انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف مهسا  (دفعات بازدید: 1383 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
حذف مهسا
« : 03 تیر 1402، 12:00 ب‌ظ »
مدیران که حذفش نمی‌کنن، هر کی نخواست ببیدنش:
داخل uBlock Origin، از بخش انتخاب اشیا، پرچم رو انتخاب کنید تا حذف بشه:

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
پاسخ : حذف مهسا
« پاسخ #1 : 03 تیر 1402، 12:45 ب‌ظ »
مدیران که این تیپ کاربرا رو اخراج نمی‌کنن، ولی هر کاربری رو که دلتون خواست می‌تونین اضافه کنین به لیستِ نادیده‌گرفتن یا یه همچین چیزی تو تنظیمات و تیکشو بزنین که پیاماشونو به‌تون نشون‌ نده.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #2 : 03 تیر 1402، 12:50 ب‌ظ »
مهسا اسم رمز ماست و هیچوقت پاک نخواهد شد

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #3 : 03 تیر 1402، 01:02 ب‌ظ »
مدیران که این تیپ کاربرا رو اخراج نمی‌کنن، ولی هر کاربری رو که دلتون خواست می‌تونین اضافه کنین به لیستِ نادیده‌گرفتن یا یه همچین چیزی تو تنظیمات و تیکشو بزنین که پیاماشونو به‌تون نشون‌ نده.
نفهمیدم منظورت چیه. اون پرچم بالا رو منظورم بود من.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #4 : 03 تیر 1402، 01:52 ب‌ظ »
جدی ؟ از کجا ؟ من هر جای انجمن رو دیدم چیزی برای نادیده گرفتن کسی پیدا نکردم .

یک نکته ریز هم وجود داره اینکه درست . اسم رمز باشه ولی اینجا همه جور کاربر وجود داره اینجا هم انجمن اوبونتو هستش و مدیران همچین حقی ندارند که بخوان کسی رو به خاطر عقایدش ، جبهه سیاسیش و... مسدود ، محروم یا حذف کنند . نظر من هم بر اینه که مدیران دارند این جبهه سیاسی رو به کاربران تحمیل میکنند و این درست نیست .
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1402، 01:59 ب‌ظ توسط جعفر فرقانلوژ »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #5 : 03 تیر 1402، 02:11 ب‌ظ »
عزیز من منم می‌خوام الان به فرض هر چی از دهنم می‌رسه به خیلی از افراد بگم ولی دلیل نمی‌شه که هر کی هر چی مخالف گفت بزنیم اخراجش کنیم. این آقا اگه خارج از قوانین انجمن عمل کرد بله باید برخورد بشه باهاشون ولی هر عمل دیگه‌ای که نقضی با قوانین نداشته باشه، هرچقدر هم می‌خواد مخالف و هر صفت بدی که به ذهنتون می‌رسه باشه دلیل بر اخراج کسی نیست.
با تصمیمات احساسی که نمی‌شه اقدام کرد، وگرنه به خودمون میایم می‌بینیم دقیقا مثل کسایی شدیم که تا چند وقت پیش داشتیم بهشون اعتراض می‌کردیم که چرا آزادی بیان نداریم.

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #6 : 03 تیر 1402، 02:26 ب‌ظ »
چرا باید کاری که اشتباهه نادیده گرفته بشه؟
اگه کسی حرفی برای زدن داره اون حرف رو میگه نه اینکه اون رو مثل پرچم بالا بچسبونه!

