انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یه سوال در مورد فن پاور  (دفعات بازدید: 1439 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
یه سوال در مورد فن پاور
« : 10 بهمن 1403، 10:44 ب‌ظ »
سلام دوستان
من یه مینی کیس خریدم... تمام قطعاتش رو با اسپری مخصوص تمیز کردم... الان روش یدونه SSD بدون سیستم عامل هست... وقتی سیستم رو روشن میکنم فن پاور کار نمیکنه... قن cpu و فن خنک کننده کار میکنه... هر از گاهی فن پاور در حد تیک میخواد بچرخه ولی نمیچرخه... این طبیعیه یا باید سیستم با سیستم عامل بالا بیاد تا فن پاور کار کنه؟! تو پیوست مشخصه...
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1403، 10:46 ب‌ظ توسط taha.naj1392 »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
پاسخ : یه سوال در مورد فن پاور
« پاسخ #1 : 11 بهمن 1403، 08:21 ق‌ظ »
سلام
نه ربطی به نصب بودن سیستم عامل یا نبودن نداره!
فن پاور باید در ابتدای روشن شدن سیستم کار کنه چون وظیفه خنک کردن قطعات داخل پاورو داره و ربطی به سایر قطعات نداره.
فکر میکنم مینی کیس استوک خریدید و احتمالا برد پاور مشکل داره یا  باید فنو عوض کنید.
ببرید جایی که خریدید اگه ضمانت یا مهلت تست بهتون دادن.

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 11 بهمن 1403، 12:25 ب‌ظ »
سلام
نه ربطی به نصب بودن سیستم عامل یا نبودن نداره!
فن پاور باید در ابتدای روشن شدن سیستم کار کنه چون وظیفه خنک کردن قطعات داخل پاورو داره و ربطی به سایر قطعات نداره.
فکر میکنم مینی کیس استوک خریدید و احتمالا برد پاور مشکل داره یا  باید فنو عوض کنید.
ببرید جایی که خریدید اگه ضمانت یا مهلت تست بهتون دادن.
خودمو قطعات رو با اسپری مخصوص تمیز کردم... حالا بخام بدون فن پاور سیستم عامل نصب کنم مشکلی پیش نمیاد!؟ و اینکه تو کیس‌ها وقتی سیستم روشن میشد یه صدا میومد... همون صدای مشهور که همه خاطرمون هست... الان رو SSD من سیستم عامل نیست، جون روش هیچی نیست اون صدای نمیاد؟! من مانیتور ندارم فعلا، واسه همین فقط کیس رو میزنم به بزق و میبینم که فن cpu و فن خنک کننده کار میکنه... دیگه نمیدونم اصلا سیستم موقع تمیزکاری عیب و ایراد پیدا کرده یا نه...

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #3 : 11 بهمن 1403، 01:54 ب‌ظ »
اگر بدون کار کردن فن پاور ازش استفاده کنی احتمالا بزودی مدار داخل پاور داغ میکنه و همین اندازه که کار میکنه هم میسوزه.
اصلا تا وقتی که درستش نکردی ازش استفاده نکن.
ربطی به اسپری نداره.
زمانی که خریدی مشکلی نداشت؟
اگر پاورو باز کردی و تمیزش کردی دوباره بازش کن سیمها و اتصالاتو چک کن.
تمام کابلهای اتصال پاور به مادربرد هم چک کن.
اگر درست نشد تا خسارت بیشتری به وجود نیومده ببر تعمیر کن.

