انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سيرك 2 بار در سال ابونتو  (دفعات بازدید: 19871 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: سيرك 2 بار در سال ابونتو
« پاسخ #45 : 29 مهر 1389، 12:41 ق‌ظ »
با سلام
ببخشید که پابرهنه وسط بحث شما دوستان دویدم. :-X

به نظر شما این سیاست انتشار اوبونتو در یک بازه زمانی مشخص و سیاست توزیع کننده ها و توسعه دهنده های دیگه گنو/لینوکس (که در بعضی موارد حتی به یک چیز هیجان انگیز مانند rolling release می انجامد) نتیجه تفکر بازار در روش توسعه برنامه نیست؟
اشاره بنده به روش بازار در برابر روش کلیسای جامع برگرفته از کتاب بسیار جالب و پرمحتوای اریک ریموند است.
موفقیت در این روش توسعه نرم افزار منوط به تشکیل جامعه کاربران فعال اون نرم افزار و انتشار زودهنگام و کاملا سریع (حتی بدون رفع باگ کامل) است.

البته من اطلاعاتم کمه و اگه مزاحم بحث شدم عذر می خوام. ::)
بله! من هم کاملا موافقم! همونطور که ار ار (این لقب دوستانه من به همون ریمونده دیگه ;D ) در کتاب مسجد جامع گفته نتیجه توسعه روشمند گسترش یافته بر اساس تئوری جامعه اقتصادی بر اساس بازار که منظور ازش همون کلیسا یا مسجد جامع هست ( دوستان در مثل مناقشه نیست!) در واقع می تواند منجر به محدودیت سیالیت بازار در آزادی بشه که در نهایت به توسعه توزیع ها و قابلیت برابری در اصل  Practicalism یا همون گسترش هدفمند خودمون منتهی میشه!
دقیقا همین هدفمندی سریع المتحول با تکررهای پریودیکال منظم و سازمان یافته منتج از سینرژی حاصل از تشدید جوامع اکتیو و در سطحی بالاتر پرواکتیو هست که منجر به دیالکتیک اینهالر می شه که ار ار توی کتاب مسجد جامع روش اصرار داشته و بعد از سالها ثابت شده که دقیقا همینطوره!
فقط نتونستم بفهمم که این توزیع های رولینگ کجاشون *** هیجان انگیز *** هستن؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #46 : 29 مهر 1389، 10:49 ق‌ظ »
عجب!!
چه وقت تلف کنی شده این انجمن اوبونتو
مطالب آموزنده چقدر کم شده!
جای تاسف داره
لطفا پی این حرف من و نگیرید :-X

