انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت شدن کل هارد یک ترابایتی  (دفعات بازدید: 2718 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsanazmodeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
فرمت شدن کل هارد یک ترابایتی
« : 13 مهر 1389، 09:47 ب‌ظ »
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من به تازگی با سیستم عامل لینوکس اشنا شدم ودر هنگام نصب سیستم عامل اشتباها تمامی ده درایو بصورت یکبارچه شد یک درایو ۹۵۰ گیگابایتی ایا امکان برگشت اطلاعات امکانبذیر ‍‍| میباشد یا نه لطفا کمک کنید متشکرم

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
پاسخ به: فرمت شدن کل هارد یک ترابایتی
« پاسخ #1 : 13 مهر 1389، 09:59 ب‌ظ »
سلام

همیشه اگر روی داده های قبلی چیزی ریخته نشود امکان برگشت اطلاعات وجود دارد.
اتفاق مشابه شما نیز برای بنده نیز افتاده است.

شما می توانید با خیال راحت اقدام به پارتیشن بندی کنید البته با همان فرمتی که قبلا درایو های شما بودند بعد یکی یکی اطلاعات پارتیشن های خود را Recovery کنید البته با این دقت که اطلاعات بازیابی شده خود را در محل دیگری غیر از هارد دیسک فعلی ذخیره کنید.

برای بازیابی اطلاعات ابزارهایی در لینوکس پیدا می شود مثل ابزار photorec در بسته testdisk اما این برنامه محدودیت هایی دارد مثل فرمت فایل های بازیابی شده و بازیابی فایل ها با نام ها غیر از نام اصلی یا حداقل تا آنجایی که اطلاعات من قد می دهد این ابزار این طور کار می کند.

پیشنهاد بنده استفاده از نرم افزار GetDataBack است که با عرض پوزش یک نرم افزار انحصاری و تحت ویندوز است.

نگران اطلاعات خود نباشید اگر اتفاق خاصی نیوفتد تمام داده های شما قابل بازیابی است.

موفق باشید.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #2 : 13 مهر 1389، 10:07 ب‌ظ »
من به تازگی با سیستم عامل لینوکس اشنا شدم ودر هنگام نصب سیستم عامل اشتباها تمامی ده درایو بصورت یکبارچه شد یک درایو ۹۵۰ گیگابایتی ایا امکان برگشت اطلاعات امکانبذیر ‍‍| میباشد یا نه لطفا کمک کنید متشکرم
سلام  :)
بدون هیچ کار اضافه با استفاده از ابزار testdisk می‌تونید تمام اطلاعات و حتی پوشه‌های خودتون رو هم برگردونید. یه جستجو با استفاده از کلمه کلیدی testdisk توی انجمن بدید و براساس تجربیات دوستان دیگه عمل کنید. ان شا الله که تمام اطلاعات شما بدون هیچ کم و کاست برخواهد گشت...
موفق باشید  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #3 : 13 مهر 1389، 11:10 ب‌ظ »
بدون هیچ کار اضافه با استفاده از ابزار testdisk می‌تونید تمام اطلاعات و حتی پوشه‌های خودتون رو هم برگردونید. یه جستجو با استفاده از کلمه کلیدی testdisk توی انجمن بدید و براساس تجربیات دوستان دیگه عمل کنید. ان شا الله که تمام اطلاعات شما بدون هیچ کم و کاست برخواهد گشت...
موفق باشید  ;D
ضمن تائید صحبت های دوست عزیزم لینک زیر رو پیشنهاد میکنم
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #4 : 13 مهر 1389، 11:58 ب‌ظ »
سلام فکر میکنم توی همین فروم یکی همین مشکل رو پیدا کرده بود یک شرکتی رو پیدا کرد که دستگاهی دارند که تقریبا تمام اطلاعات رو بر میگردونه اگر اطلاعات برای شما اهمیت زیادی داشته اصلا خودتون دست بکار نشوید چون  هر بار که اقدام به بازیابی اطلاعات با این نرم افزار های موجود کنید شانس بازیابی اطلاعات کمتر می شود . من تمام این مطالب رو که نوشتم از یک دکترای کامپیوتر شنیدم . این نرم افزار ها هیچکدام کارایی مناسبی ندارند و فقط برای فایل های با حجم کم هست .ببخشید گشتم لینک رو هم پیدا کردم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14023.0.html
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1389، 12:03 ق‌ظ توسط mintman »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #5 : 14 مهر 1389، 12:22 ق‌ظ »
این نرم افزار ها هیچکدام کارایی مناسبی ندارند و فقط برای فایل های با حجم کم هست
می‌گم گسترش دهندگان این نرم‌افزارها اگه می‌دونستن شما همچین نظری راجع بهشون دارید، فکر می‌کنم در جا خودکشی می‌کردن  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #6 : 14 مهر 1389، 12:38 ق‌ظ »
Photorec راهم تست کن بد نیست.

برنامه Winhex و X-Ways Forensics که متاسفانه رایگان نیستندبرای این کار  بسیار مناسب اند.

می توانی یک image  با استفاده از آن از کل هارد بگیری و برنامه های مختلف را روی آن تست کنی ولی نیاز به یک هارد دیگر داری.

ولی مراقب باش.

کار با این نرم افزارها چندان ساده نیست و نیاز به اطلاعات زیادی دارد.

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #7 : 14 مهر 1389، 12:55 ق‌ظ »
از تکرار اصلا خوشم نمیاد برای همین دوست ندارم به وضع امثال من گرفتارشوی این لینک رو حتما کامل بخون
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14023.0.html

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #8 : 14 مهر 1389، 12:38 ب‌ظ »

يك هفته از تاريخ اين بلايي كه سر من اومد و تاپيكي كه ايجاد شد و به ثمر رسيد نگذشته :

استفاده اشتباه از دستور fdisk و از بین بردن کامل اطلاعات یک هارددیسک [ حل شد ]

خلاصه كلام همونطور كه دوستان گفتند  : TestDisk