سلام و عرض ادب
خوب از اونجایی که من خیلی به سیستم عامل گنولینوکس علاقه دارم
گفتم سعی کنم درحد توان یه اثر مثبتی هم داشته باشم و بتونم یه برنامه برای این سیستم عامل توسعه بدم
دانش من در برنامه نویسی خیلی زیاد نیست شاید در متوسط رو به پایین و تاحدی جاوااسکریپت یاد گرفتم
برای توسعه نرم افزار لینوکسی خوب ویدیو آموزشی توی اینترنت خیلی کم هست و همشون هم به زبان انگلیسی هستن
من میخواستم با رابط کاربری گنوم برای لینوکس برنامه بنویسم
اما سازوکاری که گنوم گذاشته یعنی استفاده از برنامه Builder خودش یه چالش خیلی بزرگه . متاسفانه احساس میکنم محیط توسعه خیلی خشکی و اصلا درحد Vscode نیست . برای رابط کاربری باید از فرمت xml استفاده کنیم که واقعا عذاب آوره . البته جدیدا گفتن یه چیزی آوردن به نام blueprint که واقعا خیلی خوبه اما بصورت پیشفرض روی builder نیست و من نمیدونم چطوری باید اضافه اش کنم
برای کدنویسی هم سرعت کدنویسی خیلی پایینی دارم چون مثلا توی vscode من دوتا حرف روی تایپ میکردم و یه اینتر میزدم ادامه کد هم تایپ میشد و خوب سرعت خیلی میرفت بالا . اما توی builder اینطور نیست باید هر کلمه رو حرف به حرف شروع کنی به تایپ کردن
الان سوالی که ازتون دارم اینه که بنظرتون برای توسعه برنامه برای لینوکس از چه راهی برم بهتره ؟ و اینکه راحت تر و سریعتر میشه برنامه نوشت و آموزش ویدیویی هم اگر بهم معرفی کنید خیلی خوب میشه.
من قصد دارم به یاری خدا یه سری برنامه های ساده و کاربردی برای لینوکس توسعه بدم و در نهایت اونهارو در قالب فلت پک و اسنپ منتشر کنم
لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید، راهنماییم کنید
سپاس