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #47 : 29 مهر 1389، 01:08 ب‌ظ »
عجب!!
چه وقت تلف کنی شده این انجمن اوبونتو
مطالب آموزنده چقدر کم شده!
جای تاسف داره
لطفا پی این حرف من و نگیرید :-X
بله.
به همت بعض از رفقا داره به یه کلوپ کاملا اجتماعی تبدیل میشه. >:( تاسف آوره.
برای اینکه اوبونتو برا خیلیها قابل استفاده بشه بهترین راه این هست که ملت نرن فردای روزی که انتشارنهایی صورت میگیره نسخه جدید رو بنصبن.بنظر خیلی ها منجمله خودم یک ماه صبر خییییییلییییییی مشکلات رو حل کنه.
هرچند این سیاست 6 ماهه ناجوره واقعا ولی کسی دنبالمون نکرده که سریع بریم نسخه جدید رو بنصبیم؟مجبورم نیستیم.من خودم از جمله کسایی بودم که سریعا به نسخه جدید مهاجرت میکردم ولی خوب برا این نسخه صبر کردم یه دفعه آریوس بیاد که هم کلی رفع باگهای اساسی رو داشته باشه هم کلی امکانات.برا کاربر تازه کاری مثل من استفاده از آریوس بنظرم بهترینه:کلی رفع باگ داره چون دیرتر منتشرمیشه و آپدیت شده.کلی امکانات اضافی و...
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #48 : 29 مهر 1389، 01:17 ب‌ظ »
بينگ بينگ
در مورد وضع انجمن هم چشم ها را بايد با صابون شست تا ديگر نتوان ديد!!
اگه قرار باشه كه بعد از انتشار كسي نره استفاده كنه و 1-2 ماه هم وايسيم تا مشكلات برطرف بشه خوب پس چند ماه ديگه هم دندون روي كليه و دل و جيگر ميزاريم تا نسخه بعدي هم بياد و اين داستان تا n مرتبه ادامه خواهد داشت....
كسي اينجا اسم و حديثي از استفاده سيستم عامل ديگه اي نيورده
مثه اين ميمونه چون شير آب خونه ما مشكب داره برم خونه دختر همسايمون زندگي كنم تا مشكلات برطرف بشه به خودي خود!!!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #49 : 29 مهر 1389، 06:17 ب‌ظ »
چه جالب فقط بلدیم ایراد بگیریم
چرا اوبونتو 6 ماه 6ماه ریلیز میشه!؟
چرا دبیان زمان مشخصی واسه ریلیز نداره!!؟
چرا تبم فدورا درست کار نمیکنه تا ریلیز نسخه جدید به تعویق نیفته!!!؟
چرا آرچ واسه تازه کارها مناسب نیست!!!!؟
اخه چرا یه کار مفید نمیکنید عوض ایرادگری الکی؟؟؟؟؟! ???
(لطفا سر تفنگ هاتون رو بگیرید اونطرف)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #50 : 29 مهر 1389، 06:49 ب‌ظ »
بينگ بينگ
در مورد وضع انجمن هم چشم ها را بايد با صابون شست تا ديگر نتوان ديد!!
اگه قرار باشه كه بعد از انتشار كسي نره استفاده كنه و 1-2 ماه هم وايسيم تا مشكلات برطرف بشه خوب پس چند ماه ديگه هم دندون روي كليه و دل و جيگر ميزاريم تا نسخه بعدي هم بياد و اين داستان تا n مرتبه ادامه خواهد داشت....
كسي اينجا اسم و حديثي از استفاده سيستم عامل ديگه اي نيورده
مثه اين ميمونه چون شير آب خونه ما مشكب داره برم خونه دختر همسايمون زندگي كنم تا مشكلات برطرف بشه به خودي خود!!!!!

شما یا میتونی با ور رفتن باسیستمت از پس مشکلاتت بر بیای یا یکم صبر کنی مشکلت حل شه.یه مشکل برا همه که به وجود نمیاد.اگر شوق و ذوق کاربرا برا دیدن نسخه جدید و پیشرفتاش بهشون اجازه بده مسلما صبر کردن برا حل باگهای مهم خیلی کار خوبیه.ضمنا آریوس یک ریمستر که چون با تاخیر میاد کلی رفع باگ اولیه توش انجام شده.این مثل اینه که شما شیر آب خونت سالمه.بعد ملت میگن یه شیر جدید اومده خوشگله و.. ولی یه مشکلاتی داره.حالا شما میتونی از همون شیر قبلیت استفاده کنی تا مشکلات شیر جدید برطرف بشه یکم هم خوشگلتر و جالبتر بشه بعد وصل کنی حالشو ببری.ضمنا یه شیر که تو خونت نیست میتونی بری سراغ شیرای دیگه.!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #51 : 29 مهر 1389، 07:14 ب‌ظ »
چه جالب فقط بلدیم ایراد بگیریم
چرا اوبونتو 6 ماه 6ماه ریلیز میشه!؟
چرا دبیان زمان مشخصی واسه ریلیز نداره!!؟
چرا تبم فدورا درست کار نمیکنه تا ریلیز نسخه جدید به تعویق نیفته!!!؟
چرا آرچ واسه تازه کارها مناسب نیست!!!!؟
اخه چرا یه کار مفید نمیکنید عوض ایرادگری الکی؟؟؟؟؟! ???
(لطفا سر تفنگ هاتون رو بگیرید اونطرف)
من گفتم دیگه پست نمیزنم، اما اولا این صحبتای شما متفاوت از صحبت بقیه دوستانه، پس جوابش کلا فرق میکنه، دوما دیدم کسی چیزی نگه خیلی با خودتون حال میکنید که کسی نتونسته جواب بده!!!

هیچ چیزی تا ازش ایراد گرفته نشه، ایراداش برطرف نمیشه!!! همون گزارش باگ هم ایراد گرفتن هست دوست من، مهم اینه که ایراد به جا باشه که مطمئنا ایراد ما به جاست.

