انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از کجا میتونم پایتون یاد بگیرم؟ ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1499 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین \SmHk/

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
  • کاربر کوبونتو بودم
سلام
داشتم با خودم فکر میکردم این تابستون حداقل یه چیزی یاد بگیرم
خودم میخوام یا زبان برنامه نویسی پایتون یاد بگیرم ( خیلی کم مباحس اولیه برنامه نویسی رو بلدم ) یا امنیت و شبکه ( میشه گفت تقریبا صفرم )
منبع آموزشی رایگانی سراغ دارید ؟ ( ترجیحا فیلتر نباشه )
و یا اینکه خودتون چی پیشنهاد میدید؟
ممنونم
اینم اگر خواستی نگاه کن
https://toplearn.com/courses/-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-(-Python-)
W3school.com هم خوبه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تحت ویندوز؟؟؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
اره تحت ویندوز هستش و با برنامه vscode کار میکنه .
جناب بهزادی شما اموزشی رو سراغ داری که داخل خود لینوکس باشه و اینکه قبل شروع پایتون بهتر نیست برنامه قوی تری مثل سی رو اول اموزش ببینیم ...؟
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چنین آموزشی استاندارد نیست. اصلاً در ابتدای زبان‌آموزی، مخصوصاً زبان پایتون نباید از IDE استفاده کرد.

آموزش رسمی خود پایتون عالیه و بر پایهٔ گنو/لینوکس هم هست.

نه. اتفاقاً برای شروع یادگیری من پایتون رو پیشنهاد می‌کنم. برای مباحث پیشرفته‌تر می‌شه رفت سراغ رااست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • غیاث
سلام
داشتم با .....
ممنونم
سلام برادر.
نظر این حقیر....
....
اغلاط املایی رو بر گردن کم سوادی خودم و عدم کارایی دستگاه در نوشتار قرار داده.
و ابیات به این شکل هم به عمد و اختیار است و اصطلاحا صناعی و ساختگی، و خب بلاخره هر کسی سبک نوشتاری را می پسندد چنانچه برخی اقایان سبک جدانویسی را پسندید و بر ان همت می‌گمارند، اما بنده دوست دارم در کلمات از کسانی چون میر سید شریف تقلید کنم؛ هرچند این تقلید وقتی توسط جاهلی مثل من انجام بشود، نتیجه فعلی را خواهیم داشت.
قطعه ای از الکبر منسوب بر میر سید شریف:
((بسم الله الرّحمن الرّحیم بدان که آدمی را قوّه ای است درّاکه که منقّش گردد در وی صور اشیاء چنانچه در آیینه، لکن در آیینه حاصل نمی شود مگر صور محسوسات و در قوّه مدرِکه انسانی حاصل شود صور محسوسات ومعقولات.))
و البته مثل بسیاری از سبک نوشتنم مقصود/مقصوداتی داشتم.
بهرحال، اما در متنی که نوشتم شاید لازم بود انرا پیش از ارسال وارسی میکردم ولی چنین محقق نشد!
اما در سوال ان بزرگوار شايد تنها منبع اموزش پایتون نهفته نبود , البته حال بنظرم میرسد در تشخیص راه غلط پیش گرفته ام .
با عرض پوزش، به علت اینکه بر مشکل ان کلام دون من را اگاه کردید بسیار از شما متشکرم و بنظرم شما تکبری نیز در ان متن مشاهده کردید که این نیز از خباثت خُلق، و حقارت من است. و امید است شاید رحمتی حاصل شد و این کبر از ما رفت.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
سلام
داشتم با .....
ممنونم
سلام برادر.
نظر این حقیر....
....
اغلاط املایی رو بر گردن کم سوادی خودم و عدم کارایی دستگاه در نوشتار قرار داده.
و ابیات به این شکل هم به عمد و اختیار است و اصطلاحا صناعی و ساختگی، و خب بلاخره هر کسی سبک نوشتاری را می پسندد چنانچه برخی اقایان سبک جدانویسی را پسندید و بر ان همت می‌گمارند، اما بنده دوست دارم در کلمات از کسانی چون میر سید شریف تقلید کنم؛ هرچند این تقلید وقتی توسط جاهلی مثل من انجام بشود، نتیجه فعلی را خواهیم داشت.
قطعه ای از الکبر منسوب بر میر سید شریف:
((بسم الله الرّحمن الرّحیم بدان که آدمی را قوّه ای است درّاکه که منقّش گردد در وی صور اشیاء چنانچه در آیینه، لکن در آیینه حاصل نمی شود مگر صور محسوسات و در قوّه مدرِکه انسانی حاصل شود صور محسوسات ومعقولات.))
و البته مثل بسیاری از سبک نوشتنم مقصود/مقصوداتی داشتم.
بهرحال، اما در متنی که نوشتم شاید لازم بود انرا پیش از ارسال وارسی میکردم ولی چنین محقق نشد!
اما در سوال ان بزرگوار شايد تنها منبع اموزش پایتون نهفته نبود , البته حال بنظرم میرسد در تشخیص راه غلط پیش گرفته ام .
با عرض پوزش، به علت اینکه بر مشکل ان کلام دون من را اگاه کردید بسیار از شما متشکرم و بنظرم شما تکبری نیز در ان متن مشاهده کردید که این نیز از خباثت خُلق، و حقارت من است. و امید است شاید رحمتی حاصل شد و این کبر از ما رفت.
فکر کنم انقدر این نوشتار پر از واژگان تازی است که مخالف قانون پارسی بودن زبان انجمن باشه

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
فکر کنم انقدر این نوشتار پر از واژگان تازی است که مخالف قانون پارسی بودن زبان انجمن باشه
لطفا درست نقل قول کنید. در خیلی از ارسال ها به تازگی اصلا درست نقل قول نمیشه. خیلی بده که ناظران اصلا روی نحوه نقل قول کردن نظارت نمی‌کنن.
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1402، 10:48 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32

نقل‌قول
اقا چه حرفیه  :D من که حال میکنم با این دوستمون ( چی صدات بزنیم خوبه ؟  ???)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام
داشتم با .....
ممنونم
سلام برادر.
نظر این حقیر....
....
اغلاط املایی رو بر گردن کم سوادی خودم و عدم کارایی دستگاه در نوشتار قرار داده...
اختیار دارید خواهش می‌کنم. اگر از سمت بنده هم قضاوت نابجایی شکل گرفته معذرت میخواهم.
موفق باشید.