"دوست عزیز من تو دوران پهلوی نبودم ولی به استناد به ویدیو ها و مدارکی که از اون دوران هستش و مدارکی که الان میبینم اون دوران بهشتی بوده برای مردم ما "
خوب یکم از والدینتون و ریش سفید فامیل بپرسید حساب کار میاد دستتون! اگر اون موقع وضع مردم خوب بود چرا 90% مردم متحد شدند و انقلاب کردند؟
میشه سند این ۹۰ ٪ رو ارائه بدی (فقط شعار نده تو این ۴۴ سال زیاد شعار شنیدیم)
ما صنعت اتمی برای برق و سرطان میخواستیم که در هردو موفق شدیم
چرا دست آورد هارو نادیده میگیرید؟
چراعوامفریبی میکنی مثل رجال سیاسی تون میتونی نیروگاه هستهای بوشهر تابحال چه هزینه ی برای ملت داشته مالیش منابع روسی این رقم را ده میلیارد دلار اعلام کردند ، میفهمی یعنی چی؟ هزینه های دیگه اش بماند
رفراندوم برگذار نشد 44 سال پیش! مردم خودشون با زور شاه بی کیافت رو انداختن بیرون!
خمینی در سخنرانی بهشت زهرا می گوید که به فرض پدران ما در مورد سرنوشت شان تصمیم گرفتند. ما قبول نداریم (پس اون رفراندوم سال پنجاه و هفت به درد ما نمیخوره به درد همون شورشهای پنجاه و هفت میخوره)
اینهم بازی که مردم رو فریب دادن
وعدههای خمینی زیر درخت سیب در نوفل لوشاتو فرانسه
روزنامه اطلاعات ۹ روز پیش از آمدن خمینی از پاریس به تهران، در ۳ بهمن سال ۵۷ مصاحبهای با خمینی انجام داد. خمینی در این مصاحبه برای نخستینبار طرح خود را برای حکومت آینده، تشریح کرد.
او در پاسخ به این سوال که وضعیت اقلیتهای مذهبی در ایران آینده چگونه خواهد بود، گفت: اقلیتهای مذهبی در اسلام احترام دارند و آنها هم مثل سایر اقشار ملت با رفاه در آنجا زندگی خواهند کرد و هیچ گرفتاری برای آنها نخواهد بود.
خمینی نظر خود درباره حقوق زنان در مصاحبه با راسلگر در آبانماه ۵۷ چنین بیان کرده است: زنها در حكومت اسلامی آزادند. حقوق آنان مثل حقوق مردهاست.
خمینی در سخنرانی خود به تاریخ ۵ آبان ۵۷ در پاریس در خصوص آزادی بیان گفت: اولین چیزی که برای انسان هست، آزادی بیان است.
او در ۱۷ آبان سال ۵۷ در مصاحبه با خبرنگاران، نظراتش درباره اقلیتهای مذهبی مطرح کرد: «تمام اقلیتهای مذهبی در حکومت اسلامی میتوانند به کلیه فرائض مذهبی خود آزادانه عمل نمایند و حکومت اسلامی موظف است از حقوق آنها به بهترین وجه دفاع کند.
خمینی در تاریخ ۱۱ آبان ۵۷ در خصوص آزادی مطبوعات به روزنامه پائزهسرای ایتالیا گفت: مطبوعات در نشر همهی حقایق و واقعیات آزادند.
