انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توزیع سبک و سریع (حل شد )  (دفعات بازدید: 1114 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 353
  • Just GNOME
توزیع سبک و سریع (حل شد )
« : 07 اسفند 1402، 05:23 ب‌ظ »
درود و وقتتون بخیر

من تابستون دبیان نصب کردم که واقعا هم موقع نصب و هم بعد از نصب مشکلات زیادی داشت که واقعا خستم کرد. به شدت کند بود ( حتی نسبت به ویندوز جاسوس افزار ) و خیلی مشکلات دیگه ، بعدش تصمیم که پاپ او اس نصب کنم که بازم هم وضعیت همون بود ولی بدتر ، یک دفعه وسط کار مهم هنگ میکرد ، کند بود و منسوخ

خلاصه که گفتم بیخیال امنیت و ویندوز نصب کردم و چیزی که خیلی متعجبم کرد این بود که توزیع های گنو سرعت بوت کندی داشتن ولی عملکرد کلی قابل قبول بود ولی ویندوز برعکس بود ، سرعت بوت واقعا بالا ولی عملکرد ضعیف

تهش تصمیم گرفتم کروم او اس فلکس نصب کنم. فعلا که واقعا راضیم ازش. هم سرعت خوبی داره ، هم بوت سریع داره و هم واقعا عاشق هماهنگیش با اکوسیستم گوگلم ، از رابط کاربریش هم واقعا خوشم میاد. و نکته ای واقعا برام مهمه اینه که اذیت نداشت ، نصبش واقعا ساده بود تا الان هم هیچ مشکل فنی ای باهاش نداشتم. ( البته اینم بگم که ۹۹ درصد کار هامو با کانتینر لینوکسش انجام میدم )

فقط ۳ تا مشکل کوچک اذیتم میکنن
۱.شخصی سازی خیلی کمی داره
۲.متن باز و آزاد نیست ( فکر کنم البته )
۳.عملکرد ضعیف در گیم و کارهای نیازمند قدرت گرافیکی ( البته که فعلا براش یه تاپیک باز کردم و امیدوارم حل بشه )

حالا من دنبال توزیع ای میگردم که اینارو به ترتیب داشته باشه
۱.سرعت هم موقع بود هم موقع استفاده عادی از سیستم
۲.عملکرد قوی ( performance )
۳.نصب و استفاده ساده و بی دردسر
۴.آزادی و شخصی سازی

ببخشید میدونم که خیلی تقاضای پیچیده ایه ولی ممنون میشم کمکم کنید
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1402، 09:44 ق‌ظ توسط ojaghiradin87 »
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • Just GNOME
پاسخ : توزیع سبک و سریع
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1402، 05:33 ب‌ظ »
در اصل خلاصش رو بخواید : من دنبال کروم او اس آزاد میگردم  :D
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1402، 05:33 ب‌ظ »
اگه سیستم‌عامل کروم برات خوب بوده، جنتو باید عالی باشه برات.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آوید!

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
« پاسخ #3 : 07 اسفند 1402، 05:45 ب‌ظ »
یه بار آرچ و گنومو بیازمای.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #4 : 07 اسفند 1402، 06:27 ب‌ظ »
یه بار پی‌آرچ لینوکس نصب کنی عاشقش میشی:)
یه گروه تو تلگرام داره. چهار تا میزکار گنوم و XFCE و سینامون و پلاسما هم داره و به سلیقه همه احترام گذاشته.برای انویدیا هم توی ویکیش راهنمایی نوشته. فقط قبل نصب پیام تو کانالش رو ببین که یه وقت تو ایزو هاش مشکلی نباشه و ...
اینم سایتش
https://parchlinux.com/
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1402، 07:48 ب‌ظ توسط thmkhtry »

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • Just GNOME
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1402، 07:30 ب‌ظ »
جنتو رو چه میزکاری براش پیشنهاد میدید ؟

و اینکه حقیقتش حس میکنم گنوم یکم از بهینه و سبک بودن دراومده حتی با اینکه خودم طرفدار گنوم هستم به نظرم زیاد مناسب من نیست , شاید هم مشکل از توزیع هایی بوده که تا الان استفاده میکردم

به نظرتون ارزش تغییر توزیع داره ؟ چون من که به هر حال قراره از سرویس های گوگل استفاده کنم حتی با بقیه توزیع ها
شاید این مشکل گرافیک کروم او اس حل شه توزیع ام رو تغییر ندم
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #6 : 07 اسفند 1402، 08:12 ب‌ظ »
در اصل خلاصش رو بخواید : من دنبال کروم او اس آزاد میگردم  :D
چه‌قدر مسیرت مثل منه!

openfyde رو بریز، خودم یه هفتس که دارمش و عالیه.... تازه نرم‌افزارهای اندروید روش نصب می‌شه و از هوش‌مصنوعیش می‌تونی استفاده کنی.
از اینجا بگیر و با ونتوی بوتش کن:
https://github.com/openFyde/overlay-amd64-openfyde/releases/tag/r114-r4

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #7 : 07 اسفند 1402، 09:10 ب‌ظ »
اگه سیستم‌عامل کروم برات خوب بوده، جنتو باید عالی باشه برات.

