انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مغز هم باگ داره!؟  (دفعات بازدید: 1288 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
مغز هم باگ داره!؟
« : 31 خرداد 1402، 10:43 ق‌ظ »
درود.
داشتم به خوابی که دیدم فکر می‌کردم که یادم اومد سینک ظرفشویی دو تا چاه داشت.
دوست دارم دیدگاه بقیه رو دربارهٔ این موضوع بدونم، یعنی مغز ما هم وقتی یه دنیایی رو خلق می‌کنه، ممکنه مثل ماینکرفت یا هوش‌مصنوعی‌های تولید کننده عکس باگ بخوره و یه‌جایی رو اشتباه درست کنه؟
تا حالا براتون همچین چیزی پیش اومده؟
چرا این باگ‌ها توی خواب به وجود میاد؟ بارها شده توی خوابی که دیدم، یه چیزی اشتباه باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مغز هم باگ داره!؟
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1402، 11:52 ق‌ظ »
قواعد دنیای خواب برای خودشه و لزوماً با دنیای بیداری یکی نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #2 : 31 خرداد 1402، 11:55 ق‌ظ »
خوابه دیگه ! من یبار خواب دیدم با یکی از شخصیت های یه انیمه (از اون - بد اخلاقاش ) رفته بودیم توی ماشین زمان سفر در زمان بعدش وست کار رفت :/
بعدش حالا من مونده بودم و آینده ! سعی داشتم آینده رو درست کنم فکر کنم! اصلا انگار همه ی قوانین دنیا جابجا شده بود ! خوابه دیگه خلقت خدا
Its The legendery alireza138812

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2654
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #3 : 31 خرداد 1402، 12:22 ب‌ظ »
این مسائل ربطی به این انجمن نداره.
خواب بعد از نماز صبح هم هیچ تعببری نداره.(چرتو پرته, تقریبا هیچ کدوم از خوابا تعببری نداره و به خاطر دلایل زیر خوابشونو میبینی.)
قبل خواب فیلم نبین.
اگه به چیزی زیاد فکر کنی احتمالا خوبشو می‌ببنی.
اگه در یک لحظه به چیزی زیاد توجه کنی و همه حواست بهش باشه و برات جالبم باشه بازم ممکنه خوابشو ببینی.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #4 : 31 خرداد 1402، 01:25 ب‌ظ »
چرا این باگ‌ها توی خواب به وجود میاد؟
مغز باگ ???

ناشناخته‌های زیادی در مورد خواب دیدن وجود دارند، اما آنچه دانشمندان به طور قطع می‌دانند این است که تقریباً همه انسان‌ها وقتی که می‌خوابند خواب می‌بینند، و هر فرد در مجموع هر شب حدود دو ساعت خواب می‌بیند، خواه وقتی بیدار می‌شود آن را به یاد بیاورد یا نه.

بسیاری از پژوهشگران معتقدند که خواب دیدن برای سلامت و بهزیستی روانی، هیجانی و فیزیکی ما ضروری است، اما برخی دیگر از دانشمندان معتقدند که خواب‌ها اصلاً هیچ هدف خاصی ندارند،

نظریه‌های زیادی مطرح شده‌ اما هیچگونه اتفاق نظر خاصی در مورد اینکه ما چرا خواب می‌بینیم هنوز وجود ندارد.
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 31 خرداد 1402، 02:46 ب‌ظ »
حالا که بحثش شد من پریشب خواب دیدم یه ویندوز جدید اومده که مثل بایوس روی مادربورد نصب می‌شه ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #6 : 31 خرداد 1402، 03:18 ب‌ظ »
حالا که بحثش شد من پریشب خواب دیدم یه ویندوز جدید اومده که مثل بایوس روی مادربورد نصب می‌شه ;D
جالبه، اینیکه بایوس با سیستم‌عامل ادغام بشه و فقط بوت منو با یه سری تنظیمات پایه بمونه زیاد دور از ذهن نیست.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #7 : 31 خرداد 1402، 04:40 ب‌ظ »
برای من که برعکسه . در خواب همه چی ایده‌اله اما در حال عادی مثل هر انسانی میتونم اشتباه کنم و دفعه بعد اومدم با خودم بگم چه موجودی با خودش همچین فکری کرده ؟  :D بعد درستش کنم . البته اینکه به « تا وقتی کار میکنه نباید بهش دست زد » شدیدا مخالفم و دنبال بهبود  ::)

