یه مشکل دیگه جز تعصب که نمیخواید باور کنید! برخورد مدیرانه
برای مثال توی اون بحث گنو یا گنو/لینوکس طرف نظر خودش رو میگه بعد شما تیکه میندازید یا خیلی جاهای دیگه! و نظر شماست که تعصب به نرم افزار آزاد درسته به نظر من تعصب به نرم افزار ازاد اشتباهه! و این نظر منه کسی حق نداره بگه چرا نظر تو اینه! این انجمن متعلق به جامعه ی کاربری ایرانه و توسط اوبونتو میزبانی میشه
کاری به اینکه اوبونتو سیاستی مبنی بر اینکه این انجمن هارو مدیریت نکنه ندارم
حتی اگر بگید اوبونتو میزبان نمیکنه دوست دارم بدونم کی میزبانه؟
حالا شما میگید نرم افزار آزاد تعصبش درسته
این نظر شماست نمیتونید این نظر رو تحمیل کنید!
یه مورد دیگه سیاسی کردن انجمنه چرا باید برچسب مهسا امینی اون بالا باشه ؟ خب چرا آرمان علی وردی نباشه؟ همین کار دعوا و بحث سیاسی ایجاد میکنه که در انجمن بارها شده!
توی اینترنت بزنید معنی تعصب متوجه میشید!
خیلی وقتا ها مدیران منظورم شخص شماست آقای بهزادی شده که به طرف میگه تو "باید"
مثلا میگه "باید اسنپ رو پاک کنی"
باید اوبونتوی 22.04 که پشتیبانی میشه رو بروزرسانی کنی! خود اوبونتو پشتیبانی میکنه و یادمه یه زمانی یه دکمه گنده داشت برای اوبونتو lts یه دکمه کوچیک برای اوبونتو عادی بود اون بغل
امید وارم این تایید بشه! فقط انتقاد کردم!
و شما اقای nixoen
نقلقول از: جعفر فرقانلوژ در 10 امرداد 1402، 08:58 بظ
برپا ! پیس پیس ! پییس ! جعفر بلند شود
بله بله استاد ! درست میفرمایید صبر کنید یادداشت کنم .
اینجا باعث شدید زمانی که ما میتونیم روی توسعهٔ انجمن بذاریم و چندتا کار مفید کنیم رو روی اخطار فرستادن به شما و حذف پست و بعد جواب به اعتراض شما بذاریم. شما هم ناراضی میشید چون اخطار گرفتید. بعد هم میاید اینجا میگید کمی انتقادپذیر باشیم. ما رو گرفتید؟
جواب به من نبوده ولی این رو هم بگم که زیادی حساسید ! مثلا طرف حواسش نبوده و دوتا پست پشت سر هم فرستاده و باتوجه به یک سری مشکلات (برای مثال بعد از ارسال میره توی انجمن ها بصورت پیش فرض و بک میزنه و جواب خودش رو نمیبینه!)
طرف دوتا پشت سر هم میزنه! من خودم روحمم خبر نداشت دوتا ارسال بود و محدود شدم!