رایگان بودن نرم افزار جز حقوق استفاده کننده نیست! من دلم میخواد از نرم افزار پول در بیارم !
نرم افزار آزاد عالیه ولی کسی که میخواد پول در بیاره باید چیکار کنه؟ نرم افزار آزاد ضربه ای بزرگ به دولوپر ها میزنه
من الان یه بازی میسازم کلی وقت و انرژی میزارم پاش
حقمه بگم این بازی مثلا 5 دلار! کسی هم نمیتونه بگه چرا! راه باز جاده دراز بره سراغ یکی دیگه !
من توی این انجمن و جا های دیگه فراوون ادم دیدم مثل شما که توی دوران فروش نرم افزار با سیدی موندن ( قصد بی احترامی ندارم ) الان در سال ۲۰۲۳ هیچ نرم افزاری میشه گفت نیست که با این روش درامد داشته باشه و کیلویی فروخته بشه . الان دو روش کلی هست تبلیغات و خدمات . هیچ کدوم هم با ازاد یا انحصاری بودن نقض نمیشن . اون پولی هم داری برای نرم افزار در این زمان میدی پول لایسنس هستش ! یعنی پول میدی که اجازه میگیری که از خدمات درون اون نرم افزار استفاده کنی . اون میتونه دسترسی به فروشگاه های دون برنامه ای ، پشتیبانی نرم افزاری ، بروز رسانی خودکار و هزار و یک مورد دیگه باشه . به همین دلیله که با وجود این همه کرک و مود نرم افزاری از کرک ورشکسته نمیشه حتی براش خوب هم هست . چون یک عده که نمیخوان پول لایسنس بدن دارن تست رایگان میگیرن از نرم افزار استفاده می کنند و به خدمات نیازمند میشن و میرن لایسنس میگیرن ! نرم افزار های ازاد هم که این تبلیغ با کرک رو کلا ندارن و نیازی نیست کسی به خودش زحمت کرک کردن بده و کسی وجدان درد بگیره .
به همین دلایل جلوی کرک گرفته نمیشه . کسی از کرک نمیمیره . کرک به نفع توسعه دهنده هم هست . در نتیجه ازاد بودن نرم افزار حتی از نظر اقتصادی برای تولید کننده بد نیست بلکه به نسبت انحصاری خیلی هم خوبه .
مثالش وردپرس با مخزن میلیونی افزونه و قالب ازادش و افزونه هایی که خدا دلار دارن در میارن با اینکه ازادن