنا میکنه رو با عنوان های بدی و رفتار زننده ای پذیرایی میکنند ( که البته این ها همون خود متخصص پندار های نفهمی هستند که بخش بزرگی از جامعه رو در بر گرفته اند ! و در برابرشون انسان هایی هم هستند که به طور روشنفکرانه ای سوال میپرسن و گارد نمیگیرند ) در کل تا الان به این نتیجه رسیدم که برای فهموندن به این افراد نمیشه رزومه گیمپ جای فتوشاپ داد یا هرچی دیگه چون جا به جا مسدود میشی . برای همین نیاز شخصی میدونم که تسلطی خارج از استفاده شخصی از محیط ویندوز یادگیری از فتوشاپ حتی با اینکه خروجی با گیمپ داده میشه کار کردن با وی اس کد و... داشته باشم

۱-میخوام ویندوزی کاملا ایزوله در ماشین مجازی داشته باشم که هیچ قرار نباشه حافظه یا هاردم کثیف بشه
۲- به خاطر محدودیت فضا میخوام کمترین فضا ممکن رو با فتوشاپ ویژوال استدیو کد و... داشته باشه
۳- امنیت و حریم خصوصیم مهمه
پیشنهادتون درباره ویندوز های دستکاری شده ( حذف بسته) چیه ؟
کدوم شبیهساز رو پیشنهاد میدید ؟
امکان فشرده سازی ماشین مجازی وجود داره ؟
و هر ایده دیگه ای هم کاملا برای بحث حولش پذیرا هستیم

(*ناظران گرامی : اگه قصد بر حذف/قفل موضوع دارید . موضوع در کافه ایجاد شده و هدفش هم گفتگو برای حل این مشکله و نه نقض ازادی نرم افزار یا اموزش کرک ویندوز)
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1402، 05:05 ب‌ظ توسط جعفر فرقانلوژ »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2654
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : نصب ویندوز ؟!
« پاسخ #1 : 26 خرداد 1402، 05:52 ب‌ظ »
نه، کارت درست نیست. قشنگ داری طرز فکر طرفو که نمیشه در گنو لینوکس کار گرافیکی کرد را با این کار تایید می کنی.
وقتی از گنوم شخصی سازی شده استفاده کنی خیلی بهترم هست.
اگه میخوای فیلم بگیری در obs  میتونی تنها از پنجره گیمپ فیلم بگیری، اسکرین شاتم همینطور.
یه صفحه اعلان وضعیت از میزان رم، پردازنده، دما هم بزار تا میزان بهینگی (نه سبکی) مشخص شه.
تازه در میزکار xfce در هر توزیعی که هستی میتونی با kali undercover شبیه ویندوزش کنی ولی قبلش معلوم کن که گنو لینوکسه
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #2 : 26 خرداد 1402، 06:44 ب‌ظ »
گنوم باکس تا حال حاضر بهترین بوده چون براساس QEMU هست که از دید من  تا حال حاضر بهترین مجازی ساز هست

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #3 : 26 خرداد 1402، 07:09 ب‌ظ »
من پیشنهاد نمی کنم.
چون اجرای همزمان لینوکس و میزکارش و ویندوز و فتوشاپ منابع زیادی رو می بلعه! به غیر از این فتوشاپ احتمالا نیاز به درایور گرافیک و سایر امکانات پیشرفته گرافیک بخواد که فراهم کردن اینها هم برای لینوکس و هم برای ماشین مجازی و هم روی ویندوز اگر محال نباشه قطعا دردسرهای زیادی داره! شما فرض کن همین خود لینوکس با انویدیا مشکل داره بعد تازه بخواهد همین چیز مشکل دار رو در اختیار ماشین مجازی هم قرار بده!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 خرداد 1402، 07:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
Tiny11 رو با ویرچوال باکس پیشنهاد میکنم.
لایتش هم پیدا کردم .

نقل‌قول
گنوم باکس تا حال حاضر بهترین بوده چون براساس QEMU هست که از دید من  تا حال حاضر بهترین مجازی ساز هست
البته تهش اس داره نه ؟ ویرچوال باکس قابلیت های بیشتری داره و بیشتر میذاره کنترل داشته باشی بر روی ماشین مجازی

نقل‌قول
درود به همگی
پیشنهاد من ویندوز ۱۰ نسخه ی ltsc هست
برای مجازی ساز هم گنوم باکس راحت تر و سر راست تر هست و ویرچوال باکس هم قابلیت های بیشتری داره(برای شخصی سازی)

سلام مبین جان
البته محض دست گرمی با ویندوز برای اشنایی با محیط باشه اخرین نسخه بهتره

نقل‌قول
من پیشنهاد نمی کنم.
چون اجرای همزمان لینوکس و میزکارش و ویندوز و فتوشاپ منابع زیادی رو می بلعه! به غیر از این فتوشاپ احتمالا نیاز به درایور گرافیک و سایر امکانات پیشرفته گرافیک بخواد که فراهم کردن اینها هم برای لینوکس و هم برای ماشین مجازی و هم روی ویندوز اگر محال نباشه قطعا دردسرهای زیادی داره! شما فرض کن همین خود لینوکس با انویدیا مشکل داره بعد تازه بخواهد همین چیز مشکل دار رو در اختیار ماشین مجازی هم قرار بده!

