انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تماس‌های عجیب  (دفعات بازدید: 1482 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
تماس‌های عجیب
« : 07 تیر 1402، 06:48 ب‌ظ »
درود دوستان.
از ساعت ۴ظهر افراد با شماره‌های مختلف دارن باهام تماس می‌گیرن و می‌گن چرا می‌خوای از من شکایت کنی یا التماس می‌کنن که ازشون شکایت نکنم.
چیزی به ذهنتون نمی‌رسه؟
روی گوشیم هم برنامه‌ای ندارم که بدافزار باشه، فقط یه ربات پیازی هست و کالاف.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : تماس‌های عجیب
« پاسخ #1 : 08 تیر 1402، 01:03 ق‌ظ »
سلام
شاید اشتباه گرفتند. ولی ممکن هم هست نقشه‌ای داشته باشند. از دادن اطلاعات خودتون مثل آدرس، محل کار، شماره ملی و ابنجور چیز‌ها خودداری کنید. اگه سعی کردند با شما جایی قرار بذارند، اصلا قبول نکنید. (مخصوصا اگه اونجا زیاد عمومی نباشه)

ببینید واقعا اشتباه گرفتند یا نه. اگه اینجور بود، توضیح بدید که شما اون شخصی که فکر می‌کنند نیستید. یکمی صبر کنید اگه باز هم تماس‌ها ادامه داره، می‌تونید از پلیس کمک بگیرید.
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1402، 01:09 ق‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #2 : 08 تیر 1402، 01:59 ق‌ظ »
ممنون بابت راهنمایی‌ت🌹
شماره‌ها ۰۹۱۴هستن، فکر می‌کنم طرف کرمان باشه، ولی با هم فرق دارن.
روش‌های کلاهبرداری خیلی زیاد شده، آدم واقعاً باید حواسش جمع باشه.
چند روز پیش یه ویدیو دیدم، یه برنامه روی آی‌فون بود که نصب می‌شد بعد باید انگشتت رو روی تاچ‌آی‌دی قرار می‌دادی تا آیندت رو پیش‌بینی کنه، وقتی که انگشتت رو می‌زاشتی بعد دو، سه ثانیه بعد پیام تأیید پرداخت ۱۰۰دلار میومد و از اونجا که انگشتت روی تاچ‌آی‌دی بود تأیید می‌شد و ۱۰۰دلار رو پرداخت می‌کرد.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #3 : 08 تیر 1402، 02:47 ق‌ظ »
سلام غیر از توصیه‌های درست دوستان، اگه تماس ناشناس معمولا ندارید کلا همه‌ی تماس‌های غیر از مخاطبین‌تون رو بزارید توی بلک‌لیست تا چند روز بگذره ببینید اوکی می‌شه یا نه.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 204
« پاسخ #4 : 08 تیر 1402، 09:43 ق‌ظ »
درود .

چیزی که بذهن من میرسه اینه که شما کسی را خواسته یاناخواسته تهدید بشکایت کردین و حالا طرف داره معذرت میخواد و تقاضا داره که ازش شکایت نکنید.
بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #5 : 08 تیر 1402، 12:13 ب‌ظ »
من بودم سر کارشون میذاشتم و زیر بار نمیرفتم و بیشتر میترسوندمشون اخر هم میگفتم اشتباه گرفتی عمو بعد هم مسدودشون میکردم  8)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #6 : 08 تیر 1402، 12:35 ب‌ظ »
درود .

چیزی که بذهن من میرسه اینه که شما کسی را خواسته یاناخواسته تهدید بشکایت کردین و حالا طرف داره معذرت میخواد و تقاضا داره که ازش شکایت نکنید.
منی که یه ماهه با کسی حرف نزدم😶‍🌫️
من همونیم که تو دعواها همرو آشتی می‌دم.

سلام غیر از توصیه‌های درست دوستان، اگه تماس ناشناس معمولا ندارید کلا همه‌ی تماس‌های غیر از مخاطبین‌تون رو بزارید توی بلک‌لیست تا چند روز بگذره ببینید اوکی می‌شه یا نه.
آخه من یدونه مخاطب هم سیو ندارم😆 شماره همرو حفظ می‌کنم.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #7 : 08 تیر 1402، 02:12 ب‌ظ »
فکر کنم پیش‌شماره ۹۱۴ برای تبریز باشه.
این یک مورد :) احتمالا از روی لهجه یا زبانی که باهات حرف می‌زنن می‌تونی این رو پیدا کنی.
مورد بعدی این که مدتی یک نفر به من زنگ می‌زد می‌گفت «به خانمت بگو بیاد پول ما رو بده». حالا من اینطوری بودم که حاجی من هنوز ۲۰ سالم هم نشده  ](*,) (ماجرای ۱۰ سال پیشه حدودا) خانومم کجا بود! و خب یک بار بهش منطقی گفتم قضیه چیه و طرف گفت که ظاهرا خانم نامحترمی از سوپرمارکتشون خرید کرده و گفته بعدا حساب می‌کنه و کلا فلنگو بسته!
فکر کنم کیس تو هم چنین چیزیه. احتمالا شخصی افرادی رو به بهونه سود و ... مجبور به کار خلاف قانونی کرده و حالا برای این که بتونه راحتتر کلاهبرداریش رو بکنه، این دوستانمون رو به شکایت تهدید کرده و شماره‌ش رو یا دایورت کرده روی شمارت یا شماره فیکی که به حساب خودش داده بهشون، شماره تو بوده.