سلام جناب بهزادی طبق این حرفی که زدید رفتم جنتو رو دانلود کردم، رخیتم روی فلش،  با اینکه میزکار پیش فرضش kde هست ولی سرعت بوت خیلی خوبی داشت و خیلی روون بود با اینکه روی سیستم من میزکار های سنگین تر از xfce مثل mate و cinnamon و بالاتر معمولا روی سیستم من خیلی روون بالا نمیان و معمولا لگ دارن .

حالا موندم جنتو رو نصب کنم باز همین بهره وری رو دارم یا اینکه صرفا روی فلش اینطوریه
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #8 : 07 اسفند 1402، 09:36 ب‌ظ »
لطفا اگر کسی اطلاعی درباره جنتو داره ممنون میشم توضیح بدید دربارش،  و اینکه اگر منبع فارسی برای کسب اطلاع بیشتر از این توزیع دارید بهم معرفی کنی . فارسی باشه لطفا* نه انگلیسی :(
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #9 : 07 اسفند 1402، 09:43 ب‌ظ »
لطفا اگر کسی اطلاعی درباره جنتو داره ممنون میشم توضیح بدید دربارش،  و اینکه اگر منبع فارسی برای کسب اطلاع بیشتر از این توزیع دارید بهم معرفی کنی . فارسی باشه لطفا* نه انگلیسی :(
جنتو یک توزیعیه که ۹۹٪ چیز هارو وقتی از مدیر بسته اش میگیرید سورس رو میگیره و رو سیستم خودتون کامپایلش میکنه.
نصب چیز هارو هم معمولا با emerge -v یادمه انجام میداد. من خودم سر همین که این از سورس میگیره و کامپایل میکنه یکم ترسیدم.

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #10 : 07 اسفند 1402، 09:48 ب‌ظ »
اصلا نمیتونم جنتو رو از طریق نسخه زنده اش نصب کنم، چرا؟

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • Just GNOME
« پاسخ #11 : 07 اسفند 1402، 10:29 ب‌ظ »
اصلا نمیتونم جنتو رو از طریق نسخه زنده اش نصب کنم، چرا؟

والا طبق چیزی که من تو سایت خودشون دارم میخونم باید کلا خودتون به طور دستی نصبش کنید
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 07 اسفند 1402، 11:01 ب‌ظ »
این که باید از کد مبدأ نصب بشه برای قدیم بود. الآن پیش‌فرضش  بسته‌های دودویی از پیش ترجمه‌شده است.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2645
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #13 : 07 اسفند 1402، 11:14 ب‌ظ »
جنتو بوتش سریع تره چون کلا init ش systemd نیست و system initش open rc هست. احتمالا این سریع تر بوت شدنش هم بخاطر اینکه قابلیت های خیلی کمتری از systemd داره و کارای کمتری رو در هنگام بوت انجام میده. اون کندی بوت شدن یک دلیلی داره. باید ببینید مشکلش چیه و اونو رفع کنید.
جنتو کار باهاش کمی سخته.
initشم که systemd نیست و کارباهاش شاید برای شما سخت باشه.
اگه فقط جنتو رو بخاطر سرعت بوت و initش میخواید توزیع های خیلی خوب دیگه ای هم هستن که از open rc پشتیبانی کنن. مثله دویان، آلپین، Artix. اینا هم کار باهاشون راحت تره و هم نصاب گرافیکی دارن و هم مدیر پنجرشون برای شما بهتره.

مثله اینکه باید اول این توزیع هارو نصب کنید و بعد init شونو به open rc تغیر بدید، البته مثله اینکه کار راحتیه و به استفاده از جنتو می‌ارزه.

http://distrowatch.org/search-mobile.php?ostype=All&category=All&origin=All&basedon=All&notbasedon=None&desktop=All&architecture=All&package=All&rolling=All&isosize=All&netinstall=All&language=All&defaultinit=OpenRC&status=Active#simple
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1402، 12:27 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • Just GNOME
« پاسخ #14 : 08 اسفند 1402، 10:36 ق‌ظ »
openfyde رو بریز، خودم یه هفتس که دارمش و عالیه.... تازه نرم‌افزارهای اندروید روش نصب می‌شه و از هوش‌مصنوعیش می‌تونی استفاده کنی.

فقط یه سوال
راهی هست که روی این openfyde / fydeos بتونم همین سطح از هماهنگی با گوشی رو داشته باشم ؟

و اینکه من شنیدم fydeos به جای اکانت گوگل یا از اکانت محلی و یا از fyde account استفاده میکنه درسته ؟
یک لینوکسی تازه کار