انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست: نرم افزاری جایگزین برای Noki ovi  (دفعات بازدید: 1081 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
در ubuntu software center گزینه های نسبتا زیادی پیدا شد برای کار با موبایل حالا دوستانی که از این برنامه ها استفاده کرده اند کدوم یکی و پیشنهاد میدهند ؟

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
من بعنوان یه کاربر عادی که حرفه‌ای نیستم نتونستم با هیچکدومشون کار کنم بعداز آزاد شدن سورس سیمبیان امیدوار بودم این مشکل برطرف بشه ولی ظاهرن با وجود آندرویید دیگه کسی به سیمبیان اهمیتی نمیده. حتا سعی کردم پی سی سوییت یا او وی آی سوییت رو با واین نصب کنم ولی باز هم موفق نشدم. فعلن که باید برای آپدیت کردن و بک آپ گرفتن از موبایل با از ویندوز استفاده کنم
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1389، 10:06 ب‌ظ توسط رضا مظاهری »
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
من که بعنوان یه کاربر عادی که حرفه‌ای نیستم نتونستم با هیچکدومشون کار کنم بعداز آزاد شدن سورس سیمبیان امیدوار بودم این مشکل برطرف بشه ولی ظاهرن با وجود آندرویید دیگه کسی به سیمبیان اهمیتی نمیده. حتا سعی کردم پی سی سوییت یا او وی آی سوییت رو با واین نصب کنم ولی باز هم موفق نشدم. فعلن که باید برای آپدیت کردن و بک آپ گرفتن از موبایل با از ویندوز استفاده کنم

اینجاست که میگم:«شبها زیر سایه منت ویندوز زنده ام» 

به این لینک یه سری بزن شاید بدردت بخوره
http://deltashop.wordpress.com/2010/09/02/nokuntu-%DB%8C%DA%A9-pc-suite-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7/

دستت درد نکنه. دارم نصبش میکنم. البته الان امکان امتحانش و ندارم ولی نتیجه رو در اینجا منعکس خواهم کرد

ولی اصلا حواسم نبود وگرنه نوکیا برنمیداشتم و میرفتم سراغ اندرویدی ها :( 

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
http://deltashop.wordpress.com/2010/09/02/nokuntu-%DB%8C%DA%A9-pc-suite-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7/
والا من که موفق نشدم درست و حسابی از این نرم افزار استفاده کنم . برای بکاپ گیری میگه سرعتش پایینه طول میکشه ولی بعد از چندین ساعت هم تموم نشد .

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)
متاسفانه یکی از مشکلات نرم‌افزارهای آزاد در این زمینه هست و واقعا نرم‌افزار مناسبی در این زمینه هنوز وجود نداره. من که تاحالا حتی نتوستم مخاطبینم رو ببینم چه برسه به فرستادن پیام و ... البته برای پشتیبان گیری و استفاده از GPRS راه‌هایی وجود داره(حداقل برای نوکیا)...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *

فقط برای پشتیبان گرفتن یا همون backup گیری جواب داد و برای بقیه کارها به جایی نرسیدم