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 11 بهمن 1403، 02:34 ب‌ظ »
اگر بدون کار کردن فن پاور ازش استفاده کنی احتمالا بزودی مدار داخل پاور داغ میکنه و همین اندازه که کار میکنه هم میسوزه.
اصلا تا وقتی که درستش نکردی ازش استفاده نکن.
ربطی به اسپری نداره.
زمانی که خریدی مشکلی نداشت؟
اگر پاورو باز کردی و تمیزش کردی دوباره بازش کن سیمها و اتصالاتو چک کن.
تمام کابلهای اتصال پاور به مادربرد هم چک کن.
اگر درست نشد تا خسارت بیشتری به وجود نیومده ببر تعمیر کن.
الان کابل HDMI و VGA به کیس وصل کردم تصویر نمیده کلا... موس هم وصل که میکنم جراغ های موس خیلی کم روشن میشه و بعد دیگه کلا انگار برق نداره.. من کل سیستم رو با اسپری مخصوص تمیز کردم... از خود CPU گرقته تا داخل سوکت ها و درگاه ها و... قشنگ یک روز کامل روی دستمال پهنشون کردم تا خیالم راحت بشه که هیچ رطوبتی نخواهند داشت... ولی خب الان سیستم رو جمع کردم و به برق که وصل میکنم بغل رم‌ها یه چراغ سبز روشن میشه... تو تصویر مشخصه... فن خنک کننده که مجزا خریدم کار میکنه، فن CPU هم کار میکنه... مادربورد نسوخته باشع؟! ;D تصویر هم ندارم ببینم دردش چیه... سیستم خیلی خیلی کثیف بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19761
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 13 بهمن 1403، 11:39 ق‌ظ »
منظورت از اسپری مخصوص چیه دقیقاً؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1592
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1403، 02:43 ب‌ظ »
احتمالا منظوزشون اسپری خشکه ولی بعد اسپری خشک حتما از اسپری چرب استفاده کنید
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #7 : 16 بهمن 1403، 05:26 ق‌ظ »
دربعضی پاور ها هم تا زمانی که وات زیادی از شون کشیده نشه فن کار نمی کند. این رو در پاورهای ۱۰۰۰ وات به بالا دیدم.

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 17 بهمن 1403، 11:41 ق‌ظ »
اسپری خشک Contact Cleaner مارک OK
https://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C/6873-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%AA-600-%D8%AD%D8%AC%D9%85-300ml.html

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 17 بهمن 1403، 11:46 ق‌ظ »
دربعضی پاور ها هم تا زمانی که وات زیادی از شون کشیده نشه فن کار نمی کند. این رو در پاورهای ۱۰۰۰ وات به بالا دیدم.
الان من تمام پیچ های پاور رو باز کردم و حتی سوکت فن پاور هم بررسی کردم و عیب و ایرادی نبود... ولی در حالت کلی وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد یکی دو ثانیه فن پاور تق کوچیک میخوره....این تق خوردن خیلی ریز هست ها.... چراغ سبز مادربرد هم روشن میشه....
تک تک رم ها رو در اوردم، حافظه SSD هم که بدون سیستم عامل هست در آوردم، حتی CPU هم چند بار چک کردم دیدم وقتی سیستم رو روشن میکنم از خودش گرمای نرمال تولید میکنه... حتی اون قطعه که وقتی سیستم روشن میشه و صدای بایوس رو تولید میکنه عوض کردم ولی همچنان سیستم رو نتونستم بالا بیارم... به مانیتور تصویر نمیده... مانیتور دیگه هم چک کردم... اون صدای بایوس نمیدونم چراا اصلا تولید نمیشه....

آفلاین taha.naj1392

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 17 بهمن 1403، 08:49 ب‌ظ »
دوستان از مینی کیس ویدیو گرفتم...

https://up.20script.ir/do.php?filename=8442-b.zip

اگر امکان داره ویدیو رو ببینید تا راهنمایی شم... چند روزه درگیر این مینی کیس هستم.. مادربرد asus h971 plus و پاور هم مدل IP-AD160-2 H هست. فقط چند تا پین جایگاه CPU هم کج شده... از اون نباشه؟! به موس هم برق نمیاد..

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1290
« پاسخ #11 : 18 بهمن 1403، 09:41 ق‌ظ »
خب اولین چیزی که تو تصویر به چشم میاد کج شدن پایه‌های سوکت پردازنده است. بهتره توسط تعمیرکار(نه خودتون) صاف بشه چون بسیار ظریف هست و سپس موارد دیگه بررسی بشه.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1592
« پاسخ #12 : 27 بهمن 1403، 10:05 ق‌ظ »
دوستان از مینی کیس ویدیو گرفتم...

https://up.20script.ir/do.php?filename=8442-b.zip

اگر امکان داره ویدیو رو ببینید تا راهنمایی شم... چند روزه درگیر این مینی کیس هستم.. مادربرد asus h971 plus و پاور هم مدل IP-AD160-2 H هست. فقط چند تا پین جایگاه CPU هم کج شده... از اون نباشه؟! به موس هم برق نمیاد..

بهتره موضوع جدید ایجاد کنید ولی پایه های سوکت پردازنده تون کج شدن با نوک پنس میتونید صافش کنید
:My Instagram
_.hartin._