انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق بین میزکارها  (دفعات بازدید: 758 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 𝓲𝓪𝓷𝓭𝓲

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
  • Debian 12
فرق بین میزکارها
« : 05 فروردین 1404، 07:58 ب‌ظ »
سلام
من الان دبیان پایدار با میزکار گنوم هستم که بیش از اندازه ساده هست... تم هم نصب میکنم اعمال نمیشه که قبلا در موضوع جداگانه بحث شده هست... میخواستم ببینم فرق میزکارها تو چیه؟ یعنی الان من دبیان با میزکار xface نصب کنم فایرفاکس اینا توشون هست؟ مخازت فرق خواهند کرد یا یکه؟ چون تو یوتیوب که میدیدم بعضی از میزکارهای خام از قبل توشون مرورگر دیگه نصب شده است...

و اینکه بین kde و xface کدوم رو پیشنهاد میدید؟ کدومش لگ کمتری داره و البته مصزف منابع سخت افزاری کمتر؟
همچون سمی کالنم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1629
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ : فرق بین میزکارها
« پاسخ #1 : 05 فروردین 1404، 08:06 ب‌ظ »
میزکارها در سطح کاربری روزمره تفاوت هایی در سطح این دارن که مثلا تولبار چطوری کار کنه یا دگمه باز کردن منوی اپلیکیشن ها کجا باشه و داک داشته باشی و تم چه شکلی کار کنه و ... با نصب اکثر میزکارهای مرسوم (گنوم، کی دی ای، ایکس اف سی ای، ....) تفاوتی در کاربری کلی ات ایجاد نمی شه و همه برنامه های قبلی هستن و ...

پیشنهاد می کنم چند تا از میزکارها (یا توزیع زنده ای با میزکارهای مختلف) رو تست کنی و ببینی. مثلا احتمالا KDE Plasma امکانات بیشتری بای تنظیمات جزیی و تم و مدل دگمه و جای فلان و اینها بهت می ده. گنوم فعلی با ایده «تم» خیلی جور نیست (: همه رو یه تست هایی بکن و ببین کدوم برات جالبتره. مشکل فنی واقعی پیش نمیاد اگر روی یه سیستم کلی میزکار نصب کنی و هر بار در لاگین با یکیش بیای تو ولی در عمل بعضی چیزها با هم تداخل می کنن و شاید کمی کثیف کاری بشه. در نتیجه پیشنهاد می کنم مدتی تست کنی و ببینی چی برات جالبتره و بعد یک توزیع بر اساس اون نصب کنی (:

به شکل خیلی کلی و غیر دقیق و این لحظه حسی من:

گنوم: سر راست و ساده. چیز میزهاش درست کار می کنه ولی امکانات تنظیم و تغییر کمتری می ده
کی دی ای پلاسما: بسیار مفصل. کلی تنظیمات و تقریبا قابل ور رفتن با همه چیز که خب باعث هم می شه چیزها کمتر سر راست باشن و گاهی منابع بیشتری می خواد
ایکس اف سی ای: نسبتا ساده ولی با مفاهیم کلاسیکی که باهاشون در قدیم (و ویندوز فعلی) آشنا هستیم مثل نوار برنامه ها و دگمه شروع و غیره. نیازمند منابع کمتر
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2773
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #2 : 05 فروردین 1404، 08:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
میخواستم ببینم فرق میزکارها تو چیه؟
در برنامه‌های پیش‌گزیده، تنظیمات، رابطه کاربری

نقل‌قول
یعنی الان من دبیان با میزکار xface نصب کنم فایرفاکس اینا توشون هست؟
بله فایرفاکس در مخزن دبیانه، مخازن میزکار های مختلف فرقی نمیکنه، اونا هم بسته هستن و از مخزن نصب میشن

نقل‌قول
مخازت فرق خواهند کرد یا یکه؟
یکیه

xfce برای کاربر پسند شدن دنگو فنگ زیادی داره. من خودم xfce دلرم ولی شما kde رو بیازمایید و ببینید با رایانتون مشکلی نداشته باشه.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1314
« پاسخ #3 : 05 فروردین 1404، 08:49 ب‌ظ »
انتخاب میزکار مانند خود توزیع امری سلیقه‌ای است. یک پاسخ برای همه وجود نداره.
من چند سال هست روی همهٔ رایانه‌ها و توزیع‌ها از XFCE استفاده می‌کنم و کاملا راضی هستم.

از نظر مصرف منابع بسیار سبک است و تمام چیزهایی که برای من مهم هست مهیا کرده.
ظاهر پیش‌فرضش از نظر عموم جذاب نیست اگر نپسندیدید می‌تونید تغییرش بدید و خیلی جای کار و شخصی سازی داره.

برای آشنایی بیشتر با مفاهیم و نمونه‌های میزکار ویکی فارسی اوبونتو و وبلاگ آقای امیرصمیمی را ببینید.

پیشنهاد می‌کنم یک میزکار معمولی مناسب کار و سلیقه‌ خودتون انتخاب کنید و زمانتون را صرف شخصی سازی‌های این‌چنینی نکنید. در واقع رسیدن به تنظیمات مناسب کار چیزی است که در گذر زمان و کسب تجربه کاری با سیستم‌عامل ایجاد خواهد شد.