اون «جامعۀ آزاد» میتونه کد پشت داکداکگو یا هرچیز دیگه که بهش اعتماد داره رو ببینه که اظهار نظر میکنه؟
داک داک گو و پروتون میل آزاد نیستن.
ولی چرا باید از searx یا داک داک گو(بر پایه searx هست) استفاده کنیم؟ چون محرض شده که گوگل، بینگ، مایکروسافت و .... دارای در پشتی هستن و ازمون جاسوسی میکنن.
هر ساله چندین بار هم در دادگاه های کشور های مختلف به خاطر زیر پا گذاشتن حقوق کاربران هم جریمه میشن ولی این کارشون متوقف نمیشه.
ولی در searx و سرویس ایمیل خوصوصی شما از خودت مطمئنی.
ولی حتی اگه نتونی خودت این سرویسا رو تهی کنی باز چرا باید از نمونه های searx یا داک داک گو یا هر نرم افزاری که بر پایه نرم افزار آزاد هست استفاده کنی؟
چون حداقل جاسوسی این ها محرض نشده و بر اساس
عقل سلیم من بین چیزی که جاسوسیش با هزاران مدرک مشخص شده و چیزی که بر پایه نرم افزار آزاده و جاسوسیش معلوم نشده، مورد دوم را انتخاب میکنم که حداقل اگه تونستم روزی خودم اون سرویس های آزادو درست کنم ار قبل بهشون عادت کرده باشم و کار باهاشونو بلد باشم.
یک دلیل دیگشم اینکه شرکت های مایکروسافت، گوگل، اپل ، فیسبوک و ..... از همون زمان پیدایش شون حقوق کاربرانشو(با اینکه هیچ ارزشی براشون قائل نیستن ولی باز کاربرانشن و ازش دفاع میکنن! چه کاربران عالیی هستن!
) زیر پا میگذاشتن و در این زمینه مثل یک اوتوبانه چند باندن و در جاسوسی و .... خیلی پیشرفته ترن، پس بهتره اگه خودتون نمیتونید سرویس هایی که میخوایدو راه اندازی کنید، از اونایی استفاده کنید که بر پایه نرم افزار آزادن و جاسوسی شون محرض نشده، حتی اگه جاسوسی هم بکنن و شما نمیدونید در جایوسی ازتون ازگوگل و ... کند ترن و کمتر قدرت جاسوسی رو دارن.
البته باز گفتم بر اساس عقل سلیم و درست و ممکنه بعضی ها مقاومت کنن و هی مسئله را بپیچونن. کمیکجو کله نوشتم ولی اگه کسی بخواد میتونه بفهمه.
درصمن اینهمه سرویس آزاد هست، شما فقط گیر دادی به داک داک گو و چسبیدی به گوگل؟ تو عالی هستی!