انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین فرمت فشرده سازی ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1458 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : بهترین فرمت فشرده سازی ( حل شد )
« پاسخ #15 : 12 امرداد 1402، 07:57 ق‌ظ »
با T- می‌تونید مشخص کنید فشرده‌سازی بذ چنتا پردازش موازی انجام بشه. بهتر این عدد بیشتر از تعداد هسته‌های پردازنده نباشه. اگه به اون عدد صفر بدید، zstd خودش سعی می‌کنه تعداد مناسب رو پیدا کنه. اگه هم این آپشن رو ندید، باز هم همینکار رو انجام میده.

با دادن آپشن ultra-- می‌تونید فشرده‌سازی با سطح خیلی زیاد رو فعال کنید (حداکثر ۲۲) البته باید مشخص کنید که از اون سطح فشرده‌سازی استفاده بشه.
بدون این آپشن، حداکثر سطح فشرده‌سازی ۱۹ هست.
حواستون باشه هر چی سطح فشرده‌سازی رو بیشتر می‌کنید، به حافظه بیشتری نیاز میشه. هم موقع فشرده‌سازی و هم موقع استخراج.
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1402، 02:07 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #16 : 12 امرداد 1402، 08:42 ق‌ظ »
نقل‌قول

حواستون باشه هر چی سطح فشرده‌سازی رو بیشتر می‌کنید، به حافظه بیشتری نیاز میشه. هم موقع فشرده‌سازی و هم موقع استخراج.

حتما استفاده میکنم واقعا به همچین چیز هایی نیاز دارم

فقط در لحظه فشرده سازی و استخراج؟؟  منظورت کش سیستمه ؟؟ یا خوده سی پی یو بهش فشار میاد

خب میتونیم بهش NI صفر یا ۱۰- بدیم البته شاید عقلانی ولی شاید برای یک شخضی اولیوت مهم تری داشته باشه
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین Dragon-

• *
پاسخ : بهترین فرمت فشرده سازی
« پاسخ #17 : 12 امرداد 1402، 02:30 ب‌ظ »
متاسفانه xz اصلا بازدهی خوبی نسبت به gzip و bzip2 نداره و برای فشرده سازی حتی اونم فقط برای چند درصد خیلی کم باید طرف چندین برابر نرم افزار های دیگه صبر کنه. دقیقا یکی از بدبختی های snap هم اینکه از فرمت xz برای فشرده سازی بسته ها استفاده میکنه و برای همینم خیلی کنده.  gzip بهترینشونه.
xz واقعا می‌تونه فشرده‌سازی بیشتری داشته باشه. هرچند رمان و منابع بیشتری مصرف می‌کنه.
ولی به نظرم zstd از همه قالب‌های فشرده‌‌سازی فعلی بهتره. با مشخص کردن سطح درست فشرده‌سازی، هم عملکردی مشابه xz می‌گیرید و هم سرعتی سریع‌تر از gzip

نقل‌قول
اگه میخوای بر روی فایل فشرده شده رمز بزاری یا اونو تیکه تیکه کنی از فرمت 7z استفاده کن. نمیتونی با gzip, xz یا bzip2 روی فایل های فشرده رمز بزاری یا اونارو تیکه تیکه کنی چون فرمتشون پشتیبانی نمیکنه.
برای رمزنگاری، دستور openssl و همینطور gpg وجود داره.
برای تکه تکه کردن و چسبوندن فایل‌ها به هم می‌تونید از ترکیب دستور dd و cat استفاده کنید.گزینه بهتری سراغ ندارم.

نقل‌قول
اگه میخوای از یک نرم افزار گرافیکی برای اینکارا استفاده کنی Engrampa عالیههههههه. باهاش میتونی به صورت گرافیکی فرمت های 7z(سون زد)، gz, xz bz2 را فشرده و استخراج کنی یا ببینی توشون چیه و بدون استخراج فایلشونو اجرا گنی.
این با gtk نوشته شده. اگه یه چیزی می‌خواهید که با qt نوشته شده باشه، ark هست.

حتما استفاده میکنم واقعا به همچین چیز هایی نیاز دارم

فقط در لحظه فشرده سازی و استخراج؟؟  منظورت کش سیستمه ؟؟ یا خوده سی پی یو بهش فشار میاد

خب میتونیم بهش NI صفر یا ۱۰- بدیم البته شاید عقلانی ولی شاید برای یک شخضی اولیوت مهم تری داشته باشه
متوجه نشدم منظورتون چیه.
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1402، 02:47 ب‌ظ توسط Dragon- »

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #18 : 12 امرداد 1402، 02:40 ب‌ظ »
نقل‌قول

متوجه نشدم منظورتون چیه.

