سلام دوستان
یه مودم TP-Link TD-w9970 VDSL داشتم که متاسفانه چیپ اصلی اون(cpu) خیلی داغ میکرد و بعد یه مدت کار تک چراغ میشد.روش هیت سینک هم گذاشتم یه مدت کار کرد ولی در نهایت این مشکل همچنان بود و توی این روزهای گرم تابستون تشدید شد.حالا مجبورم یه مودم adsl دیگه بخرم.شنیدم چیپ broadcom به نویز مقاوم تره.خونه ما وضعیت خط تلفن مون جالب نیست و snr خط حتی گاهی به ۹ هم میرسه.بین ۹ تا ۱۲ نوسان داره.برای همین قصد دارم یه مودم adsl بخرم که قیمت مناسب و اقتصادی داشته باشه و هم broadcom باشه.استوک سالم هم باشه اشکالی نداره
به نظرتون کدوم مودم چیپ broadcom داره.من سرچ کردم مودم روتر دی-لینک مدل DSL-2770L چیپ اش به احتمال قوی برودکام باشه.به نظرتون این مدل رو بخرم؟ نمیخوام خیلی برای adsl هزینه کنم چون کم کم داره این اتصال منسوخ میشه و جاشو به td-lte و فیبر میده.
به نظرتون در کنارش روتر Google WiFi AC-1304 رو هم بخرم ؟ چون این روتر کاملا با openWRT سازگاره. یا شما جای من باشید یه دستگاه همه کاره مثل برد رزبری پای میخرید و خودتون تبدیل به روترش میکنید !؟ آیا کلا داشتن openWRT محاسن قابل توجهی برای استفاده خانگی داره و خریدش توجه پذیره !؟ یا از همین مودم روتر معمولی SOHO استفاده کنم؟
با تشکر که وقت گذاشتید.سپاس