خوشم میاد هرچی اش و ماست و نمک و ماکارونی و شکر داری میریزی تو هم بعد هم میزنی . برادر من خوب شما هم کارتون غلطه . شما دارید علنا سیستمتون رو اسیب پذیر میکنید و دستی دستی بهش اسیب میزنید به نظر شما توسعه دهنده های اوبونتو یا هر توزیع دیگه خل بودن که کاربر ریشه رو غیرفعال کردن ؟ بعد اونایی که کاربر سودو رو ایجاد کردن چی ؟ شما بعد میاین کل سیستم عامل رو روی کاربر ریشه میارید افتخار هم میکنید بقیه هم متعصب خطاب میکنید !
فکر میکنم معنی واژه متعصب رو نمیدونید چون اون فردی که هر کاری رو با ابزار درستش استفاده میکنی متعصب نیست شمایی که همه چی رو با روت اجرا میکنید متعصبید
دوست عزیز گویا منظور منو در رابط تعصب اشتباه متوجه شدی، صحبت این نیست کسی که از سودو استفاده کنه متعصب و کسی که از روت استفاده میکنه آدم منطقی،
من در رابطه با جادی گفتم از روی دانش حرف میزنه نه تعصب، برای مثال چند روز پیش یه ویدیو از جادی دیدم تو یوتیوب مقایسه مک، ویندوز و لینوکس اگه امثال خودت بودن بی چون و چرا به ویندوز و مک می تاختید ولی جادی اینقدر منطقی صحبت کرد لذت برم
بعدشم بله اکثر توزیع های لینوکس کاربر روت رو غیرفعال کردن یعنی میشه فعالش کرد پس خل نبودن اختیار شو دادن به خود کاربر
(منو یاد کاربری میندازی حدود ده سال پیش تو همین انجمن رسول نامی بود تو هر پستی عجولانه دوخل میکرد)