اینم حرفیه . به نظرت یک گرافیک GEFORCE 740m پردازده i5 و رم ۱۰ گیگ کندی داشته باشه ؟ ( خود گنو/لینوکس در حالت عادی ( فایرفاکس با ۳ تب) حدود ۱۵ درصد از هر هسته رو مصرف میکنه و ۳ گیگ رم ) البته گرافیک انحصاری هم نصبه ( بدونش کار نمیکنه :/ )

راستی واین تا چه نسخه از فتوشاپ رو مینوته اجرا کنه ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 26 خرداد 1402، 07:36 ب‌ظ »
ویرچوال باکس قابلیت های بیشتری داره و بیشتر میذاره کنترل داشته باشی بر روی ماشین مجازی
نسبت به QEMU؟ شوخی می‌کنی دیگه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 خرداد 1402، 07:37 ب‌ظ »
ویرچوال باکس قابلیت های بیشتری داره و بیشتر میذاره کنترل داشته باشی بر روی ماشین مجازی
نسبت به QEMU؟ شوخی می‌کنی دیگه؟
نسبت به گنوم باکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 26 خرداد 1402، 07:40 ب‌ظ »
جعبه‌های گنوم فقط یه رابط کاربری برایKVM و QEMU است. تمام امکانات اون‌ها هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 خرداد 1402، 07:44 ب‌ظ »
جعبه‌های گنوم فقط یه رابط کاربری برایKVM و QEMU است. تمام امکانات اون‌ها هست
اممم . امتحانش میکنم

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #9 : 26 خرداد 1402، 09:46 ب‌ظ »
دم آخریه دبیان رو با ویندوز ۱۰ دوال بوت کرده بودم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 خرداد 1402، 08:52 ق‌ظ »
نمیخوام هاردم کثیف شه  :D تنها مشکل اینه که من کلا یم اس اس دی ۱۲۸ گیگ دارم  ;D

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #11 : 27 خرداد 1402، 03:04 ب‌ظ »
مال من بیشتر نیست.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #12 : 29 خرداد 1402، 07:59 ب‌ظ »
ویندوزای دستکاری شده رو به هیچ عنوان نصب نکن، امنیتش رو کنار بذاریم، بعد یه مدت خراب می‌شن.
من خودم بیشتر از ۱۰۰تا ویندوز دستکاری شده رو تست کردم، اکثرشون بعد یکی دو ماه غیرقابل استفاده می‌شن به خاطر ویندوز آپدیت، اونایی هم که ویندوز آپدیت رو ندارن، یه سری از برنامه‌های مایکروسافت استور روشون کار نمی‌کنه.
نمی‌دونم چرا احساس می‌کنم یه چیزایی مثل اینو تو گنو/لینوکس داریم.

---

روی usb بریز!
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1402، 05:08 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 31 خرداد 1402، 09:45 ق‌ظ »
ویندوزای دستکاری شده رو به هیچ عنوان نصب نکن، امنیتش رو کنار بذاریم، بعد یه مدت خراب می‌شن.
من خودم بیشتر از ۱۰۰تا ویندوز دستکاری شده رو تست کردم، اکثرشون بعد یکی دو ماه غیرقابل استفاده می‌شن به خاطر ویندوز آپدیت، اونایی هم که ویندوز آپدیت رو ندارن، یه سری از برنامه‌های مایکروسافت استور روشون کار نمی‌کنه.

---

روی usb بریز!
???
حجیم ترین حافظه قابل حملم یک کارت حافظه ۱۶ گیگه :)

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #14 : 01 تیر 1402، 02:11 ب‌ظ »
چرا اینجوری فکر میکنی؟
درباره مجازی سازی: اگه روی ماشین مجازی هم که نصب کنی بازم ذخیره ساز رو اشغال میکنه. البته با KVM یه خورده سریع تر میشه ولی بقیه سخت افزار ها باید شبیه سازی بشن. پردازنده رو حسابی داغ میکنه. ولی در نهایت بدرد فتوشاپ و همجین برنامه هایی نمی خوره
واین: الان دبیان هنوز واین ۵ رو داره؟ روی دبیان که بودم با واین نمی تونستم هیچ برنامه ای رو اجرا کنم. واین یه فهرست از برنامه هایی رو که بدون مشکل اجرا میشن/شدن رو گذاشته.
برای همچین کارایی بوت دوگانه بهترین راه حله.
متنفر از گنو و FSF