0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقولتعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش با اموزش پیش برو دقت کن مشکلی پیش نمیادچیزی که توی لپتاپ خودم دیدم، بهجای خمیر سیلیکون یه ماده ژلهای رنگ مربعی خاکستری(مثل اسلایم) روی پردازشگر بود، نمیدونم اسمش چیه ولی شاید برای مبتدیها خیلی خوب باشه.
تعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش با اموزش پیش برو دقت کن مشکلی پیش نمیاد
نقلقول از: Dr.Code در 31 تیر 1402، 12:57 بظنقلقولتعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش با اموزش پیش برو دقت کن مشکلی پیش نمیادچیزی که توی لپتاپ خودم دیدم، بهجای خمیر سیلیکون یه ماده ژلهای رنگ مربعی خاکستری(مثل اسلایم) روی پردازشگر بود، نمیدونم اسمش چیه ولی شاید برای مبتدیها خیلی خوب باشه.اسمش پد سیلیکون هست
نقلقول از: hartin در 31 تیر 1402، 10:45 بظنقلقول از: Dr.Code در 31 تیر 1402، 12:57 بظنقلقولتعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش با اموزش پیش برو دقت کن مشکلی پیش نمیادچیزی که توی لپتاپ خودم دیدم، بهجای خمیر سیلیکون یه ماده ژلهای رنگ مربعی خاکستری(مثل اسلایم) روی پردازشگر بود، نمیدونم اسمش چیه ولی شاید برای مبتدیها خیلی خوب باشه.اسمش پد سیلیکون هستهمونه پالونش عوض شده
نقلقول از: جعفر فرقانلوژ در 31 تیر 1402، 11:29 بظنقلقول از: hartin در 31 تیر 1402، 10:45 بظنقلقول از: Dr.Code در 31 تیر 1402، 12:57 بظنقلقولتعویض خمیر سیلیکون و امثالش از سرویس های مورد نیاز هستش با اموزش پیش برو دقت کن مشکلی پیش نمیادچیزی که توی لپتاپ خودم دیدم، بهجای خمیر سیلیکون یه ماده ژلهای رنگ مربعی خاکستری(مثل اسلایم) روی پردازشگر بود، نمیدونم اسمش چیه ولی شاید برای مبتدیها خیلی خوب باشه.اسمش پد سیلیکون هستهمونه پالونش عوض شده ممنون میشم اسپم نکنید