0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: جادی در 13 مهر 1389، 06:05 بظمن الان ۶ روز و ۶ ساعته آپگرید کردم و واقعا یکی از بهترین سیستم های چند وقت اخیر اوبونتو است. میشه دلایلتو بگی جادی؟چی توش بهتر شده؟
من الان ۶ روز و ۶ ساعته آپگرید کردم و واقعا یکی از بهترین سیستم های چند وقت اخیر اوبونتو است.
بدی که داره اینه که هرچی پیش میره داره چیزایی ازش حذف میشه!دوستانی که آپ کردند حجم آپ چقدر بود؟
کسی میدونه حدودا چند روز میکشه ۱۰.۱۰ بیاد ایران و ما بتونیم از این فروشگاههای اینترنتی بخریمش؟
من که امروز up کردم.واقعا عالی.بی نظیرواسه من زده بود ۳۷۰ مگ.
پس چرا براي من 1گيگ بود! Shockedتازه اوبونتو رو آپديت كرده بودم!!
نقلقول از: AliRezaiMi در 15 مهر 1389، 12:29 بظبدی که داره اینه که هرچی پیش میره داره چیزایی ازش حذف میشه!دوستانی که آپ کردند حجم آپ چقدر بود؟به نظر من این بدی نیست، این هدف اوبونتو است که همه چیز رو تا میتونه ساده کنه. من حتی شنیدم ابزاری مثل Synaptic رو میخوان حذف کنند و Ubuntu Software Center رو کاملتر کنند. به نظر من در زمینهٔ سادهسازی و زیباسازی اوبونتو خیلی خوب کار کرده و امیدوارم هر روز هم بهتر بشه.تو این نسخهٔ جدید خیلی Ubuntu Software Center بهتر شده
نسخه بتا که چند تا باگ داشت. از جمله وقتی کیبورد رو فارسی میکردم یک حرف فارسی تایپ میشد و حرف بعد لاتین. ولی خوب دوستانی که RC رو تست کردند عموما راضی هستند. من هم در حال ارتقا به RC هستم.
آقا ما رفتیم برا آپدیت زد 1.7gig !!! کف کردم !! از همهتون بیشتر ! تازه قبلش خوده 10.04 رو آپدیت کردم اونم حدود 100 مگی بود . البته دیدم آپدیت برنامه هایی رو هم که خودم نصب کرده بودم رو هم دانلود می کنه !