میدونستید که کمک کردن فقط اهدای پول محسوب نمیشه؟؟ حمایت از بازی سازنده یک کمک بزرگه هر ساعت بالغ بر چندین هزار دلار آیتم از گیم های رایگان خریداری میشه! درضمن مگه گفتم که یه بازی ساز بیاریم ؟؟؟؟!
در هر صورت آخرش بازیساز باید به پول برسه و تا وقتی افرادی مثل شما که بازی میکنند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پول پرداخت نکنند، بازار مناسبی برای اونها نیستید.
خیلی دوست دارم بدونم که داریم درمورد کدوم استودیو ها حرف میزنیم؟ خداروشکر یه بخشی داریم به نام قرارداد های پلتفرمی که صاحب استودیو میتونه با در اختیار قراردادن بازیش در پلتفرم موردنظر بازی خودش رو انتشار بده که این تویه گنو/لینوکس قفله.
و اینکه نمیخواید منظور من رو بفهمید. استودیو های بزرگ بازی سازی نیاز به کمک های مالی من یا شمااحتیاج ندارند فقط نیاز به حمایت های ما و خرید های درون برنامه ایی ما دارند.نمیدونم کجاش سخته که!
کی خواست بازی تولید کنه؟ واقعا فهم و درکش زیاد سخت نیست
فقط دارم میگم مثلا اگر یک بازی معروفی به نام x هست و استودیو تولید کننده اون y هست؛ کاری کنیم که اون y بازی خودش رو به پلتفرم مورد نظر ما انتقال بده نه اینکه یه شرکتی به نام z بیاید و کاملا اون کپی پیست کنه و در پلتفرم مورد نظر انتقال بده!!! این تخلفه محضه.