مهسا اسم رمز ماست و هیچوقت پاک نخواهد شد

منظورت از اسم رمز چیه؟
متنفر از گنو و FSF

آفلاین آوید (سودو)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #7 : 03 تیر 1402، 03:44 ب‌ظ »
نفهمیدم منظورت چیه. اون پرچم بالا رو منظورم بود من.
من‌م با فرمتِ حرفِ خودت، منظورم کسیه که دنبالِ حذفِ اون پرچمه و داره به‌خاطرش فشار می‌خوره.
جدی ؟ از کجا ؟ من هر جای انجمن رو دیدم چیزی برای نادیده گرفتن کسی پیدا نکردم .
بگرد دنبالش، مثلاً من تو حسابِ قبلیم تو رو تو اون لیست گذاشته بودم ولی این حساب یادم رفته بود تا الان.
عزیز من منم می‌خوام الان به فرض هر چی از دهنم می‌رسه به خیلی از افراد بگم ولی دلیل نمی‌شه که هر کی هر چی مخالف گفت بزنیم اخراجش کنیم. این آقا اگه خارج از قوانین انجمن عمل کرد بله باید برخورد بشه باهاشون ولی هر عمل دیگه‌ای که نقضی با قوانین نداشته باشه، هرچقدر هم می‌خواد مخالف و هر صفت بدی که به ذهنتون می‌رسه باشه دلیل بر اخراج کسی نیست.
با تصمیمات احساسی که نمی‌شه اقدام کرد، وگرنه به خودمون میایم می‌بینیم دقیقا مثل کسایی شدیم که تا چند وقت پیش داشتیم بهشون اعتراض می‌کردیم که چرا آزادی بیان نداریم.
نه فقط خواستم فرمتِ حرفِ صاحبِ تاپیکو تکرار کنم.

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #8 : 03 تیر 1402، 04:02 ب‌ظ »
منظورت از اسم رمز چیه؟
زن زندگی آزادی
گه کسی حرفی برای زدن داره اون حرف رو میگه نه اینکه اون رو مثل پرچم بالا بچسبونه!
ببخشید اون حرف رو کجا میشه زد؟ که به سلولهای انفرادی زندان اوین ختم نشه، گویا تو ایران زندگی نمیکنی ;D
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #9 : 03 تیر 1402، 04:15 ب‌ظ »
جالبه که یه روبان مشکی رو تحمل نمی‌کنن، اما ما روزی سه وعده از مسجد و ۲۴ ساعته از صدا و سیما و تو تمام دوران مدرسه‌م مجبور بودیم و هستیم که مزخرفات ایدئولوژیکشونو تحمل کنیم، تازه درمورد تحمیل گرسنگی ماه رمضون و برخورد مثلا قانونی چیزی نگیم بهتره.
اصلا اون روبان یادآور اینه که چند نفر به‌خاطر «تحمیل» جونشون رو از دست دادند.
باز خوبه مدیران انجمن کسی رو بابت ترویج روش‌های دور زدن روبان (😄) دستگیر نمی‌کنن.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1402، 04:19 ب‌ظ توسط میمو ☕ »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #10 : 03 تیر 1402، 05:52 ب‌ظ »
خب شمام اگه برنامه‌هایی اجرا کنین که با عقاید اکثریت مردم مغایر نباشه، کسی چیزی بهتون نمی‌گه.
مثلاً بلندگو بزارید و آپدیت‌های جدید اوبونتو رو اعلام کنید، یا روی پل هوایی تبلیغات فلان توزیع رو انجام بدید.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #11 : 03 تیر 1402، 05:56 ب‌ظ »
من هیچ طرفی نیستم و کسانی که منو میشاسند در جریان هستند فقط توی این انجمن میخونم تقریبا ۱۲ ساله بیشتر هست که عضو این انجمنم ولی فقط میخونم تا بخوام چیزی بنویسم
ولی مهمترین چیز جدای از هر جبهه گیری فلسفه ای هست که بهش اعتقاد داریم و این اعتقاد جامعه مارو میسازه حالا اگر ما که بهش میبالیم و صحبت از آزادی میکنیم اون رو زیر سوال ببریم!!!!!!!
به قول دوستمون که در پست قبلی گفت ایدئولوژی رو به خورد خودمون میدند میشیم
ایجاد تفاوت با کسی که اشتباه میکنه نتیجه میده نه اینکه دقیقا کار اون رو بکنیم
باید یک فرقی بین ما و اونها باشه
نمیدونم چقدر سخته فهمیدن همین جمله ساده که آزادی بیان برای همه است چه اون که مخالف ماست و چه اونکه موافق ماست
هرجا اینهارو میگم چهارتا انگ به من چسبیده میشه و در نهایت هم مثل دوستانی که بالاتر پاسخی ارسال کردند جواب دریافت میکنم
تمام مشکلات ما همین عدم درک همین مسايل ساده است

