انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرعت پایین اینترنت در لپ تاپ VAIO  (دفعات بازدید: 2206 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
سرعت پایین اینترنت در لپ تاپ VAIO
« : 20 مهر 1389، 02:32 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم یه همفکری با دوستانی که لپ تاپ VAIO دارن داشته باشم. من یه وایو S116 دارم که چیپ وایراسش centrino advanced-n 6200 هستش. خوشبختانه درایور این چیپ در ورژن های جدیدتر کرنل وجود داره و همه چیز به خوبی کار میکنه. تنها مشکلی که دارم سرعت بسیار پایین اینترنت روی اوبونتو (۱.۰۴ و ۱۰.۱۰) در مقایسه با ویندوز (روی همین لپ تاپ) هستش. به طوری که توی اوبونتو با اتصال ۵۱۲ فقط ۱۰ کی دانلود دارم. موضوع موقعی جالب تر میشه که حتی بدون استفاده از وایرلس، و با پورت ethernet هم سرعت تغییری نمیکنه!
با یه جستجو توی گوگل متوجه میشید که عده ایی هستن که مشکلی شبیه من رو داشته باشن (روی مدل های مختلف VAIO) و تا جای که من سرچ کردم اون ها هم بی جواب موندن. این در حالیه که خیلیا دارن به راحتی روی VAIO با لینوکس کار میکنن
می خواستم بدونم کسی تاحالا این مشکل رو تجربه کرده؟ و اگه جوابتون مثبته با چه راه کاری تونستید مشکل سرعت رو حل کنید؟

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
پاسخ به: سرعت پایین اینترنت در لپ تاپ VAIO
« پاسخ #1 : 22 مهر 1389، 03:36 ق‌ظ »
فقط برای توضیح بیشتر، من بعد از نوشتن این پست، OpenSUSE رو هم امتحان کردم و متوجه شدم که این توزیع اصلا همچین مشکلی نداره. توی گوگل هم که سرچ میکنید مشکلی برای این توزیع پیدا نمی کنید. اما وقتی همین مشکل رو برای اوبونتو جستجو کنید با کلی عنوان مواجه میشید. امیدوارم این مشکل برای اوبونتو حل بشه.

آفلاین RAH1001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ به: سرعت پایین اینترنت در لپ تاپ VAIO
« پاسخ #2 : 03 آبان 1389، 02:14 ق‌ظ »
با درود به شما من هم این مشکل رو دارم و نمی دونم برای چی اینطوریه لب تاپ من Lenovo G550 هست و عجیبه که توی ویندوز سرعت اینترنت خیلی بالا هست و لی توی لینوکس پایین میاد . سرعت من 2 مگابیت که از ISP گرفتم توی ویندوز همونه ولی تویه لینوکس به زحمت به 1 مگابیت می رسه .
 دوستان لینوکس کار نطری ندارن ؟
همیشه یک راه هنوز مانده

آفلاین adelmarzban

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پاسخ : سرعت پایین اینترنت در لپ تاپ VAIO
« پاسخ #3 : 25 مهر 1391، 05:23 ق‌ظ »
منم همیم مشکل رو دارم دیگه خستم کرده
سیستم بدوم نت که نمیشه...سرعتش افتضاحه ...اما با LAN خوبه

چه باید کرد؟؟؟؟؟

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #4 : 25 مهر 1391، 12:55 ب‌ظ »

سلام
بحث سرعت اینترنت در ابونتو مستقل از نوع لپ تاپ می باشد.پایین بودن سرعت اینترنت به ابونتو مربوط میشه و اکثر بلاگ ها و فروم های گفتگو روی این قضیه دارن بحث میکنن ولی هیچ راه حل قطعی وجود نداره اما می تونید به این تاپیک که خودم در همین مورد ایجاد کردم مراجعه کنید و وضعیت رو بهبود بدین.اکثریت مباحث مطرح شده در سایتها به همین چند موضوعی ختم میشه که تو تاپیک زیر اومده.

برای خود من 12 شب به بعد سرعت پهنای باندم به 1 مگ آپ میکنه و سرعت دانلود ویندوز 7 تا 200 میرسه ولی همون موقع روی ابونتو حداکثر تا 60 میرسه.! اکثر جاها هم به مشکل این چنینی اشاره کردن.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توی گوگل میتونید سرج بزنید:(اکثریت به همون موراد بالا خواهید رسید)

site:ubuntuforums.org  slow internet speed
یا مستقیما در خود گوکل:

slow internet speed in ubuntu
و ما میطوانیم

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #5 : 25 مهر 1391، 12:55 ب‌ظ »
آره از چند سال پیش هی میگن با غیرفعال کردن ipv6 سرعت بهتر میشه!
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 12:58 ب‌ظ توسط saman.kr »