متاسفانه شما نه تنها هدف و منظور ما رو متوجه نمیشید بلکه هدف و فلسفه نرم افزارهای آزاد رو هم متوجه نمیشید و فک میکنید به به و چه چه کردن دائم باعث رفع مشکلات میشه یا حتی کمکی به نرم افزارهای آزاد میکنه!

در جواب mrmrn عزیز هم بگم که مگه شما نمیگین صب بدین 1 ماه بعد از ریلیس نسخه نهایی دانلود و نصب کنید؟ خب حرف ما هم همینه کنونیکال این یه ماه رو بذاره رو 6 ماه تا بشه 7 ماه و به جای یه ریلیس پر از باگ نمیگم یه ریلیس بی باگ یا حتی کم باگ، بلکه قابل قبول برای عموم بده بیرون. نه از کاربراش چیزی کم میشه (بلکه صد در صد بیشتر میشه) و نه ضرری متوجه توسعه گنو/لینوکس میشه!

در واقع الان به جای اوبونتو مینت داره صحبت ما رو پیاده میکنه که من به شخصه به عنوان بهترین توزیع گنوم بیسد قبولش دارم. البته اگه اونم جون سالم از باگ های 10.10 به در ببره! (توجه کنید که مینت داستانش جداست و دوباره از اون کمک نگیرین برای توجیح!!!)
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1389، 07:20 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #52 : 29 مهر 1389، 07:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
من گفتم دیگه پست نمیزنم، اما اولا این صحبتای شما متفاوت از صحبت بقیه دوستانه، پس جوابش کلا فرق میکنه، دوما دیدم کسی چیزی نگه خیلی با خودتون حال میکنید که کسی نتونسته جواب بده!!!
خیلی سخته که ادم رو حرفش باشه!!!درست گفتن که ((کافر همه را به کیش خود پندارد)) که حالا پندارد اینجا پست دادن به خاطر حال کردنه!!!بهت بر نخوره ولی این قسمت از پستت خیلی FUNNY بود طرز فکرت جای بحث داره

نقل‌قول
هیچ چیزی تا ازش ایراد گرفته نشه، ایراداش برطرف نمیشه!!
بله کاملا درسته حالا نمیدونم چرا کانونیکال اندازه شما سرشون نمیشه!!من مخالف انتقاد نیستم اما به هر کسی نمیشه گفت منتقد!

نقل‌قول
متاسفانه شما نه تنها هدف و منظور ما رو متوجه نمیشید بلکه هدف و فلسفه نرم افزارهای آزاد رو هم متوجه نمیشید و فک میکنید به به و چه چه کردن دائم باعث رفع مشکلات میشه یا حتی کمکی به نرم افزارهای آزاد میکنه!
این قسمت از پستت هم که مثل قسمت اول....

من از این پستم قصد توهین به کسی ندارم ولی بهتره منطقی تر باشید

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #53 : 29 مهر 1389، 07:58 ب‌ظ »
من روی حرفم که دیگه سر موضوع آزادی و استفاده از اون برای فرافکنی، بحث نمیکنم بودم و هستم، اولش هم گفتم حرفای شما چیزی متفاوت از حرف بقیست پس مطمئنا جوابش چیز دیگریست، مثل یه تاپیک دیگه میمونه که خب دیگه حرفای من در موردش صدق نمیکنه. در واقع پست بی جا و بیهوده شما بحث مفید رو عوض کرد! با پست دادن هم حال میکنم، نمیکردم مریض نبودم پست بودم!

نقل‌قول
بله کاملا درسته حالا نمیدونم چرا کانونیکال اندازه شما سرشون نمیشه!!من مخالف انتقاد نیستم اما به هر کسی نمیشه گفت منتقد!
این صحبت شما ناشی از نداشتن اعتماد به نفس و خود کم بینی مطلقه که فکر میکنید کنونیکال نعوذا بالله خداست و هر کاری میکنه و هر چی میگه صحیحه! و هر چی شما میگین و هر نظری که شما دارین حقیر و پسته. تا وقتی اینطوری فکر کنید همینطوری که هستید هم میمونید و هیچ پیشرفتی نمیکنید.

منم قصد توهین ندارم، ولی دعوت میکنم ازتون به تفکر و تامل بیشتر و برای خودتون بیشتر ارزش قائل باشید!
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1389، 08:03 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
بت سازی
« پاسخ #54 : 29 مهر 1389، 08:03 ب‌ظ »
اژنگ:
شما که فکر میکنی حرفت درست و کامل هست دیگه چرا لایحه و دفاعیه منتشر میکنی رفیق... ;)
====================
نقل‌قول
در جواب mrmrn عزیز هم بگم که مگه شما نمیگین صب بدین 1 ماه بعد از ریلیس نسخه نهایی دانلود و نصب کنید؟ خب حرف ما هم همینه کنونیکال این یه ماه رو بذاره رو 6 ماه تا بشه 7 ماه و به جای یه ریلیس پر از باگ نمیگم یه ریلیس بی باگ یا حتی کم باگ، بلکه قابل قبول برای عموم بده بیرون. نه از کاربراش چیزی کم میشه (بلکه صد در صد بیشتر میشه) و نه ضرری متوجه توسعه گنو/لینوکس میشه!
+3
نقل‌قول
این صحبت شما ناشی از نداشتن اعتماد به نفس و کم بینی مطلقه که فکر میکنید کنونیکال نعوذا بالله خداست و هر کاری میکنه و هر چی میگه صحیحه! و هر چی شما میگین و هر نظری که شما دارین حقیر و پسته. تا وقتی اینطوری فکر کنید همینطوری که هستید هم میمونید و هیچ پیشرفتی نمیکنید.

زبون من سیم خاردار در آورد بس که میگم اینقدر بت سازی نکنید و واقع بین باشین
دوستان که فکر میکنند بحث این تاپیک کفر و نا سپاسی و  این حرفا هست کمی از وقت گران بها رو بزارن و پست های دوستان رو بخونند ! ;)
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1389، 08:05 ب‌ظ توسط Alir3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #55 : 29 مهر 1389، 08:33 ب‌ظ »
من نظر خودم رو قبلا تو این لینک دادم.
http://deltashop.wordpress.com/2010/09/26/%d8%ae%d8%af%d8%a7%d8%ad%d8%a7%d9%81%d8%b8-%d8%a7%d9%88%d8%a8%d9%88%d9%86%d8%aa%d9%88-9-04/

من هم به ریلیز شدن زود به زود اوبونتو انتقاد دارم نه تنها از باگ ها کم نمیشه در برخی  موارد باگ های جدید قابل مشاهده است . شما در پست های  دوستان این مطلب را خواهید دید .
خصوصیت لینوکس lib ها هستن و اینکه ریلیز نشه شاید امکان پذیر نباشه ولی زود به زود بودن نشر توزیع در تجربیات استفاده از  توزیع نشان داده که زیاد کارساز نبوده . باز هم تاریخ تکرار می شود !!!
تکرار مکررات بی ثمر اشتباه است و با این وضع رشد کاربران بسیار کم خواهد بود و ما منتظر اتقلابی در عرصه نرم افزار های به قول معروف اینا آزاد هستیم.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #56 : 29 مهر 1389، 09:12 ب‌ظ »
دوستان عزیز  ;D والا با این بحث‌های شما، جز اینکه با همدیگه جر و بحث کنید و از دست هم ناراحت بشید، هیچ نتیجه‌ای به دست نمی‌آرید. اینو هم باور داشته باشید که نمی‌تونید سیاست‌های یه شرکت بزرگی (بله بزرگ. داریم راجع به تولید کننده و پشتیبان محبوبترین نسخه‌ی گنو/لینوکس صحبت می‌کنیم) مثل کانونیکال رو عوض کنید. پس برای پایداری، نداشتن باگ و در یک کلام نداشتن کلنجار با سیستم عامل، از نسخه‌های پایدار که دارای پشتیبانی هم می‌باشند و مرتب براتون آپدیت قرار می‌دن استفاده کنید. آفرین به درک و فهم بالای شما  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #57 : 29 مهر 1389، 09:55 ب‌ظ »
امیر جان سلام دادا،

والا ما هم میدونیم این بحث های ما باعث تغییر سیاست کنونیکال نمیشه، اما یه criticism و نقدی بود به ریلیس های 6 ماهه اوبونتو و اینکه ببینیم کی موافقه این سیاسته و کی مخالف و هر کس دلیلش برای دفاع یا انتقاد چیه. بیشتر یه بحث واسه خودشناسی (خود به عنوان کاربران فروم اوبونتو ایران که مطمئنا یا کاربران اوبونتو هستن یا حداقل اوبونتو براشون اهمیت داره) بود. بالاخره این وسط خیلی عقاید و دلایل منطقی و غیر منطقی، مفید یا بیهوده به میون اومد که باعث بالا رفتن آگاهی کاربرا میشه و به نوبه خودش به عمیق تر شدن نگاه کاربرا کمک میکنه.

