سلام
من یکم سبک و سنگین کردن و با کمک یکی از دوستان پلاس رو نصب کردم.برای همین اومدم تنظیمش کنم. اما برای تنظیم کردن انواعی از مشکلات بر سر من سرازیر شد که با کمک دوست عزیزم united kingdom اون هارو حل کردم:
۱: نبود اینترنت! ( واقعا با خاک یکسان شدم!!)
۲:نبود فارسی !
------------------------------------------------------------------
اما مشکلاتی بدتر و سرسام آور تر هم وجود داره:
۱:نمیتونم هیچی رو تنظیم کنم و فکر کنم بخاطره فیلترینگ باشه !
۲:باگ شدن بلوتوث( قطع و و وصلی سریغ و پشت سر هم )
۳:اتفاقاتی دیگر خارح از میزکار بنده مثل کار نکردن وی پی ان و ...
۱:
من هیچی رو نمیتونم نصب کنم چون برای من هیچی بالا نمیاد ( از این ویدیو شروع به تنظیم کرد
https://youtu.be/nmQn-JRwlo0?si=I-hTrq2hY0U67yo8
)
حس میکنم فیلتره چون نمیتونم استایل یا تم های خودم رو نصب کنم ( از طریق خود کی دی ایی میرم سراغ بسته ها و استایل ها و سرچ میکنم )
حتی رفتم پروتون وی پی ان رو نص کردم که اون هم منو نا امید کرد چون کامل نتونستم نصبش کنم و الان دست به دامن مرورگر تور شدم!!و تور هم لانچرش برام نصب نمیشه!!!(خب واضحه فیلتره)خیلی دارم سعی میکنم که بتونم استایل و بسته های موردنظر رو نصب کنم اما نا امید شدم؛باید چیکار کنم؟؟؟
۲:این مشکل در گنوم بود اما در کی دی ایی شدت گرفت به این صورت که بعد از وصل شدن هدست بلوتوثی به سیستم صدای بد، نویز و قطعی و وصلی شدید داشت و باید یک بار هدست رو قطع و وصل کنم تا کار کنه، هرچند گاهب اوقات هم بدون مشکل در گنوم کار میکرد ؟ اما در کی دی ایی این مشکل شدت گرفته!
۳:دکمه PrtSc کیبورد کار نمیکنه ( در کی دی ایی ) و به همین دلیل نمیتونم اسکرین شات بگیرم این داره کلافم میکنه!!!!
نیار به کمک شما دارم دوستان اگر اینطوری پیش بره مجبورم کی دی ایی رو حذف کمک چون دارم زده میشم و مثل این میمونه که در یک کشور بدون فیلترینگ به دنیا اومده باشی اما حق نداری از هیچ نرم افزاری یا .... استفاده کنی ( یه همچین چیزی )