من بودم سر کارشون میذاشتم و زیر بار نمیرفتم و بیشتر میترسوندمشون اخر هم میگفتم اشتباه گرفتی عمو بعد هم مسدودشون میکردم  8)

این کار واضحا شامل چند مصداق مجرمانه‌ست، اگر برات چنین اتفاقی افتاد یکم روی روش برخوردت تجدید نظر کن.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #8 : 08 تیر 1402، 02:58 ب‌ظ »
پیرمرد و پیرزن بودن.
به نظرم این منطقی‌تره، ممکنه یکی یه کاری کرده و یه شماره رندوم داده و اون شمارهٔ من بوده.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
« پاسخ #9 : 08 تیر 1402، 04:27 ب‌ظ »
سلام دوستان
ببخشید من هم الان چند روزه که چند تا تماس از خارج از کشور دارم از گرجستاتن و ترکیه دبی و لتوانی موندم الان این دوستمون گفتش واسم جالب شده شما هم از این جور  تماس ها داشتین تا حالا
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #10 : 08 تیر 1402، 04:58 ب‌ظ »
منم قبلا همچین موردی رو از گرجستان داشتم. اصلا ور ندار، بعد یک مدت ول می‌کنن. فکر کنم اگه ورداری باید به دلار پول تلفن بدی
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #11 : 08 تیر 1402، 05:50 ب‌ظ »
پیرمرد و پیرزن بودن.
به نظرم این منطقی‌تره، ممکنه یکی یه کاری کرده و یه شماره رندوم داده و اون شمارهٔ من بوده.
هردو باهم بود ایشون  :D
سلام دوستان
ببخشید من هم الان چند روزه که چند تا تماس از خارج از کشور دارم از گرجستاتن و ترکیه دبی و لتوانی موندم الان این دوستمون گفتش واسم جالب شده شما هم از این جور  تماس ها داشتین تا حالا
اینا کلاه برداریه جواب ندید یادمه توی یک مطلبی خوندم که هزینه تماس بین المللی داره و خلاصه مسدود کنید .

نقل‌قول
این کار واضحا شامل چند مصداق مجرمانه‌ست، اگر برات چنین اتفاقی افتاد یکم روی روش برخوردت تجدید نظر کن.
خدایی روی جملات تاثیر گذارت کار کن یکم از دانیال بهزادی یاد بگیر !  :D
میدونم برادر محض مزاح بود. اوایل که خطم رو گرفته بودم یک عموی حدودا چهل ساله هی زنگ میزد میگفت این شماره منه پسش بده گوشی منه و ازین حرف ها ، حتی شماره خودش رو هم درست حفظ نکرده بود ! هرچی از در دوستی وارد شدیم که شماره رو تازه خریدم مال خودمه هی حرف خودش رو میزد ما  هم مسدود کردیم با شماره دیگه ای هم زنگ نزد
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #12 : 12 تیر 1402، 04:48 ب‌ظ »
درود دوستان.
از ساعت ۴ظهر افراد با شماره‌های مختلف دارن باهام تماس می‌گیرن و می‌گن چرا می‌خوای از من شکایت کنی یا التماس می‌کنن که ازشون شکایت نکنم.
چیزی به ذهنتون نمی‌رسه؟
روی گوشیم هم برنامه‌ای ندارم که بدافزار باشه، فقط یه ربات پیازی هست و کالاف.
با سلام عرض ادبما در هک کردن مباحث مختلفی داربم بستگی به هدف طرف داره اما اینجوری که تو داری میگی به احتمال خیلی زیاد این روش هک مهندسی اجتماعی هست که خیلیییییییییییی موثر هست.
حواست به ادم های اطرافت باشه؛ پیشنهاد میکنم ایمیل خودت و همه حساب های کاربری رو حذف کنی و دستگاه رو ری بوت ( ری استارت ؟؟؟ )کنی
بعد ایمیل و حساب کاربری جدید درست کنی
سیم کارت هم بنداز دور و یه خط جدید بگیر :) :) :)
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #13 : 12 تیر 1402، 11:47 ب‌ظ »
من که از امنیت خودم مطمئنم، برای همه حساب‌هام رمزهای ۲۴الی۳۶ رقمی می‌ذارم، همشون هم فرق دارن و حفظ‌شون می‌کنم.
من که زیاد اجتماعی نیستم، تقریباً از همه گروه‌های اجتماعی که عضوشون بودم، خارج شدم، تقریباً دوماهی می‌شه که با کسی به غیر تنها دوستم و پدر و مادرم حرف نزدم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 13 تیر 1402، 02:06 ق‌ظ »
رمز  طولانی خوبه، ولی 2FA برپایهٔ TOTP بهتره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن