0 کاربر و 16 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با دستور sudo freshclam زدم آپدیت بشه ولی در پروسه آپدیت گیر کرده. فکر میکنم به خاطر کیفیت پایین اینترنته. چه جوری پروسه آپدیت رو متوقف کنم؟
خودم خواستم با فایرفاکس این فایل رو بگیرم ولی یک فایل چند کیلو بایتی دانلود شد! فکر میکنم فایل واقعی رو بهم نداد!
نقلقول از: ni3ma در 18 شهریور 1403، 10:19 بظخودم خواستم با فایرفاکس این فایل رو بگیرم ولی یک فایل چند کیلو بایتی دانلود شد! فکر میکنم فایل واقعی رو بهم نداد!باز کن ببین چی توشه.
cat /path/to/file
کد: [انتخاب]cat /path/to/file
cat /home/ali/downloads/filan.cvd
آره.مثلاً:کد: [انتخاب]cat /home/ali/downloads/filan.cvd
توی ترمینال حجمشو ۶۰ مگ زده بود ولی با فایرفاکس که گرفتم حجمش چند کیلوبایت بود! احتمالا درست دانلود نشده یا سرور اجازه دانلود این فایل رو به مرورگر نمیده. پسوندش هم cvd یه. چیو باز کنم؟
نقلقول از: Dr.Code در 18 شهریور 1403، 11:52 بظآره.مثلاً:کد: [انتخاب]cat /home/ali/downloads/filan.cvdولی به نظر میرسه لوکیشن فایل آپدیت /var/lib/clamav/ هستش
نقلقول از: ni3ma در 18 شهریور 1403، 10:35 بظتوی ترمینال حجمشو ۶۰ مگ زده بود ولی با فایرفاکس که گرفتم حجمش چند کیلوبایت بود! احتمالا درست دانلود نشده یا سرور اجازه دانلود این فایل رو به مرورگر نمیده. پسوندش هم cvd یه. چیو باز کنم؟شاید چیزهای دیگهای به غیر از اون فایل هم هست که دانلود کنه.
نقلقول از: ni3ma در 19 شهریور 1403، 01:41 بظنقلقول از: Dr.Code در 18 شهریور 1403، 11:52 بظآره.مثلاً:کد: [انتخاب]cat /home/ali/downloads/filan.cvdولی به نظر میرسه لوکیشن فایل آپدیت /var/lib/clamav/ هستشالان اینی که دانلود میکنی، میگی چند کیلوبایته رو باید ببینی چیه دیگه :/Cat رو بزن با مسیرش.
میخوام فایل های آپدیت رو تو پوشه /var/lib/clamav/ کپی کنم ولی گزینه paste غیر فعاله. چیکار کنم؟