اگه قراره با برخوردن با چنتا مشکل ساده از گنو دست بکشید بهتره چند هفته ای رو روی اوبونتو بمونید، ولی اگه اینجور نیست دبیانو من از این سیستم برای ترید استفاده میکنم
من که نمیدونم ترید چیه، ولی حدس میزنم به کیف پول دیجیتال و یک کلید که به صورت یک فایل در رایانتون هست مربوط میشه؟
اگه این چیز براتون خیلی مهمه که حتما حتما باید از دبیان پایدار استفاده کنید. نرم افزار خارج از مخزن رسمی نصب نکنید و مخزن خارجی اضافه نکنید.
دبیان آزمایشی از ویندوز خیلی خیلی پایدار تره ولی وقتی بحث سر چیز مهمی هست که پایداری خیلی توش مهمه باید از نگارش های پایدار استفاده کنید، در کل توزیع ها دبیان پایدار در پایداری حرف اولو میزنه.
منطورتون از سرور دبیان مخزنشه؟
خب اگه میخواید خیلی پایدار باشید دبیان پایدار یا اگه بروز بودن و به احتمال خیلی کم باگ دبیان آزمایشی.
برای اینکه در صورت تغیر یا مشکل بزرگ اطلاعاتتون نابود نشه افراز(پارتیشن) home/ را در زمان نصب جدا که کردید؟
مخزن دبیان نه فیلتره و نه تحریم، اگرم مشکلی باشه آینه های زیادی برای مخزنش وجود داره.
دبیان آزمایشی هم هر روز نیاز به بروزرسانی نداره، هر وقت خواستید نرم افزاری را نصب کنید و هر سه هفته یک بار هم بسه. بروزرسانیشم خیلی طول نمیکشه.
خب هرجور خودتون مایلید، کدومو میخواید؟
دبیان آزمایشی دارای نصاب(نصب کننده) اینترنتی هست یعنی در زمان نصب موارد نیازو بارگیری میکنه و نصابش کم حجمه.
ولی حجم بالایی برای دانلود و ذخیره روی هارد دارن ۱ گیگ برای brave برای مثال
از فایرفاکس استفاده کنید، بریو جاسوس افزاره. هر بسته ای که در مخزن رسمی نیست دلیلی داره.
من یک مشکل سختافزاری داشتم که به کمک دوستان حل شد
اون سخت افزاری نبود.
mx تست کردم چه با ایرانسل چه با همراه اول امکان اتصال به سرور دبیان ۱۲ بوک نبود
هر سوال مشکلی داشتید خطاشو در یک سوال مطرح کنید.
برای اینکه بفهمیم اصلا دبیان برای رایانتون خوبه خروجی زیر را بزارید(خروجی رو در تگ کد که دکمش # در بالای جعبه متنی هست بزارید)
lshw -short
lsblk