سوالا رو از آخر به اول میرم.
و آخری هم اینکه میشه من پاپ او اس رو نصب کنم و همون /home دبیان رو اختصاص بدم بهش ؟ ( منظورم اینه که هم دبیان و هم پاپ او اس از یک پارتیشن هوم استفاده کنن )
بله میشه هر دو از یک home/ استفاده کنن . ولی اینکه بخوای از فایل ها و شخصی سازی های کاربر دبیانت در پاپ او اس هم استفاده کنی بستگی داره. مثلا اگه بخوای از فایل ها و تنظیمات کاربر حسن دبیان در پاپ او اس هم استفاده کنی باید یک کاربر دیگه در پاپ او اس با نام حسن و همون gid و uid بسازی. ولی این ممکنه برایت مشکل ایجاد کنه چون توزیع های مختلف، پیکربندی و نسخه های مختلفی از نرم افزار هارو دارن و ممکنه اینا باهم تداخل داشته باشن و کلا کار ناپایدار و کثیف کننده ای هست. اگه میخوای باهم تداخل نداشته باشن باید از دوتا کاربر جدا در توزیع هات استفاده کنی که باز میتونی از یک home/ استفاده کنی
دو هم اینکه اصلا ارزشش داره ؟ که بخوام بیخیال دبیان شم و پاپ او اس نصب کنم ؟
بستگی به نیازت داره ولی مطلقا خیر
من اگر بعد از نصب پاپ او اس بلافاصله فلت پک رو راه اندازی و نصب کنم, آیا برنامه های نصب شده از فلت هاب دست نخورده و سالم میمونن ؟ ( یعنی لانچ میشن ؟ قابل استفاده هستن ؟ )
اگه نام، gid و uid کابرت در پاپ او اس و دبیان یکی باشه آره
حقیقتا دروغ چرا, من دنبال دردسرم کلا, با آرامش و راحتی رابطه خوبی ندارم برا همین میخوام توزیع های دیگه رو امتحان کنم
خب پس وسط این تجربه ها یه پشتیبانی از فایل های مهمت حتما داشته باش