هم اینکه تعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش
اگر ممکن است این مورد خمیر سیلیکون را بیشتر توضیح دهید، من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم.
کامپیوتر من رومیزی است و لپ تاپ نیست. نمی دانم در کامپیوتر من هم چنین چیزی وجود دارد؟
کلا هیچ چیزی در رابطه اش نمی دانم.
تقریبا در هر جایی که قراره هیت سینک قرار بگیره و خنک کنندگی وجود داشته باشه به شکل خمیر یا چسب وجود داره از لامپ های ال ای دی تا کامپیوتر و لپ تاپ و حتی گوشی ها
یک ماده خمیری شکل معمولا به رنگ سفید یا خاکستری هستش که بین سی پی یو یا گرافیک یا هر قطعه ای که روی مادربورد که روش هیت سینک داره میزنن ، رسانای حرارتی خوبیه و اینکه اگه نزن در فضا بین قطعه تولید کننده حرارت و هیت سینک هوا میمونه و عایق حرارت میشه و اون قطعه خوب خنک نمیشه . مثل هر چیز دیگه ای یک عمر مفید داره و بعد از اون از حالت خمیری در میاد و خشک میشه و کاراییش رو از دست میده و باید تعویض بشه .
تعویضش هم کار سختی نداره قفل هیت سینک پردازنده رو برمیدارید و هیت سینک رو جدا میکنید ( با فن به هم وصلن معمولا ) زیرش دیده میشه با ی پارچه خشک ترجیحا کمی الکلی پاک میکنید و اندازه نخود میزند و میبندید لوازم الکترونیکی فروشی ها دارند مثل سرنگه و ترجیحا کوچیکش رو بگیرید زیاد لازم نداریم .
من هر هیت سینکی که خمیر باشه و چسب نداشته باشه و راحت بشه بازش کرد خمیرش رو دوره ای عوض میکنم مثل گرافیک و... اموزشش هم هست
معمولا هر یک سال خوبه عوض کنید
بعد تعویض حدود ده درجه دمای پردازنده میاد پایین