انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم اتصال تلگرام با وجود کلاینت قندشکن متصل  (دفعات بازدید: 1928 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Choom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4

سلام به همگی
من تازه لینوکسی شدم
مینت نصب کردم و با هایدیفای از اینترنت آزاد استفاده میکنم. برای مرورگر مشکلی نداره ولی تلگرام وصل نمیشه
یه کلیاتی از لینوکس میدونم احساس میکنم باید یه جوری براش تعریف کرد که کل ترافیک سیستم از هایدیفای رد بشه یا شاید باید تعریف کرد که تلگرام از هایدیفای استفاده کنه
تلگرامم از سایت رسمی خودش گرفتم و ظاهرا نیاز به نصب نداه فقط یه فایله که اکسترکت کردم و توش تلگرام و آپدیتر هست که با دبل کلیلک روی تلگرام برنامه باز میشه ولی با اینکه مرورگرم راحت داره ژیلترو دور میزنه ولی تلگرام وصل نمیشه انگار دیتای تلگرام از هایدیفای رد نمیشه.
ممنون میشم در حد یه تازه وارد راهنماییم کنین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19765
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درود بر شما و خوش اومدید
۱. هیدیفای نرم‌افزار آزاد نیست و در این انجمن‌ها توصیه می‌کنیم که ازش استفاده نکنید. برای وصل شدن به اینترنت آزاد می‌تونید از کاربراتور استفاده کنید.
۲. تلگرام رو از مرکز نرم‌افزاری خود اوبونتو نصب کنید. توی گنو/لینوکس ما هیچ‌چیزی رو از سایت نمی‌گیریم و اجرا کنیم.
۳. تنظیمات پیشکار تلگرام با پیشکار میزکار متفاوته و باید جداگونه از تنظیمات خود تلگرام تنظیمش کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Choom

• Newbie
  • *
ممنون
تورسرعتش خیلی کمه
یکی دلایلی که لینوکس نصب کردم این بود که سیستمم قدیمیه و شنیدم لینوکس کارایی بهتری داره یعنی با استفاده از منابع کمتر کاراییش بهتراز ویندوزه
پس یعنی هیچ راهی نیست که من ترافیک رو از هایدیفای رد کنم؟
فکر میکردم لینوکس خیلی منعطف تر از ویندوز باشه
متاسفانه تا الان که من نتونستم باهاش کار کنم
یه قندشکن ساده استفاده کردن خودش کلی دردسر داره
خواهشا یه راهی بگید که مشکل من حل بشه یا اگه غیر ممکنه بگید من بدونم که شدنی نیست
ممنون

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 522
nekoray نصب کنید و کانفیگ فیلترشکنتون رو داخلش اضافه و تیک Tun Mode رو فعال کنید.

هیدیفای هم به نظر میٰ‌رسه نرم افزار آزاد هست:
https://github.com/hiddify/hiddify-app?tab=License-1-ov-file

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 990
سلام خوش‌آمدید.
حالت VPN Mode نرم‌افزار هیدیفای هنوز توی مرحله آزمایشی هستش و ممکنه مشکلاتی داشته باشه. بهتر از پروکسی استفاده کنید. چطوری به این شکل:

- ابتدا حالت خود اتصال هیدیفای رو بزارید روی پروکسی:

- حالا توی همون هیدیفای برو توی قسمت «تنظیمات پیکربندی» و اسکرول کن تا «پورت چندمنظوره» رو پیدا کنی:

مقدارش همین باید باشه یعنی ۱۲۳۳۴ ولی محض احتیاط یه نگاهی بهش بنداز.
حالا ببین الان شما یه پروکسی داری با IP لوکال خودت یعنی 127.0.0.1 و همین پورتی که اینجا نوشته یعنی 12334 یعنی چی؟ یعنی اینکه برنامه‌ها الان خودشون باید از این پروکسی استفاده کنن مثل اون حالت VPN نیست که کل ترافیک سیستم قراره رد بشه. حالا هر برنامه‌ای که می‌خوای رو خیلی راحت می‌تونی بگی از پروکسی استفاده کنه. خیلی از برنامه‌ها خودشون تنظیماتی دارن برای اینکار مثل همین تلگرام. پس با تلگرام شروع می‌کنیم.

اضافه کردن پروکسی به تلگرام
اول از خود تنظیمات تلگرام برو به Advanced و بزن روی Connection Type. حالا دکمه Add proxy رو بزن یه پروکسی SOCKS5 با IP و پورتت ایجاد کن:

اضافه کردن پروکسی به فایرفاکس
ببین به شکل عادی هم می‌تونی بری توی تنظیمات فایرفاکس و پروکسی رو ادد کنی ولی برای اینکه راحت‌تر باشی که بتونی پروکسی رو قطع و وصل کنی یه افزونه هست به نام Foxy Proxy اون رو نصب کن. حالا برو توی Options خود افزونه و اونجا هم پروکسی رو اضافه کن:

اگر هم از کروم استفاده می‌کنی که پیشنهاد می‌کنم نکنی و روی فایرفاکس باشی؛ همین Foxy Proxy برای اونجا هم هست.

برای برنامه‌های دیگه هم اگر خواستی اینکار رو انجام بدی چک کن ببین تنظیمات پروکسی دارن یا نه نداشتن می‌تونی از خود تنظیمات حتی دسکتاپت متغیرهای محلی برای پروکسی تعریف کنی شاید برنامه‌ها ازش استفاده کردن ولی راهکار قطعیش استفاده از ابزاری به نام Proxychain هستش. اگه توی استفاده ازش مشکل خوردی یه تاپیک باز کن راهنماییت می‌کنیم.
« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1403، 02:00 ب‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین Choom

• Newbie
  • *
ممنون
فعلا کار تلگرام با این راه افتاد
فایرفاکس قیلشم مشکل نداشت که به خاطر تلگرام اجبارا اونم تنظیماتشو تغییر دادم و الان اونم با پروکسیه هایدیفای کار میکنه
عجیبه که سرعت فایرفاکس خوبه تو یوتیوب مثلا اما تلگرام داغونه در حالی که هر دو به یه پروکسی وصلن
واقعا لطف کردید فعلا با این سر میونم
در حال حاضر دارم یه کم در مورد قندشکنای دیگه که میشه تو لینوکس استفاده کرد میخونم

آفلاین Choom

• Newbie
  • *
ممنون آقا بهزار
من یک قرنه که تو هیچ فرومی نبودم. نمیونم چرا دکمه ی پاسخ به راهنمایی شما رو نمیبینم
V2ray رو دارم سعی میکنم نصب کنم
مناسفانه تو ویندوز که خیلی کندتر از هایدیفای بود با کانفیگ مشابه سرعت هایدیفای بالاتر بود اما شاید تو لینوکس بهتر باشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19765
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فکر میکردم لینوکس خیلی منعطف تر از ویندوز باشه
متاسفانه تا الان که من نتونستم باهاش کار کنم
یه قندشکن ساده استفاده کردن خودش کلی دردسر داره
چون دارید از روش‌های غیراستاندارد و ویندوزی استفاده می‌کنید. گنو/لینوکس کاملاً با ویندوز فرق دراه و روش انجام کارها هم توش کاملاً متفاوته. در واقع اگه متفاوت نبود که نمی‌تونست بهتر باشه!
پیشنهاد می‌کنم این متن رو بخونید: https://linuxbook.ir/chapters/linux_is_not_windows.html

خواهشا یه راهی بگید که مشکل من حل بشه
استفاده از نرم‌افزارهای آزاد داخل مخازن رسمی توزیعتون مثل v2ray، تور یا کاربراتور.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن