انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند تا سوال در مورد wubi  (دفعات بازدید: 1990 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین test18

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
چند تا سوال در مورد wubi
« : 18 مهر 1389، 09:53 ق‌ظ »
اگر اوبونتو را دانلود کنم ووبی هم تو فایل ایزو هست ؟
وقتی با ووبی نصب کنم اوبونتو مثل یک برنامه تو درایو سی نصب میشه یا اون درایوی که برای نصب انتخاب می کنم پاک میشه ؟

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: چند تا سوال در مورد wubi
« پاسخ #1 : 18 مهر 1389، 01:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگر اوبونتو را دانلود کنم ووبی هم تو فایل ایزو هست ؟
اگر هم نبود خودت دانلودش کن، سازش همش ۱/۴ مگابایته
نقل‌قول
وقتی با ووبی نصب کنم اوبونتو مثل یک برنامه تو درایو سی نصب میشه یا اون درایوی که برای نصب انتخاب می کنم پاک میشه ؟
مثل یه برنامه نصب میشه، به اندازه فضایی که بهش اختصاص دادی از اون درایو رو می‌گیره

آفلاین test18

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 18 مهر 1389، 04:51 ب‌ظ »
منظودم اینه که فرمت اون درایو عوض میشه یعنی اون درایو فقط تو اوبونتو معلوم میشه ؟

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #3 : 18 مهر 1389، 05:32 ب‌ظ »
منظودم اینه که فرمت اون درایو عوض میشه یعنی اون درایو فقط تو اوبونتو معلوم میشه ؟

من 10.04 رو با wubi نصب کردم توی درایو D و فقط توی درایو D نصب شد و فرمت همون NTFS بود، وقتی با ابونتو بالا می اومد انگار که یه فایل سیستم مستقل داشت و وقتی میرفت توی ویندوز باز درایو D با فرمت NTFS سر جاش بود.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین test18

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 18 مهر 1389، 10:46 ب‌ظ »
خیلی ممنون از راهنماییهای شما
اون بخش installation size تو ووبی یعنی چی ؟
هرچی حجم بیشتری را انتخاب کنم  برنامه های بیشتری نصب میشه ؟

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #5 : 19 مهر 1389، 08:41 ق‌ظ »
نه برنامه بیشتر نصب نمی‌کنه، این فضا هر چه بیشتر باشه بعدا فضای بیشتری برای نصب برنامه داری.

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
یه سوال مهم راجع به wubi
« پاسخ #6 : 19 مهر 1389، 01:21 ب‌ظ »
من گزاشتم ووبی دانلود کنه بعد رو یه مرحله هنگ کرد فایل های دانلود شده رو دارم چکار کنم؟؟؟-نمی خوام دوباره دانلود کنه
یه تازه کار

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #7 : 19 مهر 1389، 01:27 ب‌ظ »
من گزاشتم ووبی دانلود کنه بعد رو یه مرحله هنگ کرد فایل های دانلود شده رو دارم چکار کنم؟؟؟-نمی خوام دوباره دانلود کنه

دوست عزیز ؛ تا اونجایی که من می دونم تا دانلود کامل نشه هیچ تغییری توی سیستم عامل ایجاد نمی شه. شما می تونید نصب رو ادامه بدید و یا از اول نصب کنید. هرجا هم خواست دانلود کنه Skip رو بزنید و یا اتصال اینترنت رو قطع کنید. ( اگه که هنگ مجددی داشت و یا دوست ندارید پهنای باندتون استفاده بشه در صورتی که ADSL دارید و یا اینترنت کم سرعت. )
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #8 : 19 مهر 1389، 01:34 ب‌ظ »
درایو بله ولی اوبونتو توی یه فولدر خواهد بود که دسترسی بهش نخواهید داشت. این بخاطر امنیته!
پیشنهاد میشه اوبونتو رو روی درایوهای اکستندد نصب کنید و باز هم پیشنهاد می شه درباره مراحل نصب بخوبی تحقیق کنید! چون اشتباه در پازتیشن بندی می تونه کل هارد رو پاک کنه!
نقل‌قول
ببحشید ووبی چی رو دانلود کرده؟ ووبی فقط یه پیش نصاب برای نصب از داخل سیستم عامل های دیگه هست. اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید!مگه شما با کمک سی دی نصب نمی کنید؟ اصلا به اینترنت متصل هستید؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
« پاسخ #9 : 19 مهر 1389، 02:02 ب‌ظ »
درایو بله ولی اوبونتو توی یه فولدر خواهد بود که دسترسی بهش نخواهید داشت. این بخاطر امنیته!
پیشنهاد میشه اوبونتو رو روی درایوهای اکستندد نصب کنید و باز هم پیشنهاد می شه درباره مراحل نصب بخوبی تحقیق کنید! چون اشتباه در پازتیشن بندی می تونه کل هارد رو پاک کنه!
نقل‌قول
ببحشید ووبی چی رو دانلود کرده؟ ووبی فقط یه پیش نصاب برای نصب از داخل سیستم عامل های دیگه هست. اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید!مگه شما با کمک سی دی نصب نمی کنید؟ اصلا به اینترنت متصل هستید؟

نه با سیدی نصب نمی کنم
من دوستم بهم یه راهی برای نصب گفت که خییلی عالی عمل کرد:

نسخه نت بوک رو دانلوود کنید وقتی ووبی شروع به کار کرد نسخه نصب کردن رو اوبونتو بزارید پسورد و یوزر و درایو ان تی اف اس رو مشخص می کنی بقیه اش رو خودش انجام میده

دوست عزیز ؛ تا اونجایی که من می دونم تا دانلود کامل نشه هیچ تغییری توی سیستم عامل ایجاد نمی شه. شما می تونید نصب رو ادامه بدید و یا از اول نصب کنید. هرجا هم خواست دانلود کنه Skip رو بزنید و یا اتصال اینترنت رو قطع کنید. ( اگه که هنگ مجددی داشت و یا دوست ندارید پهنای باندتون استفاده بشه در صورتی که ADSL دارید و یا اینترنت کم سرعت. )
skip نداره!!!؟؟؟
یه تازه کار