انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Partitioner ها پارتیشن های روی هارد رو نمی شناسن!  (دفعات بازدید: 1990 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
سلام بازم :oops:
چیز شده! یعنی من یه چپر پارتیشن NTFS و FAT و EXT3 دارم به همراه یه ویندوز که کار می کنه! حالا می خوام یه لینوکس بنصبم ولی برنامه جی پارتد و پارتیشیونر عینا محبت می کنن و پارتیشن های من رو نمی شناسن. فقط یه هارد سالم و روبراه خالی برام شناسائی می کنن که می خوان همه اونو با محبت برام فرمت کنن!
میشه یکی بدونه چی شده یا چرا؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
برای من هم یک بار پیش اومده بود... Partition Table شما پریده به هر دلیلی... من تنها کاری که تونستم بکنم بک آپ گرفتن از اطلاعاتم و فرمت کل هاردم بود... فکر کنم بهتره به فکر بک آپ گرفتن باشی... ممکنه بدردت بخوره با توجه به نشانه ها!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
برای من هم یک بار پیش اومده بود... Partition Table شما پریده به هر دلیلی... من تنها کاری که تونستم بکنم بک آپ گرفتن از اطلاعاتم و فرمت کل هاردم بود... فکر کنم بهتره به فکر بک آپ گرفتن باشی... ممکنه بدردت بخوره با توجه به نشانه ها!
+1
دقیقا نظر بنده هم همینه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
اگر partition table خراب شده باشه براحتی با testdisk میشه اون رو از نو ساخت. نیازی به فرمت هارد هم نیست!
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
اگر partition table خراب شده باشه براحتی با testdisk میشه اون رو از نو ساخت. نیازی به فرمت هارد هم نیست!
سلام  :)
منم از معجزه‌های testdisk زیاد شنیدم. پیشنهاد می‌کنم همین کار رو انجام بدید  :)
البته پشتیبان از اطلاعات مثل همیشه فراموش نشه! ;)
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت