چه جالب فقط بلدیم ایراد بگیریم
چرا اوبونتو 6 ماه 6ماه ریلیز میشه!؟
چرا دبیان زمان مشخصی واسه ریلیز نداره!!؟
چرا تبم فدورا درست کار نمیکنه تا ریلیز نسخه جدید به تعویق نیفته!!!؟
چرا آرچ واسه تازه کارها مناسب نیست!!!!؟
اخه چرا یه کار مفید نمیکنید عوض ایرادگری الکی؟؟؟؟؟!
(لطفا سر تفنگ هاتون رو بگیرید اونطرف)
من گفتم دیگه پست نمیزنم، اما اولا این صحبتای شما متفاوت از صحبت بقیه دوستانه، پس جوابش کلا فرق میکنه، دوما دیدم کسی چیزی نگه خیلی با خودتون حال میکنید که کسی نتونسته جواب بده!!!
هیچ چیزی تا ازش ایراد گرفته نشه، ایراداش برطرف نمیشه!!! همون گزارش باگ هم ایراد گرفتن هست دوست من، مهم اینه که ایراد به جا باشه که مطمئنا ایراد ما به جاست.
متاسفانه شما نه تنها هدف و منظور ما رو متوجه نمیشید بلکه هدف و فلسفه نرم افزارهای آزاد رو هم متوجه نمیشید و فک میکنید به به و چه چه کردن دائم باعث رفع مشکلات میشه یا حتی کمکی به نرم افزارهای آزاد میکنه!
در جواب mrmrn عزیز هم بگم که مگه شما نمیگین صب بدین 1 ماه بعد از ریلیس نسخه نهایی دانلود و نصب کنید؟ خب حرف ما هم همینه کنونیکال این یه ماه رو بذاره رو 6 ماه تا بشه 7 ماه و به جای یه ریلیس پر از باگ نمیگم یه ریلیس بی باگ یا حتی کم باگ، بلکه قابل قبول برای عموم بده بیرون. نه از کاربراش چیزی کم میشه (بلکه صد در صد بیشتر میشه) و نه ضرری متوجه توسعه گنو/لینوکس میشه!
در واقع الان به جای اوبونتو مینت داره صحبت ما رو پیاده میکنه که من به شخصه به عنوان بهترین توزیع گنوم بیسد قبولش دارم. البته اگه اونم جون سالم از باگ های 10.10 به در ببره! (توجه کنید که مینت داستانش جداست و دوباره از اون کمک نگیرین برای توجیح!!!)