دوستان من دارم وبلاگ نویسی می کنم در مورد خیلی چیز های ( بیشتر امنیت و لینوکس )
و یک شخصی که من نمی دونم هدفش چیه میاد سوالات نا مربوط می پرسه امکانش هست من رو راهنمایی کنید که جوابش رو بدم؟؟
*از اینکه پست به این خوبی نوشتم و فکر کردی که کپی کردم خوشحالم:)*
نه. چون دیدم گنو لینوکس را گفتی لینوکس فکر کردم که کپی پیست کردی. آخه این اشتباه بچگانه رو معمولا در سایت های زرد میشه دید(حتی خیلی از سایت های معروف). هرررررررررررررررررررررر
اصلا تمام دستورات پوسته(خیلی شون جزء نرم افزار های مختلفن، ولی بیترشون جزء پروژه گنو هستن) اصلا ربطی به لینوکس ندارن.
تو داری میگی برید لینوکسو یاد بگیرید ولی اصلش منظورت سیستم عامل گنو لینوکسه.
اینکه باید بگیم گنو لینوکس بخاطر فلسفه نیست، بخاطر اینکه ما در علوم رایانه یک تعریف مشخص از سیستم عامل داریم و لینوکس اون تعریفو اصلا نمیتونه کامل کنه.
درضمن فقط یک اسمه؟
*ذهنت رو فقط به گنو بست نده اینو بدون که لینوکس به این دلیل وجود اومده که در اصل با یونیکس مبارزه کنه ( مبارزه با دنیای غیر متن باز ) *
در اینجا هم فکر میکنی که من میگم گنو لینوکس یک سیستم عامله فقط بخاطر فلسفه. شما هنوز فلسفه هارو هم نیمدونی. یه جامیگی متن باز یه جا میگی آزاد. این دوتا رو مثل هم میدونی ولی اینا هرگز یکی نیستن و ما نرم افزار انحصاری متن باز هم داریم.
*لینوکس به این دلیل وجود اومده که در اصل با یونیکس مبارزه کنه ( مبارزه با دنیای غیر متن باز ) *
کمی تاریخو بر عکس گفتید.
😂
در اصل گنو به وجود اومد تا با نرم افزار های غیر آزاد مبارزه کنه. مخفف گنو هم یعنی
«GNU's Not Unix»
لینوکس یک کرنل بود که خود لینوس گفته که بخاطر سرگرمی اونو نوشته. بله ما اجازه نامه های آزاد زیادی داریم که اونا هم آزادن.
*پس به شخصه این فقط یک اسم هست *
آیا این درسته که ما به سیب بگیم درخت پرتقال؟!