انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید سیستم سازگار با توزیع دبیان یا اوبونتو  (دفعات بازدید: 2111 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
میخاستم یه سیستم کار راه بنداز بخرم... بودجه کمه ولی خب بدون سیستم موندم... یدونه مینی کیس دیدم که مشخصات به شرح ذیل هست... همچین مادربردی با سی‌پییو و... ایا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

راستی نظرتون در باره تبلت lenevo d330 چیه؟ روش اصلا میشه اوبونتو رو اجرا کرد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کاش بنویسی چی نوشته یا زاون بهتر، پیوند بدی به مدلش. این نوشته خیلی قابل خوندن نیست.

در مورد رایانک هم فعلاً توصیه نمي‌کنم اصلاً. مگر این که مطمئن باشی با دبیان یا اوبونتو کار می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1403، 10:17 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
کاش بنویسی چی نوشته یا زاون بهتر، پیوند بدی به مدلش. این نوشته خیلی قابل خوندن نیست.

در مورد رایانک هم فعلاً توصیه نمي‌کنم اصلاً. مگر این که مطمئن باشی با دبیان یا اوبونتو کار می‌کنه.
مادربورد asus
سی پی یوی i3 نسل چهار
رم ۸ گیگ ddr3 1600

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1592
من توصیه ام خرید مینی کیس های اچ پی هست
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1619
    • در دفاع از آزادی بیان
خوشحالم که پول‌ها رو جمع کردی که بخری.
اما دو سه نکته:

۱. بهتره همون رو به شکل متن بنویسی که برای کسی که می خواد جواب بده راحت باشه. می دونم بعدا نوشتی ولی به عنوان توصیه کلی.
۲. این کامپیوتر نسبتا قدیمی است . که خب با قیمتش هم می خونه دیگه (: خطری هم نداره. می شه در نهایت باهاش کار کرد. با لینوکس های سبک تر و یا حتی کمی قدیمی تر
۳. حواست باشه که برای این باید مانیتور و کیبرد و ماوس هم بخری (: یه پولی هم برای اون کنار بذار
۴. این مشخصات، قدرت و وضعیت عمومی کامپیوتر رو مشخص می کنن. سی پوش فلانه و هاردش فلان قدره و رمش فلان مقداره. معمولا این برای اکثر آدم ها مهمه. ولی وقتی بحث این می شه که «آیا با لینوکس سازگاره» سوال بیشتر در مورد chipset و کارت گرافیکی و این جور چیزها است. دانیال گفته باید احتیاط کنی و دانیال پر تجربه و دقیق است معمولا (: من حدس اولم این بود که «چیزهای قدیمی معمولا با لینوکس اوکی تر هستن و این احتمالا کارت گرافیکی خاصی نداره». ولی خب دقیقا اگر بخری و یه چیزش کار نکنه شاید اذیت بشی / ناراحت بشی . بهترین کار اینه که یه فلش قابل بوت لینوکسی ببری و همونجا یه بار بوت کنی ببینی چطوره (بوت می شه؟ گرافیک درسته؟ صدا داری؟ شبکه کار می کنه؟) و بعد بخری.

موفق باشی و زودی صاحب یه کامپیوتر باحال مثل همین بشی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
خوشحالم که پول‌ها رو جمع کردی که بخری.
اما دو سه نکته:

۱. بهتره همون رو به شکل متن بنویسی که برای کسی که می خواد جواب بده راحت باشه. می دونم بعدا نوشتی ولی به عنوان توصیه کلی.
۲. این کامپیوتر نسبتا قدیمی است . که خب با قیمتش هم می خونه دیگه (: خطری هم نداره. می شه در نهایت باهاش کار کرد. با لینوکس های سبک تر و یا حتی کمی قدیمی تر
۳. حواست باشه که برای این باید مانیتور و کیبرد و ماوس هم بخری (: یه پولی هم برای اون کنار بذار
۴. این مشخصات، قدرت و وضعیت عمومی کامپیوتر رو مشخص می کنن. سی پوش فلانه و هاردش فلان قدره و رمش فلان مقداره. معمولا این برای اکثر آدم ها مهمه. ولی وقتی بحث این می شه که «آیا با لینوکس سازگاره» سوال بیشتر در مورد chipset و کارت گرافیکی و این جور چیزها است. دانیال گفته باید احتیاط کنی و دانیال پر تجربه و دقیق است معمولا (: من حدس اولم این بود که «چیزهای قدیمی معمولا با لینوکس اوکی تر هستن و این احتمالا کارت گرافیکی خاصی نداره». ولی خب دقیقا اگر بخری و یه چیزش کار نکنه شاید اذیت بشی / ناراحت بشی . بهترین کار اینه که یه فلش قابل بوت لینوکسی ببری و همونجا یه بار بوت کنی ببینی چطوره (بوت می شه؟ گرافیک درسته؟ صدا داری؟ شبکه کار می کنه؟) و بعد بخری.

