ظاهرا بعضی از دوستان اشتباه متوجه شدن
من گفتم تازه کارم ولی نه اونقدر سابقه کار با ردهت و فدورا رو دارم ولی تو اوبنتو یه ذره تازه کارم
در ضمن این پروژه رو من برای اواخر اسفند میخوام یا حتی اگر نشد سال بعد
من نگفتم شخص فکر کنه این یه ویندوز هست با قابلیتی متفاوت و همچنین نگفتم بگید چیکار کنم
من گفتم نظراتون رو بگید و انتقاد و پیشنهاد و یه سوال پرسیدم که میشه کاری کرد علاوه بر دی وی دی لایو برای نصب هم درست کرد یا نه و نگفتم برام توضیح بدین چیکار کنم.
هدفم از گفتن شبیه به ویندوز کردن این بود که وقتی کسی محیط جدیدی رو میبینه میترسه و این یه حقیقته.اما اگر این تفاوت کم باشه ممکنه علاوه بر به اصطلاح "زده" نشدن ممکنه علاقه مند هم بشه و همچنین افزودن برنامه هایی شبیه ویندوز این بود که کاریر نگه:"امکانات داشت اما به پای ویندوز 98 هم نمیرسه چه برسه به سون"
1. شما باید اوبونتو و کلا گنو/لینوکس رو همونطوری که هست تبلیغ کنید نه اینکه بیاید شبیه ویندوزش کنید تا مگر کسی ازش استفاده کنه!
برای این نکته ات جوابی ندارم! کاملا راست میگی
تغییر دادن تم لینوکس در نسخه کاربری غیر ممکنه.در نسخه پیشبردی هم اگر ممکن باشه ماه ها وقت میطلبه وباید روزانه 7/8 ساعت روی اون کار کرد.
درضمن این کار یعنی فریب کاری.فکر کن کاربر اونو میبره خونش و نصب میکنه به هوای اینکه این یک ویندوزه با کمی کیفیت متفاوت .بعد که میبینه احساس گول خوردگی میکنه
چیزی که من زیاد دارم وقته
باز هم گفتم که هدفم از این کار جلوگیری از ترسیدن کاربر هست
در ثانی شما با این کار میگید لینوکس یعنی ابونتو و ابونتو یعنی لینوکس. و این دو تا یعنی ویندوز
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