انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کار نکردن کیبورد در ترمینال برای وارد کردن پسورد  (دفعات بازدید: 16370 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • برنامه نویسی برای موبایل
سلام دوستان،

من یه مشکل دارم و اون اینکه کیبورد من تو ترمینال، نمیدونم چرا نصفه نیمه کار میکنه. یعنی اینکه، میخوام یه فایل JDK با پسوند bin. رو نصب کنم. برای اینکار میزنم تو ترمینال:

sudo chmod +x jdk.bin

تا اینجا کیبورد مشکل نداره و من دستور رو وارد کردم. بعد که اینتر میزنم میگه پسورد بده، اینجا دیگه کیبورد کار نمیکنه و هرچی دکمه هاشو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیافته. البته فقط تو ترمینال اینطوریه وگرنه بیرون ترمینال کار میکنه. هیچ چوری میشه روند نصب رو بدون وارد کردن پسورد انجام داد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
سوال کاملا تخصصی پرسیدی دوست من!!!
دیدی وقتی میخوای تو سایت ها پسورد بدی که وارد شی  پسورد ستاره دار میشه و معلوم نیست چی میشه؟؟؟
خوب آره دیدی دیگه!
وقتی هم میخوای توی ترمینال پسورد وارد کنی نشون داده نمیشه !!!
هرچیزی که اون لحظه انجام بدی میشه فقط نمی بینی
شما پسورد رو وارد کن و اینتر!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
 :D :D :D

نه دیگه دوست من اینطوری نشد دیگه!!!  :o اینو دیگه هر کسی که 2-3 روز با کامپیوتر کار کرده باشه میدونه  :o

منظورم رو شاید درست بیان نکردم. ببین منظورم این بود که اصلاً چیزی تایپ نمیشه. یعنی هیچ کاراکتری (از جمله ستاره) روی ترمینال نمایش داده نمیشه. فقط هی اون خط چشمک زن رو نشون میده. اینتر هم که میزنم میره به سطر بعد دوباره میگه پسورد بده. از اونجاییکه هیچی نمیشه دیگه نوشت مجبور میشم ترمینال رو ببندم.

نمیدونم چرا فقط برای پسورد کیبورد کار نمیکنه  ](*,) ](*,) ](*,) وگر نه تو خود لینوکس مشکلی با تایپ ندارم. اینم بگم موقع ورود به ابونتو هم که پسورد میخواد بازم کار نمیگنه. اونجا رو از کیبورد مجازی استفاده میکنم وارد میشم و بعدش تو محیط دیگه مشکلی ندارم.

چیزه خاصی به نظرتون میرسه؟

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
:D :D :D

نه دیگه دوست من اینطوری نشد دیگه!!!  :o اینو دیگه هر کسی که 2-3 روز با کامپیوتر کار کرده باشه میدونه  :o

منظورم رو شاید درست بیان نکردم. ببین منظورم این بود که اصلاً چیزی تایپ نمیشه. یعنی هیچ کاراکتری (از جمله ستاره) روی ترمینال نمایش داده نمیشه. فقط هی اون خط چشمک زن رو نشون میده. اینتر هم که میزنم میره به سطر بعد دوباره میگه پسورد بده. از اونجاییکه هیچی نمیشه دیگه نوشت مجبور میشم ترمینال رو ببندم.

نمیدونم چرا فقط برای پسورد کیبورد کار نمیکنه  ](*,) ](*,) ](*,) وگر نه تو خود لینوکس مشکلی با تایپ ندارم. اینم بگم موقع ورود به ابونتو هم که پسورد میخواد بازم کار نمیگنه. اونجا رو از کیبورد مجازی استفاده میکنم وارد میشم و بعدش تو محیط دیگه مشکلی ندارم.

