انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طراحی جدول (حل شد)  (دفعات بازدید: 301 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
طراحی جدول (حل شد)
« : 26 تیر 1402، 09:40 ب‌ظ »
با سلام،

۱- چطور می توانم کاری بکنم که ضخامت نوار دور جدول مثلا 4  pt  باشد و ضخامت خط های داخلی جدول 2  pt  ؟

۲- چطور می توانم کل جدول و محتویات درون ان را بزرگتر کنم تا کل صفحه را پوشش بدهد؟ چون از من می خواهند که جدول را  از اینی که هست بزرگتر کنم تا خواندنش راحت تر باشد.

« آخرین ویرایش: 29 تیر 1402، 08:34 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
پاسخ : طراحی جدول
« پاسخ #1 : 26 تیر 1402، 09:48 ب‌ظ »
خب بزار همین باشه چکاریه خب بد نیست که
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 28 تیر 1402، 12:45 ب‌ظ »
۲. حاشیه‌ها رو کم‌تر کن. فقط اون‌قدری کم نکن که توی چاپ به مشکل بخوره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #3 : 29 تیر 1402، 08:22 ب‌ظ »
۱- چطور می توانم کاری بکنم که ضخامت نوار دور جدول مثلا 4  pt  باشد و ضخامت خط های داخلی جدول 2  pt  ؟

گام اول :
  بر روی یکی از خانه های جدول کلیک نمایید.

گام دوم :
از منوی Table  زیر منوی Properties انتخاب نمایید.

(یا اینکه بر روی جدول راست کلیک کنید و منوی Table Properties را انتخاب نمایید.)

گام سوم :
در پنجره محاوره ای Table Properties  ، به تب سوم یعنی Borders بروید.
 در پنجره محاوره ای Table Properties ، در قسمت  Line  از گزینه Width مقدار مورد نظرمان برای ضخامتی که برای ضخامت خطوط کناری جدول را که می خواهیم اعمال بشود را می دهیم.
سپس بر روی شکل جدولی که  در   Line Arrangement و  در زیر قسمت User-defined  قرار دارد یک کلیک می کنیم. همانطور که خواهید دید این تغییر به کل خطوط جدول کمکی اعمال می شود. در اینجا ما می توانیم با کلیک بر روی هر خطی از این جدول کمکی این تغییر را غیر اعمال یا اعمال نماییم.
 برای اینکه تنها این تغییر بر روی خطوط خارجی اعمال بشود و بر روی خطوط داخلی اعمال نشود، برای اینکار بر روی خطوط داخلی جدول چند بار کلیک می کنیم تا این تغییر بر روی آنها اعمال نشود.

گام چهارم:
حالا می خواهیم اندازه ضخامت خطوط داخلی جدول را تغییر بدهیم. دوباره در قسمت  Line  از گزینه Width مقدار مورد نظرمان برای ضخامتی که برای ضخامت خطوط داخلی جدول را که می خواهیم اعمال بشود را تغییر می دهیم.
توجه شود که اینبار تنها و فقط بر روی خطوط داخلی جدولی که  در بخش  Line Arrangement  در زیر قسمت User-defined  قرار دارد کلیک مینماییم تا این تغییر تنها بر روی خطوط داخلی جدول کمکی اعمال شود.

گام پنجم:
در پایان برای اعمال شدن تغییرات مورد نظر بر روی جدول اصلی امان در پنجره Table Properties
بر روی OK کلیک می نماییم.

۲- چطور می توانم کل جدول و محتویات درون ان را بزرگتر کنم تا کل صفحه را پوشش بدهد؟ چون از من می خواهند که جدول را  از اینی که هست بزرگتر کنم تا خواندنش راحت تر باشد.

گام اول :
بر روی یکی از خانه های جدول کلیک می کنیم.

گام دوم :
برای انتخاب جدول از منوی زیر استفاده می کنیم:

Table  >>  Select  >>  Table

گام سوم:
برای بزرگتر کردن تمامی خانه های جدول بعد از انتخاب کردن جدول از منوی زیر کمک می گیریم:

Table  >>  Size  >>  Row Height

(همچنین می توانید برای اینکار بر روی جدول کلیک راست کرده و گزینه Size و از آنجه گزینه Row Height را انتخاب نمایید.)

گام چهارم:
در پنجره محاوره ای Row Height ، تیک گزینه  Fit to size  را می زنیم. بعد  گزینه Height را تغییر می دهیم و آنقدر اینکار را انجام می دهیم تا جدول به اندازه ارتفاع موردنظرمان برسد.

روش بالایی برای افزایش و یا کاهش ارتفاع جدول بود.
 ولی اگر بخواهید طول جدول را افزایش و یا کاهش دهید، به راحتی با موس می توانید اینکار را انجام بدهید.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #4 : 29 تیر 1402، 08:33 ب‌ظ »
با تشکر از آقایان  دانیال بهزادی  و  khalilshahr  .