درود.

فکر کنم منظور شما رو بنده خوب نفهمیدم؛ منظورتون از حافظه چیه؟؟ هارد،اس اس دی،cache ؟؟

اگر منظورتون سی پی یو باشه که بهش فشار میاد من میتونم به اون پروسه توان بیشتری بدم

اگر دقت کرده باشید وقتی از دستور  top استفاده میکنیم یک بخشی به نام  NI  وجود داره که از ۲۰ تا ۱۹- هست ( فکر کنم ۲۰- باشه ) که نشان دهنده میزان اهمیت اون پروسه هست  هرچقدر عدد  منفی تر باشد نشان دهنده پر اهمیت بودن آن موضوع است و هرچقدر مثبت تر باشد نشان دهنده اهمیت کمتر است.

منظور بنده اینه که من میتونم پروسه ایی که درحال فشرده سازی یا استخراج هست رو پر اهمیت تر بکنم که توان سی پی یو برای پردازش اون پروسه بیشتر بشه که پروسه زیاد  طول نکشه.

فکر کنم بنده منظورم رو بد انتقال کردم عذر میخوام
 :)

(‌دوستان پیشنهاد میکنید این کار رو بکنم؟؟‌ )
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 15 امرداد 1402، 12:30 ب‌ظ »
هرجا گفته می‌شه «حافظه» منظور رمه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #20 : 15 امرداد 1402، 02:24 ب‌ظ »
درستش حافظه ی موقته
برای مثال گوشی فلان مدل 128 g حافظه و 8 گیگ حافظه موقت
Its The legendery alireza138812

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 15 امرداد 1402، 08:30 ب‌ظ »
در رایانش چیزی به نام حافظهٔ موقت نداریم. حافظه داریم (memory)، ذخیره‌سازی داریم (storage) و انباره (cache)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #22 : 15 امرداد 1402، 11:44 ب‌ظ »
درستش حافظه ی موقته
برای مثال گوشی فلان مدل 128 g حافظه و 8 گیگ حافظه موقت
البته از دید شما هم بخوایم ببینیم اون حافظه دسترسی تصادفیه موقت کشه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #23 : 16 امرداد 1402، 04:24 ب‌ظ »
فکر کنم منظور شما رو بنده خوب نفهمیدم؛ منظورتون از حافظه چیه؟؟ هارد،اس اس دی،cache ؟؟
همون ram که بقیه گفتند.

نقل‌قول
اگر منظورتون سی پی یو باشه که بهش فشار میاد من میتونم به اون پروسه توان بیشتری بدم
شما که تعیین نمی‌کنید چقدر از توان پردازشی سیستم به اون تخصیص پیدا کنه. سیستم‌عامل اینکار رو انجام میده.
به طور پیش‌فرض در این شرایط همه توان پردازشی باقی‌ مونده به اینکار داده میشه.
البته می‌تونید با namespace مشخص کنید هر برنامه حداکثر چقدر می‌‌تونه از پردازنده استفاده کنه. معلومه چیزی که می‌تونید مشخص کیند؛ حتما از همه قدرت پردازنده کمتره.

نقل‌قول
اگر دقت کرده باشید وقتی از دستور  top استفاده میکنیم یک بخشی به نام  NI  وجود داره که از ۲۰ تا ۱۹- هست ( فکر کنم ۲۰- باشه ) که نشان دهنده میزان اهمیت اون پروسه هست  هرچقدر عدد  منفی تر باشد نشان دهنده پر اهمیت بودن آن موضوع است و هرچقدر مثبت تر باشد نشان دهنده اهمیت کمتر است.
اون الویت رو مشخص می‌کنه. از ۲۰- هست تا ۱۹.
معمولا برنامه‌هایی که تاخیر روی اونها اثر قابل توجهی داره عدد nice اونها منفی‌تر هست.
مثلا pulseaudio یا pipewire که برای پخش صدا به کار می‌رن عدد nice اونها ۱۱- هست.
این عدد اهمیت برنامه رو نشون نمیده. یکم پیچیده تره.

نقل‌قول
منظور بنده اینه که من میتونم پروسه ایی که درحال فشرده سازی یا استخراج هست رو پر اهمیت تر بکنم که توان سی پی یو برای پردازش اون پروسه بیشتر بشه که پروسه زیاد  طول نکشه.
بعیده اثر خاصی داشته باشه. بیشتر به خود پردازنده مربوطه.