چیزه خاصی به نظرتون میرسه؟
دوست عزیز شما منظور علیرضا رو درست متوجه نشدید. شما پسورد رو وارد کن. درسته چیزی نمایش نمیده ولی وارد میشه!
وارد کن و اینتر بزن. ;D

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *

[/quote]
دوست عزیز شما منظور علیرضا رو درست متوجه نشدید. شما پسورد رو وارد کن. درسته چیزی نمایش نمیده ولی وارد میشه!
وارد کن و اینتر بزن. ;D
[/quote]

لطفاً به این عکس دقت کنید. بعد از اینکه پسورد رو تایپ میکنم و چیزی مشاهده نمیشه میگه کامند رو نمیشناسه

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769

نقل‌قول
وارد کن و اینتر بزن. ;D

لطفاً به این عکس دقت کنید. بعد از اینکه پسورد رو تایپ میکنم و چیزی مشاهده نمیشه میگه کامند رو نمیشناسه

chmod :) نه chmode

یکم دقت بیشتری بکنید :)
پسورد رو هم از شما قبول کرده که دستور رو چک کرده
می توونید یک بار هم پسورد رو اشتباه بزنید ببینید که می فهمه اشتباهه ;D
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1389، 07:15 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
هه هه!
داشتم پست میدادم کرگدن زودتر داد!!!
بابا chmod !!!
بعدش هم خروجی دستور خودش بهت میگه چنین دستوری اشتباهه !!!

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
دقیقا همینطوره ، یعنی برای هرکسی که اوبونتو نصب میکنه همینطوره . پسورد را که وارد میکنید انگار هیچی وارد نمیشه یا تایپ نمیشه .
مشکلی نیست. شما پسورد را بزنید و بعد Enter .

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
درسته chmod  ;D
شما این کار رو میتونید به صورت گرافیکی هم انجام بدید.
روی فایل مورد نظر کلیک راست کن و به مسیر زیر برو
Properties>> Permissions
و گزینه ی Allow executing file as program رو تیک بزن :)
در آخر هم روی فایل دبل کلیک کن
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1389، 07:21 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
ممنونم از راهنمایی همه دوستان.

آقا شکست رو پذیرفتم و جنگ مغلوبه شد  :D (شوخی!)

پس سئوالی که مطرح میشه اینه که پس این JDK الان نصب شد؟ پس چرا چیزی نشون نداد برای نصبش؟
من میخواستم نت بینز رو روسیستمم بریزم که میگه احتیاج به JDK داره. بعد از نصب هم که میخوام این فایل sh. رو نصب کنم میگه رو سیستمت JVM نداری و آدرس این JDK رو میده.

بنظرتون مشکل از چیه؟

ببخشید انقد شوت بازی دارم در میارم  :oops:

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
اگه منظورتون از jdk جاوا هست که تو مخازن هست و از طریق synaptic یا ubuntu software center به راحتی نصب میشه

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
راستش چیزه بدردبخوری پیدا نکردم. حتی jamvm رو هم از توش نصب کردم ولی بازم که میخوام Netbeans رو نصب کنم میگه JVM نداری.  ](*,)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
راستش چیزه بدردبخوری پیدا نکردم. حتی jamvm رو هم از توش نصب کردم ولی بازم که میخوام Netbeans رو نصب کنم میگه JVM نداری.  ](*,)
باز هم اگه منظورتون Netbeans IDE 6.8 هست توی مخازن وجود داره. فقط کافیه software center رو باز کنید و از قسمت بالا کلمه ی netbeans رو سرچ کنید. البته اگه منظورتون همینه!
از طریق synaptic هم به راحتی میشه.
یا در ترمینال بزنید:
sudo apt-get install netbeansبا این روش ها همه ی وابستگی ها هم نصب میشوند و نیاز به نصب دستی ندارید
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1389، 09:14 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
منم یه چیزی به فرموده های استاد m0si اضافه کنم که‌...
بعد از نصب netbeans تمام بسته های مورد نیاز نصب نمی شن و تقربا netbeans  لخت و خالی  وجود داره و شما باید از طریق بخش پلاگین ها که توی خود نت بینز هست اقدام به نصب پلاگین ها بکنی..!

آفلاین hesamy2004

• Newbie
  • *
ممنونم از همه شما دوستان عزیز که حسابی کمکم کردید. کارم خیلی راه افتاد و نت بینز رو نصب کردم.

البته نت بینزی که تو مخزن هست نسخه قدیمیه و ورژن جدیدش 6.9.1 هست که میخواستم اون رو نصب کنم و البته با راهنمایی های شما عزیزان نصب شد.

ممنون از همتون