سلام دوستان از اونجایی که توسعه افزونه ویراستیار کاملا متوقف شده و روی نسخههای جدید ورد هم به شکل عادی بالا نمیاد و از آن طرف نسخهای برای LibreOffice نداشته، به نظرم جای خالیش خیلی حس میشه.
من خیلی گشتم که ببینم کس دیگری جایگزینی برای اون ساخته یا نه و با افزونههای بیکیفیتی اونم برای ورد مواجه شدم که یکی در میون هم کار نمیکنن.
سوال اول اینکه اگه پروژهی آزادی توی این زمینه هست؟ چون من چیزی پیدا نکردم.
حالا اگه نیست گفتم بیایم یه برنامه جداگانه، نه افزونه، درست کنیم که فایل رو بگیره و ویراستیاری کنه که هم دردسر مچ بودن با دیگر ادیتورها رو نداشته باشیم و هم در آینده بشه بیشتر توسعش داد و مثلا پلاگین مرورگرش رو هم ارائه کرد.
چالش اصلی خود الگوریتمش هست که ظاهرا یکسری از دوستان زحمتش رو کشیدن و با JS نوشتنش:
https://github.com/brothersincode/virastarمن حداقل در ظاهر بررسی کردم خیلی هسته خوبی داشت و کاملا قابل اطمینان بود. اینکه با جاوااسکریپت نوشته شده یکم دست و پای آدم رو میبنده، چون خودم قصد داشتم با پایتون و Qt برنامه کاربردیش رو ایجاد کنم. الان هم میشه رفت سمت الکترون ولی تجربه خوبی باهاش نداشتم. حالا اگه کسی حالش رو داره بیاد خط به خط بخونه و تبدیل کنه به پایتون که بسمالله، چون انصافا من حالش رو ندارم
اگرم نه که چارهای نیست و با همین الکترون شروع میکنیم.