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • mrostd سابق
« پاسخ #12 : 03 تیر 1402، 06:41 ب‌ظ »
خب شمام اگه برنامه‌هایی اجرا کنین که با عقاید اکثریت مردم مغایر نباشه، کسی چیزی بهتون نمی‌گه.
مثلاً بلندگو بزارید و آپدیت‌های جدید اوبونتو رو اعلام کنید، یا روی پل هوایی تبلیغات فلان توزیع رو انجام بدید.
این «با عقاید مردم مغایر نباشه» یعنی کاری که خلاف میل اون عدهٔ خاصه رو انجام ندید، فرضا که ما اکثریت نیستیم، تکلیف اغلیت چی می‌شه؟ باید مثل بهایی‌ها باهاشون برخورد بشه حتما.
اصلا خنده‌داره این حرف که عقیده و ایدئولوژی خودتونو به مردم نسبت بدین و بعد بگید کار خلاف میل اونا نکنید، چرا نکنیم وقتی که آسیبی به کسی نمی‌رسونه؟ یه نوار مشکی گوشهٔ انجمن اندازهٔ کدوم مسجد و هیئت آلودگی صوتی ایجاد کرده؟ یا اندازهٔ کدوم آمر به معروفی تو زندگی کسی سرک کشیده؟
نه من اونقدری دور از تمدن نیستم که آرامش کسی رو سه وعده در روز ازش بگیرم، به جرم غذا خوردن باهاش برخورد کنم یا با جملهٔ «برود هرکه دلش خواست شکایت بکند، شهر باید به من هیئتی عادت بکند» بی‌دلیل کل شهر رو بذارم روی سرم.
شماها چطور روتون می‌شه از تحمیل حرف بزنید؟
من جاتون باشم می‌رم سر درس و مدرسه‌م و مسئله رو می‌پذیرم و الکی سینه‌خیز نمی‌رم.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1402، 06:48 ب‌ظ توسط میمو ☕ »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #13 : 03 تیر 1402، 06:48 ب‌ظ »
این «با عقاید مردم مغایر نباشه» یعنی کاری که خلاف میل اون عدهٔ خاصه رو انجام ندید، اصلا خنده‌داره این حرف که عقیده و ایدئولوژی خودتونو به مردم نسبت بدین و بعد بگید کار خلاف میل اونا نکنید، چرا نکنیم وقتی که آسیبی به کسی نمی‌رسونه؟ یه نوار مشکی گوشهٔ انجمن اندازهٔ کدوم مسجد و هیئت آلودگی صوتی ایجاد کرده؟ یا اندازهٔ کدوم آمر به معروفی تو زندگی کسی سرک کشیده؟
نه من اونقدری دور از تمدن نیستم که آرامش کسی رو سه وعده در روز ازش بگیرم، به جرم غذا خوردن باهاش برخورد کنم یا با جملهٔ «برود هرکه دلش خواست شکایت بکند، شهر باید به من هیئتی عادت بکند» بی‌دلیل کل شهر رو بذارم روی سرم.
من جاتون باشم می‌رم سر درس و مدرسه‌م و مسئله رو می‌پذیرم و الکی سینه‌خیز نمی‌رم.
متوجه نمیشم چرا شما فکر میکنی کسانی که جواب به شما دادند سنشون در سطح مدرسه ای هستند
همین نشون میده با تعصب به موضوع نگاه میکنید
میخوام بدونم راجب سن من چی فکر میکنی دوست متعصب من

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • mrostd سابق
« پاسخ #14 : 03 تیر 1402، 06:48 ب‌ظ »
این «با عقاید مردم مغایر نباشه» یعنی کاری که خلاف میل اون عدهٔ خاصه رو انجام ندید، اصلا خنده‌داره این حرف که عقیده و ایدئولوژی خودتونو به مردم نسبت بدین و بعد بگید کار خلاف میل اونا نکنید، چرا نکنیم وقتی که آسیبی به کسی نمی‌رسونه؟ یه نوار مشکی گوشهٔ انجمن اندازهٔ کدوم مسجد و هیئت آلودگی صوتی ایجاد کرده؟ یا اندازهٔ کدوم آمر به معروفی تو زندگی کسی سرک کشیده؟
متوجه نمیشم چرا شما فکر میکنی کسانی که جواب به شما دادند سنشون در سطح مدرسه ای هستند
همین نشون میده با تعصب به موضوع نگاه میکنید
میخوام بدونم راجب سن من چی فکر میکنی دوست متعصب من
چون می‌شناسمشون، دارم حسابشونو تو ماستودون، دوست در جریان نباشِ من.