او همیچنین در ۱۲ آبانماه ۵۷، میزان آزاد بودن مردم را اینچنین به خبرنگاران معرفی کرده بود: ما حکومتی را میخواهیم که برای اینکه یک دسته میگویند مرگ بر فلان کس، آنها را نکشند.» چند روز بعد در در ۱۶ آبان به روزنامه هلندی دی ولکرانت گفت: در جمهوری اسلامی کمونیستها نیز در بیان عقاید خود آزادند
خمینی در مصاحبهای که تلویزیون آلمانی زبان سوئیس در تاریخ ۱۴ آبان با او در پاریس انجام داد گفت: رژيم ايران به يک نظام دموکراسیای تبديل خواهد شد که موجب ثبات منطقه میگردد
خمینی در ۱۷ آبان همان سال در جمع خبرنگاران پا را فراتر نهاده و میگوید: در حکومت اسلامی اگر کسی از شخص اول مملکت شکایتی داشته باشد، پیش قاضی میرود و قاضی او را احضار میکند و او هم حاضر میشود
وی در حالیکه در تاریخ اول بهمن ۵۷ به خبرنگار رویترز گفته بود که حکومت اسلامی ما اساس کار خود را بر بحث و مبارزه با هر نوع سانسور میگذارد. در اول بهمن همان سال در مصاحبه با خبرنگاران گفت: ما یک حاکمی میخواهیم که توی مسجد وقتی آمد نشست، مردم بیایند دورش بنشینند و با او صحبت کنند و اشکالهایشان را بگویند؛ نه اینکه از سایه او هم بترسند.
در تاریخ ۱۳ آبان سال ۵۷ خمینی به خبرنگار خبرگزاری فرانسه گفت: دولت استبدادی را نمیتوان حکومت اسلامی خواند … رژیم اسلامی با استبداد جمع نمی شود.
او در ۱۴ آبان به خبرگزاری رویترز درباره نقش روحانیت در حکومت گفت: علما خود حكومت نخواهند كرد؛ آنان ناظر و هادی مجریان امور میباشند. این حكومت در همه مراتب خود متكی به آرای مردم و تحت نظارت و ارزیابی و انتقاد عمومی خواهد بود.
خمینی بعدها در سخنرانی ۱۸ دی خود تاکید کرد که من و سایر روحانیون، در حکومت پستی را اشغال نمیکنیم. و در سخنرانی ۲۶ دی ۵۷ خود نیز گفت: من چنين چيزي نگفتهام كه روحانيون متكفل حكومت خواهند شد؛ روحانيون شغلشان چيز ديگري است.
روز ۱۲ بهمن سال ۵۷ خمینی وارد تهران شد. او دقایقی پیشتر در هواپیما در پاسخ به این سوال خبرنگار خارجی که چه احساسی در بازگشت به ایران داری، گفت: هیچ! قطبزاده که مترجم وی بود، بهتزده آن را تکرار کرد و برای خبرنگار ترجمه نمود.
خمینی از فرودگاه به بهشت زهرا رفت. او با اعلام اینکه سرنوشت هر ملتی به دست خودش است. به مردم نوید داد که دلخوش به این مقدار نباشید که فقط مسکن میسازیم؛ آب و برق را مجانی میکنیم، اتوبوس را مجانی میکنیم. دلخوش به این مقدار نباشید. ما علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشد، زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد.
قبل از این نیز روزنامه کیهان این صحبتهای خمینی که گفته بود من پول نفت را سر سفره مردم میآورم. همه خانوادهها باید حقوقی به اسم حق نفت ماهیانه دریافت کنند. را در شماره ۷ بهمن ۵۷ خود به چاپ رسانده بود.
سخنان خمینی در روزنامه کیهان ۱۹ بهمن ۵۷: خانه نخرید؛ همه را صاحب خانه میکنیم… حقوق ملت کرد به خود آنها واگذار میشود…حذف بهره بانکی قطعی است ما بهره بانکی را بر میداریم
روزنامه کیهان در ۳ بهمن ۵۷ به نقل از خمینی نوشت که در حکومت اسلامی دیکتاتوری وجود ندارد. همین روزنامه در تاریخ ۲ بهمن ۵۷ از قول خمینی نوشته بود: رئیس جمهور یا رهبر کشور نخواهم شد.» وی در ۹ دی همان سال هم گفته بود که روحانیون نباید رئیس جمهور شوند.
پیش از این، در تاریخ ۲۶ دیماه، خمینی گفته بود: همه احزاب در ابراز عقیده آزاد هستند، مارکسیتها در ابراز عقیده آزاد هستند. ما زندان سیاسی نخواهیم ساخت.
آنچه ذکر شد، بخش هایی از وعدههای خمینی به مردم ایران، پیش از به قدرت رسیدن بود؛ وعدههایی که پس از سرنگونی شاه، در گذر زمان به سرعت دگرگون شدند و رنگ باختند.