نقل‌قول
جالبه، اینیکه بایوس با سیستم‌عامل ادغام بشه و فقط بوت منو با یه سری تنظیمات پایه بمونه زیاد دور از ذهن نیست.
همون بایوس هم از دسترس کاربر در میارن دیگه  :P
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #8 : 31 خرداد 1402، 06:26 ب‌ظ »
یا خود خداااا
ولی من معمولا خواب هامو میتونم کنترل کنم
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #9 : 31 خرداد 1402، 06:28 ب‌ظ »
دوستان ولی اگر روزی همه کامپیوتر ها ویندوز روی مادربرد داشته باشند شما چیکار میکنید؟ و نشه پاک کرد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 31 خرداد 1402، 10:20 ب‌ظ »
روی رایانه‌های مدرن اصلاً نمی‌شه ویندوز نصب کرد. دوران x86 به پایان رسیده!

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2654
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #11 : 31 خرداد 1402، 10:45 ب‌ظ »
دوستان ولی اگر روزی همه کامپیوتر ها ویندوز روی مادربرد داشته باشند شما چیکار میکنید؟ و نشه پاک کرد
ویندوز نصب نمی‌کنیم.اون سخت افزار را نمی‌خریم.
چون اکثر این مدل قابلیت ها فقط به خاطر سیاست های انحصاری مایکرویافته و از عمد اونا رو میزارمه و  پیدایشش دلیل موجه و ضروری نداره مثل خیلی  از قبلیا امکان برداشتش توسط هکرا هست.
درضمن ویندوزی که خود مایکروسافت میده اینقدر وصله پینست که نگو.(یه تیکه از زمان nt, یه تیکه xp، یه تیکه قدیمی، یه تیکه جدید و ....) که هکرا میان وصله پینه ترشم می‌کنن خیلی سنگینتر و نا امن تر از این میشه.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #12 : 31 خرداد 1402، 10:51 ب‌ظ »
این مسائل ربطی به این انجمن نداره.
خواب بعد از نماز صبح هم هیچ تعببری نداره.(چرتو پرته, تقریبا هیچ کدوم از خوابا تعببری نداره و به خاطر دلایل زیر خوابشونو میبینی.)
قبل خواب فیلم نبین.
اگه به چیزی زیاد فکر کنی احتمالا خوبشو می‌ببنی.
اگه در یک لحظه به چیزی زیاد توجه کنی و همه حواست بهش باشه و برات جالبم باشه بازم ممکنه خوابشو ببینی.

«تعبیر» به اون معنایی که در نظرته نه، ولی از نظر علمی (هم عصب‌شناسی و هم روان‌شناسی) ثابت شده که خواب‌ها می‌تونن آینه واقعیات زندگی ما باشن. عموما هم می‌تونن نقاط تحریک ناراحتی‌های روان رو نشون بدن.
یکی از مثال‌های جالب فروید اینه که شما خواب ببینید کاملا برهنه هستید. این می‌تونه بخاطر این باشه که نسبت به مرکز توجه بودن، اضطراب دارید. یا حتی ممکنه به این خاطر باشه که فکر می‌کنید به اندازه کافی خوب نیستید.
یا حتی مشخص شده خواب‌هایی که به مدرسه یا دانشگاه رفتن مرتبطن، عموما به خاطر اینن که شخص اضطراب فراگیر داره (شخصا برای خودم، از روی کابوس‌هایی که نسبت به مدرسه پیش‌دانشگاهی می‌دیدم و بعدتر که خدمت سربازی بهش اضافه شد این تشخیص رو روانپزشک داد).

و اما در مورد عنوان موضوع، باید گفت بله باگ داره. دوست دارید بدونید باگ‌هاش چیه؟ می‌تونید در مورد اختلالات اعصاب و روان، آلزایمر، اوتیسم، MS و ... تحقیق کنید!

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #13 : 31 خرداد 1402، 11:39 ب‌ظ »
پس خواب فرعون چی ؟ البته اون معجزه ی خدا بود خب ولی خب همه خواب ها که نیستند

آفلاین م.حسن

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 307
  • Lalo Salamanca
    • گیتهاب من
« پاسخ #14 : 31 خرداد 1402، 11:45 ب‌ظ »
روی رایانه‌های مدرن اصلاً نمی‌شه ویندوز نصب کرد. دوران x86 به پایان رسیده!
پس یعنی آینده دست آرمه؟
بیزار از دوپامین