انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1890 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza_4247

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل در نصب اوبونتو
« : 15 مهر 1389، 02:12 ب‌ظ »
با سلام
جدیدترن ورژن اوبونتو رو از سایت دیروز دانلود کردم و آنرا روی یک CD رایت کردم . فایل wubi.exe داخل cd را اجرا کردم . برنامه wubi از من محل نصب برنامه و تنظیمات دیگر را خواست . محل نصب را درایو C انتخاب کردم . در مرحله بعد از من خواسته شد تا سیستم را ریست کنم . بعد از ریست در منوی انتخاب سیستم عامل ، ubuntu هم نمایش داده شد . با انتخاب ubuntu برای ادامه مرحله نصب وارد اینترفیس مربوطه شدم . بعد از تنظیم خودکار تاریخ و زمان در همان اوایل مراحل نصب یک پیغام نمایش داده شد و عملا دیگر ادامه نصب ممکن نبود . این پیغام این بود :
" no root file system is defined please correct this from the partitioning menu "

سیستم فعلی : ویندوز ویستا
مقدار فضای آزاد در درایو مورد نظر جهت نصب : 40 گیگ

مشکل از کجاست ؟
با تشکر

آفلاین bonyad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
  • این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست
پاسخ به: مشکل در نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 15 مهر 1389، 02:36 ب‌ظ »
خوب برو یه بار دیگه پارتیشن بهش بده بعد یوزر پس رو هم بهش بده . اگه نشد یه درایو دیگه بهش بده .
به خوبی ها نمی رسید مگر اینکه از خوشی هایتان بگذرید.

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • برنامه نویسی برای موبایل
« پاسخ #2 : 15 مهر 1389، 05:26 ب‌ظ »
یادمه اون زمانیکه میخواستم بار اول ابونتو نصب کنم همین مشکل رو داشتم. البته من 2 ساعت پاش نشستم اونم هی هیچی نمیریخت  :D آخرش لپ تاپ رو ریست کردم حالشو گرفتم  :D

راه حل اینکه نصب ابونتو رو از داخل ویندوز اجرا نکن مثله ویندوز CD یت رو بزار تو درایو کامپیوتر رو ری استارت کن بزار با CD بوت شه بعد خودش میریزه.

انشالله این دیگه مشکلت رو حل میکنه.

آفلاین diho

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #3 : 16 مهر 1389، 01:32 ق‌ظ »
سلام خسته نباشید منم یه مشکل ت نصب اوبونتو دارم وقتی ابونتو رو نصب می کنم چه به کمک wubi  یا نصب از تو سی دی ،وقتی میخواد اوبونتو بالا بیاد یه عکس قاطی و در هم ریخته از محیط ویندوز سون خوم میندازه تو مانیتور و گیر میکنه!
سی دی رو چک کردم هیچ اروری نداره
لطفا راهنمایی کنید مشکل کجای کاره!؟؟
مرسی

آفلاین reza_4247

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #4 : 16 مهر 1389، 01:44 ب‌ظ »
یادمه اون زمانیکه میخواستم بار اول ابونتو نصب کنم همین مشکل رو داشتم. البته من 2 ساعت پاش نشستم اونم هی هیچی نمیریخت  :D آخرش لپ تاپ رو ریست کردم حالشو گرفتم  :D

راه حل اینکه نصب ابونتو رو از داخل ویندوز اجرا نکن مثله ویندوز CD یت رو بزار تو درایو کامپیوتر رو ری استارت کن بزار با CD بوت شه بعد خودش میریزه.

انشالله این دیگه مشکلت رو حل میکنه.
با تشکر . آخه می ترسم ویندوزم بپره و تو بوت دچار مشکل بشم . آخه خیلی شنیدم که بعد از نصب لینوکس به روش بوت کردن از cd ممکنه ویندوز بالا نیاد .