همچنین مرحبا به درک و فهم بالای شما ;D
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1389، 10:04 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #58 : 30 مهر 1389، 01:50 ق‌ظ »
امیر جان سلام دادا،

والا ما هم میدونیم این بحث های ما باعث تغییر سیاست کنونیکال نمیشه، اما یه criticism و نقدی بود به ریلیس های 6 ماهه اوبونتو و اینکه ببینیم کی موافقه این سیاسته و کی مخالف و هر کس دلیلش برای دفاع یا انتقاد چیه. بیشتر یه بحث واسه خودشناسی (خود به عنوان کاربران فروم اوبونتو ایران که مطمئنا یا کاربران اوبونتو هستن یا حداقل اوبونتو براشون اهمیت داره) بود. بالاخره این وسط خیلی عقاید و دلایل منطقی و غیر منطقی، مفید یا بیهوده به میون اومد که باعث بالا رفتن آگاهی کاربرا میشه و به نوبه خودش به عمیق تر شدن نگاه کاربرا کمک میکنه.

همچنین مرحبا به درک و فهم بالای شما ;D

اینطور که می‌گی خیلی خوبه که بحث فنی باشه. البته در اینکه همیشه در هر مسئله‌ای اختلاف عقیده وجود داره هیچ شکی نیست. ولی همیشه سعیتون این باشه که برخوردها و انتقادها محترمانه مطرح بشه که نهایتا هم مفید و سازنده باشه و هم از دست هم ناراحت نشیم و ضمنا آقا سجاد آخرش نیاد بگه خوشم میاد که یه پست رو نمی‌تونید مدیریت کنید!  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #59 : 30 مهر 1389، 10:12 ق‌ظ »
نقل‌قول
این صحبت شما ناشی از نداشتن اعتماد به نفس و خود کم بینی مطلقه که فکر میکنید کنونیکال نعوذا بالله خداست و هر کاری میکنه و هر چی میگه صحیحه! و هر چی شما میگین و هر نظری که شما دارین حقیر و پسته. تا وقتی اینطوری فکر کنید همینطوری که هستید هم میمونید و هیچ پیشرفتی نمیکنید.

شاید هم برعکس موضوع صادق باشه؛شما اعتماد به نفس کاذب داری اونم در حد تیم ملی  ;)
نقل‌قول

شما که فکر میکنی حرفت درست و کامل هست دیگه چرا لایحه و دفاعیه منتشر میکنی رفیق...
اما به نظر من همه تو جامعه انسان ها نسبی هست
(حالا اینو گفتم برید واسه خودتون تفسیر کنید و بگید که فلانی اینجوری فکر میکنه؛منحرفه و... اما این بار سعی کنید قبل از این کار پست رو خوب بخونید!)

نقل‌قول
زبون من سیم خاردار در آورد بس که میگم اینقدر بت سازی نکنید و واقع بین باشین
دوستان که فکر میکنند بحث این تاپیک کفر و نا سپاسی و  این حرفا هست کمی از وقت گران بها رو بزارن و پست های دوستان رو بخونند ! Wink

چرا که نه همون طور که گفتم همه چی نسبی؛پس کانونیکال که سهله اپل هم یه سیاستهای اشتباهی داره

ولی در کل نظر من اینه :  ((اگه واقعا نظرت اینه که ریلیز 6ماهه اوبونتو اشتباهه به جای اینکه توزیعتو عوض کنی بشین باگ های اوبونتو رو فیکس کن و ازش استفاده کن و یا اگه خیلی برنامه نویس ماهری هستی تو هم مثل بقیه‌ی کسایی دارن به کانونیکال تو رفع باگ ها کمک میکنن دست به کار شو.با این طور تاپیک ها کار به جایی نمیرسه))

نقل‌قول
+3
+4
جالبه قبلا +1 بود حالا شده 3و4 :D

« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 10:13 ق‌ظ توسط Azhang »