موفق باشی و زودی صاحب یه کامپیوتر باحال مثل همین بشی.
سلام
ممنون از راهنمایی و ادبتون ;) \\:D/
لینوکس با چه برند chipset و کارت گرافیکی سازگاری داره؟ من بیشتر برای وبگردی میخام و دوست دارم یکبار دنیای نرم افزارهای آزاد رو تجربه کنم... و اینکه این دانگل وایفا که بخرم روی لینوکس احتایجی به دستور یا نرم افزار داره که فعالش کنه یا نه

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1287
من توصیه ام خرید مینی کیس های اچ پی هست

به نظر من هم این پیشنهاد خیلی خوبی است.
من چند سال هست یکی از این‌ها را دارم راضی بودم مشکلی هم تاحالا نداشتم.

چند تا نکته به نظرم رسید اگر رعایت کنید نتیجهٔ نهایی رضایت بخش‌تر خواهد بود.

برای خرید عجله نکنید هزینهٔ اولیه برای خرید را بیشتر کنید یک چیز به درد بخورد نسبتا به روزتر تهیه کنید که به مرور بتونید ارتقا بدید.
مثلا اول خود کیس و بعدا نمایشگر و سایر وسايل را به مرور تهیه کنید. اگر بعدا نیاز شد هم می‌توانید مثلا بهش حافظه اضافه کنید.

در حال حاضر بهمن ۱۴۰۳ با مبلغی در حدود هشت میلیون تومان میشه چیز معقولی تهیه کرد. با مبالغ کمتر هم ممکنه ولی نتیجه آنچنان دلچسب نخواهد بود.

پیوند به برخی از نمونه‌ها را به ترتیب قرار دادم.

https://stokala.com/product/hp-elitedesk-800-g3-i5-sff

https://stokala.com/product/tower-hp-elitedesk-800-g2-i5-6g

https://dellhp.ir/product/%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3-hp-compaq-elite-8300-%d8%a8%d8%a7-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-i5/

https://dellhp.ir/product/case-hp-compaq-6000-8000-elite-core2

« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1403، 01:18 ب‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1592
https://dellhp.ir/product/%da%a9%db%8c%d8%b3-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%da%a9-hp-800-g3-%d9%86%d8%b3%d9%84-7-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b2-%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-i5/
توصیه من همچین مدلی هست الزاما این فروشگاه رو برای خرید پیشنهاد نمیکنم ولی من یه مدل پایین تر همین رو داشتم یعنی مدل g2با i5 6500 با هیچ توزیعی مشکل نداشتم چون گرافیک هم نداشت خیالم راحت بود گرافیک اینتل هم باهاش من گیم بازی میکردم هشت گیگ اختصاصی برداشته بود من رم شانزده گیگ داشتم hd530بود ولی این جدید تر هم هست hd630 من باهاش گیم متوسط رو با فریم مناسب بازی میکردم مشکل نداشت وایفای و... هم مشکل نداشتم ولی برای احایاط طبق حرف جناب جادی فلش بوتیبل ببرید
تنها ایراد این مینی کیس ها گرافیک هست که گرافیک lpیا همون low profile میخورن اگر نیاز شدید به گرافیک دارید میتونید از اون مدل های گرافیک استفاده کنید
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 378
  • تور سلاح من
سلام
برادر بخر همین رو جواب گوی کارت هستش ولی بعدا اگه دوست داشتی cpuرو i5 بزار کلا جوابگوی کارت هستش و لینوکس روی ۹۹ درصد سخت افزار جواب میده ...

بعدشم که

مبارک باشه

تو این گرونی قطعات سیستم خریدن خیلی سخته تازشم اگه بخوای نسل ۱۰ به بالا بخری یه سری به قیمت های بیرون بندازین
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .